Janez007 Napisano 6. september, 2022 Prijavi Napisano 6. september, 2022 pred 6 minutami je Alex napisal: Meni ne bo hudega. Če bom želel, si bom grel na 25 °C. Ne bo meni nihče ukazoval, koliko bom imel toplo. 😉 Sicer pa preveč vroče tudi ne sme bit. 😉 🤣😂 Kdo na tem forumu je pojedel največ zarečenega kruha? 😅 1 2 1 Citiraj
Alex Napisano 6. september, 2022 Prijavi Napisano 6. september, 2022 pred 1 minuto je Janez007 napisal: 🤣😂 Kdo na tem forumu je pojedel največ zarečenega kruha? 😅 Pernati sigurno ne bo ta, ki.bo meni ukazoval. 😉 1 Citiraj
Bini Napisano 6. september, 2022 Prijavi Napisano 6. september, 2022 pred 3 urami je TBA napisal: js mam čez zimo 20°C čist dovolj pa sm kr v kratkih rokavih Ne razumem one,ki se poleti hladijo na 21 ali še manj,pozimi se pa grejejo na 24...... Citiraj
TBA Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 Bol zanimivo mi je da nekatere poleti zebe pri 24. Me zanima kak bojo preživel po pozim. Citiraj
Alex Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 pred 21 minutami je TBA napisal: Bol zanimivo mi je da nekatere poleti zebe pri 24. Me zanima kak bojo preživel po pozim. Si bodo pač zakurili na 26. Čisto enostavno. Citiraj
TBA Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 pred 2 urama je Alex napisal: Si bodo pač zakurili na 26. Čisto enostavno. Bolj bo zanimivo v pisarni😂. Ker bo firma ziher šparala 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 Ja, tudi mene zanima, kako bo to zgledalo. Do zdaj je šlo, ampak glede na to, da sva se z ženo postarala, bi pasalo malo bolj zakurit. Tudi otrok imava počesi dovolj. Kako se bom pa v službi pogrel, mi pa za zdaj še ni jasno... Saj nekaj jih je mladih tukaj, ampak če žena zve, bom spal pri našem psu - če mi bo dovolil v njegovo uto... Citiraj
Alex Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 pred 33 minutami je TBA napisal: Bolj bo zanimivo v pisarni😂. Ker bo firma ziher šparala Mi imamo neodvisne klime v vseh pisarnah za gretje in hlajenje. Tako, da mraza ne bo. 😉 2 Citiraj
TBA Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 pred 3 minutami je Alex napisal: Mi imamo neodvisne klime v vseh pisarnah za gretje in hlajenje. Tako, da mraza ne bo. 😉 Sam da ne bojo s termometri okol hodil in preverjal. Sej pr nam majo pa tazmrznjeni še električne radiatorje 1 1 Citiraj
Jest Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 pred 10 urami je Alex napisal: Pernati sigurno ne bo ta, ki.bo meni ukazoval. 😉 Ce bi pa to “ćelavi” ali “puklasti” … (ali kakrsnekoli zaljive nadimke si izmisljujete nekater) izjavil, bi bilo pa to nekaj najboljsega, ane 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 pred 28 minutami je Jest napisal: Ce bi pa to “ćelavi” ali “puklasti” … (ali kakrsnekoli zaljive nadimke si izmisljujete nekater) izjavil, bi bilo pa to nekaj najboljsega, ane Niti sveri peter ne. Moje stanovanje-moja odločitev. Ali kako že gre tista. 😊 1 Citiraj
FuManchu Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 Me zanima, kako bi (bo) v praksi zgledalo pri nas in kako bo inšpektor prišel v neko vas in meril temperaturo bo bajtah. Zna se zgoditi, da ga vzame noč 🤣 2 Citiraj
Alex Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 pred 7 minutami je FuManchu napisal: Me zanima, kako bi (bo) v praksi zgledalo pri nas in kako bo inšpektor prišel v neko vas in meril temperaturo bo bajtah. Zna se zgoditi, da ga vzame noč 🤣 Ma kakšen inšpektor neki. A ti bi ga pustil v hišo? 😊 Citiraj
