eeee kaj... Japonec ima neko čast v sebi in tako tudi razume biznis. Kitajec je pa čisto nasprotje in v njegovi krvi se pretaka miselnost kako nekoga nategnit. A res mislimo, da pa v avtoindustriji bo pa zdaj ta miselnost čisto druga?
Ma ne bo, se mi ne da ... kdor ne pogleda vseh aspektov dogajanja in vse zreducira na en graf... ma se ne splača niti debatirat. Sem mislil se tukaj ustavit pa mogoče samo še omemba DSO pa dogajanje tam in kratenje zdravniške pomoči tako njem kot vsem ostalim državljanom, ki so umirali za vsem mogočim, ker si niso upali oziroma niso imeli sploh možnosti obiskat bolnišnice. Ma ne, dost je sorry, da sem tole sploh privlekel na planu pa samo želel sem pokazat kako nek nepreverjen genski zvarek zdaj vpliva na celotno kulturo cepljenja. Tistega cepljenja za katerega desetletja vemo, da pomaga in rešuje marsikaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.