Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pa še ena zlo simpl razlaga zakaj zdej doživljamo tako močno inflacijo... 

Vem da eni boste vpili da zarad JJ drugi zarad Goloba, eni spet da je Putin kriv k je napadu Ukrajino... 

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano
  dne 22. 6. 2022 ob 18:22 je Slivka napisal:

Sicer je bencinar, kar mi prav nič ne diši, ampak vseeno sem enega že naročil:

https://siol.net/avtomoto/novice/brutalni-karavan-510-konjev-in-1-510-litrov-prtljaznika-582230

Samo še na Lotu moram zadet sedmico pa ga pripeljem v garažo...

Razširi  

Vsak listek kupi. 😉

Napisano

Ja? A ne gre, da bi zadel sedmico, pa potem kupil listek? Kaj niso nekako tako potekali menedžerski prevzemi podjetij? Najprej je kupil podjetje, pa ga potem plačal al nekaj takega...

• 2 tedna kasneje...
Napisano
WWW.RTVSLO.SI

Prišel je čas, ko je sprehajanje po kočevskih in notranjskih gozdovih manj varno kot sicer. V teh dneh namreč medvedke vodijo svoje mladiče iz brlogov. Dodatna previdnost med...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

• Všeč 4
  • Haha 1
  • Začuden 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)
SIOL.NET

"Letos peljejo na morje tudi babico?" so se pošalili na strani Dnevna doza prosječnog Dalmatinca na Facebooku, potem ko so v predoru Mala Kapela...

Popravljeno od MazdaBoy

Napisano

In potem mene čudno gledajo, ko pridem pač s šestimi otroci!

• Všeč 1
  • Haha 3

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

To so samo renderji, kako bi lahko izgledala sestica

WWW.DRIVE.COM.AU

If overseas rumours prove true, the next-generation Mazda 6 will switch to a rear-wheel-drive platform with inline six-cylinder engines. Here’s what it

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• V Italiji velikokrat dobiš kapučino v kozarčku. In z normalno ceno. Pri nas pa kao neki šmensi fensi pa te upalijo za 2.50€.😄  
    • Sem pred dvajsetimi letih veliko hodil po trgovinah in pregledoval tudi vhodne papirje, račune, itd ... Včasih so dejansko določene trgovine privabljale kupce z nižjimi prodajnimi cenami od nabavnih. Ceneje 1 paleta PC-jev z 20% izgubo kot 20 sekund TV reklame.
    • Normalno, če je pa serviran kot špricar 🤣
    • Da dam se drug vpogled v primerjavi s polnjenjem avta....   Prisel sem iz Nemcije domov 1100km v dveh urah prepakiral avto nataknil kolesa in sva sla v benetke na dopust za 4 dni velikonocnih. V ponedeljek sva sla domov 400km do doma imel sem doma 1 uro da prepakiram in letim nazaj 1100km v nemcijo. Po tednu dni v nemciji sem sel v avstrijo poleg innsbrucka, casa za polnjenje niti pol ure ne, tam bil 4 dni in nato v Firenze, avto moral takoj pustiti v na parkingu ker se je zacela tura po toskani. Zadnji dan v petek bom samo dvignil avto in picil domov iz Firenc za nove 4 ure prepakiranja, vozim lahko tud 200 v nemcijo ce hocem brez skrbi   Naj mi 1 razlozi kako lahko to hendlas z elektriko? Ze samo doma rabis pol vsaj 8 ur za polnjenje....   P.S. kolega nemec ki je z mano tu je sel na pot za Firence 2 dni prej z el mercedesom....
    • 1 mesec od predelave. Nikoli ne gledam cene, nikoli ne uporabljam kake aplikacije. Vozim se brez skrbi od tanka do tanka.   Vozim na omejeni AC do 140, v neomejeni nemciji 170....ne gledam na porabo po domace.   Na pumpi kjer tankam lpg pogledam koliko stane euro95 in paralelno vpisem. Lpg imajo popopnoma povsod. Je pa v avstriji in nemciji drazji kot ostala eu, po enem mesecu in 4661km je prihranek 260€. Ce to pomnozim z 12 mesecev je napeljava odplacana   Ce pa dodam se 4661x0.44€ kilometrine je pa ze zdavnaj odplacana   P.S. ne rabis gruntat kje bos tankal izven AC...cena enaka
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.