FuManchu Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 pred 12 minutami je Alex napisal: Ma kakšen inšpektor neki. A ti bi ga pustil v hišo? 😊 Ne. Pomoje bi ga že nalepka na hiši malo zaskrbela😂 2 Citiraj
Bini Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 pred 7 urami je TBA napisal: Bol zanimivo mi je da nekatere poleti zebe pri 24. Me zanima kak bojo preživel po pozim. Takih jaz bolj mal poznam, več poznam tistih ki ful hladijo s klimo, ko je 24....🤔 pred 4 urami je Slivka napisal: Ja, tudi mene zanima, kako bo to zgledalo. Do zdaj je šlo, ampak glede na to, da sva se z ženo postarala, bi pasalo malo bolj zakurit. Tudi otrok imava počesi dovolj. Kako se bom pa v službi pogrel, mi pa za zdaj še ni jasno... Saj nekaj jih je mladih tukaj, ampak če žena zve, bom spal pri našem psu - če mi bo dovolil v njegovo uto... ..... pa si bosta bolhe delila.... 😁 Citiraj
Bini Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 V privat stanovanjih to priporočilo tako ne velja in je samo kot priporočilo za zmanjšanje porabe. Za državno upravo in njihove prostore je to rečeno in bolj kot ne že zahtevano.... 🥴 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 Pod 'javno upravo' spada tudi bolnica. Bodo pacienti v podloženih termo pižamah ležali v posteljah, pa vsak si bo še eno pernico od doma prinesel... Citiraj
Alex Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 pred 25 minutami je Slivka napisal: Pod 'javno upravo' spada tudi bolnica. Bodo pacienti v podloženih termo pižamah ležali v posteljah, pa vsak si bo še eno pernico od doma prinesel... Ne bo tako hudo, kot vaš sedaj strašijo nekateri senzacionalistični mediji. Bo čisto normalna zima z veliko snega, pravijo. Lepo. Bomo končno lahko v Dolomitih smučali po nara nem snegu. 😊 Citiraj
Bini Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 pred 3 urami je Slivka napisal: Pod 'javno upravo' spada tudi bolnica. Bodo pacienti v podloženih termo pižamah ležali v posteljah, pa vsak si bo še eno pernico od doma prinesel... Joj @Slivka ,kje ti živiš,so ja jasno in glasno povedali za koga bo veljalo in kdo bo izuzet!🥴 Bolnice,domovi za ostarele itd bodo na toplem ......😊👍 1 Citiraj
Alex Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 pred 3 minutami je Bini napisal: Joj @Slivka ,kje ti živiš,so ja jasno in glasno povedali za koga bo veljalo in kdo bo izuzet!🥴 Bolnice,domovi za ostarele itd bodo na toplem ......😊👍 Ja, samo kaj, ko nekateri ne preberejo do konca in se prej razhudijo. 😊 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 Če bi bral in poslušal VSE, kar politiki povedo, bi znorel. Tako pa politike poslušam samo na-pol, pa je pol lažje... Smo pa v teh hribih ugotovili, da Bog ni vsemogočen, čeprav že od Abrahama dalje tako učijo. Dokaz? Ja, to, kar en politik lahko obljubi, tega niti Bog ne more izpolniti... 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 Meni se 24ur in rtv odpre na športu Citiraj
Bini Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 pred 3 urami je Slivka napisal: Če bi bral in poslušal VSE, kar politiki povedo, bi znorel. Tako pa politike poslušam samo na-pol, pa je pol lažje... Smo pa v teh hribih ugotovili, da Bog ni vsemogočen, čeprav že od Abrahama dalje tako učijo. Dokaz? Ja, to, kar en politik lahko obljubi, tega niti Bog ne more izpolniti... Če ti praviš to bo že tako....😆 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 8. september, 2022 Prijavi Napisano 8. september, 2022 Mazda CX-50 vs CX-5 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.