Tilen5 Napisano 9. november, 2022 Prijavi Napisano 9. november, 2022 Sosed jo je mel pa jo je gonu 5 let, nobenih problemov, sedaj je uzel 2020 superba z vso opremo. Tudi luštna zadeva ampak kar precej plastična notr(VW stil) ma pa veliko drugih bombončkov ki jih mazde nimajo Citiraj
Slivka Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 Sm kmet an s hribu dama, pa se na matematko ne spoznam lih tanartabujš, ma useglih do 100 pei znam štet. Am mi ni jasna matematika v tem članku. Tukaj je citat: "Arbitražne tribunale ponavadi vodijo zasebni odvetniki, ki so do oktobra lani v kar 60 odstotkih primerov razsodili v prid korporacijam, v 11 odstotkih primerov je bila dosežena poravnava, 39 odstotkih pa so šla sodbe v prid državam." Vse je to fajn pa krasn, ampak men tuki neki ni čist jasn... 60+11=71 71+39=110 Kako lahko imajo 110% primerov? Citiraj
Boss Napisano 12. november, 2022 Prijavi Napisano 12. november, 2022 Hmmm, ne vem al je to inovativna reklama za film Black Panther 2 al za dokazovanje, da je črni panter res živel v Noriškem kraljestvu. https://www.24ur.com/novice/tujina/potikanje-panterja-ob-hrvaski-meji-gre-za-nevarno-in-nepredvidljivo-zival.html 2 Citiraj
Alex Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 Hm, ali se mi samo zdi, da kopira tako osovraženi sds? 😊 https://www.primorske.si/slovenija/slovenija-po-besedah-fajonove-po-vstopu-hrvaske-v 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 Pa se mi ne zdi mazda glih poceni ☺️ Drgač pravijo tle, da sta za oceno primerljive cene avtomobila najvišjo oceno dobila mazda CX-30 in hyundai tucson 🙂 Ko vidim cene ostalih, adijo pamet res 🙂 Vse višje cene, kje so meje? V petih letih izjemna podražitev. SIOL.NET V petih letih so se športni terenci srednjega razreda, ki so prispeli na primerjalni test PRIMA, v povprečju podražili kar za deset tisoč evrov. 2 Citiraj
Bini Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 pred 13 minutami je MazdaBoy napisal: Pa se mi ne zdi mazda glih poceni ☺️ Drgač pravijo tle, da sta za oceno primerljive cene avtomobila najvišjo oceno dobila mazda CX-30 in hyundai tucson 🙂 Ko vidim cene ostalih, adijo pamet res 🙂 Vse višje cene, kje so meje? V petih letih izjemna podražitev. SIOL.NET V petih letih so se športni terenci srednjega razreda, ki so prispeli na primerjalni test PRIMA, v povprečju podražili kar za deset tisoč evrov. Res sem pravi čas menjal..... No eni mal prepozen, zdajle je pa groza kako so vsi avti dragi.... 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 Pravkar je Bini napisal: Res sem pravi čas menjal..... No eni mal prepozen, zdajle je pa groza kako so vsi avti dragi.... Dragi, dragi, pa kot sem že enkrat reku, čakalna doba, da te prej mine, ko čakaš avto 😆 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 Ja Mazda je prot Tucsonu pogorela pri prostoru, samo ne vem če sta to dimenzijsko enakovredna avtomobila? Ga je pa totalno posekala pri motorju in podvozju..pričakovano. 3 Citiraj
FuManchu Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 Nemci naj bi pripravljali načrt za nujno dostavo gotovine, banke kopičijo zaloge - 24ur.com Citiraj
Tilen5 Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 Tevi članki so kar nekaj, sploh na 24kur 1 Citiraj
NevLado Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 pred 2 urama je MazdaBoy napisal: Pa se mi ne zdi mazda glih poceni ☺️ Drgač pravijo tle, da sta za oceno primerljive cene avtomobila najvišjo oceno dobila mazda CX-30 in hyundai tucson 🙂 Ko vidim cene ostalih, adijo pamet res 🙂 Vse višje cene, kje so meje? V petih letih izjemna podražitev. SIOL.NET V petih letih so se športni terenci srednjega razreda, ki so prispeli na primerjalni test PRIMA, v povprečju podražili kar za deset tisoč evrov. Ampak tucson se s tem motorjem dejansko nekam premakne, kar za G150 v CX-30 težko rečemo. Je pa CX-30 definitivno boljša v ovinkih kot tucson, preverjno na lastno pest. Pa porabo ima tudi manjšo. Drgač pa sori, a sm blesav al ne razumem poante tega članka. Primerjajo hruške z jabolki, živ bog ni pomislil na ceno stroška servisa... eh slovensko novinarstvo.. 2 Citiraj
canyon Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 dejte si uzet čas pa si tile poglejte ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
SpEkTr Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 V čem je poanta tega? Da se naj držimo predpisov? Sej to že vemo Če si pa naredil prekršek je pa pač to naša napaka oz napaka tistega, ki je prekršek naredil. Ok dopuščam pa razne kompleksne scenarije ipd, kjer se lahko zgodi, da se nekomu godi krivica.. Citiraj
Bini Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 Pred eno uro je NevLado napisal: Ampak tucson se s tem motorjem dejansko nekam premakne, kar za G150 v CX-30 težko rečemo. Je pa CX-30 definitivno boljša v ovinkih kot tucson, preverjno na lastno pest. Pa porabo ima tudi manjšo. Drgač pa sori, a sm blesav al ne razumem poante tega članka. Primerjajo hruške z jabolki, živ bog ni pomislil na ceno stroška servisa... eh slovensko novinarstvo.. Tukaj je pa še par stvari na novo na testu križancev.....👍 Misli pa osebno,da je na testu bila CX-30 X 186tka..... Citiraj
NevLado Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 pred 10 minutami je Bini napisal: Tukaj je pa še par stvari na novo na testu križancev.....👍 Misli pa osebno,da je na testu bila CX-30 X 186tka..... null 3 Citiraj
MazdaBoy Napisano 16. november, 2022 Prijavi Napisano 16. november, 2022 😥 bo tole kdaj varno? https://www.24ur.com/novice/znanost-in-tehnologija/tesla-poroca-o-dveh-novih-nesrecah-s-smrtnim-izidom.html?utm_source=ProAd&utm_medium=24ur&utm_content=ProAd_24ur__&utm_campaign=ProAd Citiraj
Slivka Napisano 16. november, 2022 Prijavi Napisano 16. november, 2022 Ja, bo. Takrat, ko tudi "analogni" ne bodo naredili čisto nobene prometne nesreče... Je pa res, da tam lepo piše, da je to samo asistent in da ga moraš imeti pod kontrolo. Kar pomeni, da temu sistemu ne moreš v celoti zaupati ampak je samo kot pripomoček. 1 Citiraj
Bini Napisano 18. november, 2022 Prijavi Napisano 18. november, 2022 Tale prispevek za Toyoto je tudi TOP, pa še na lansko potovanje po Islandiji me je spomnilo.... @Slivka ta avto bi pa bil zate....👍 Citiraj
Slivka Napisano 27. november, 2022 Prijavi Napisano 27. november, 2022 Lahko delajo ne vem kakšne študije in ne vem kakšne anatomsko oblikovane stole in odkrivajo ne vem kakšne alternativne položaje, ampak dejstvo je, da ga je treba stisnit ven tam, kjer je prišel noter. Le da je noter prišel krepko manjši kot gre pa ven, zato gre ven tako težko in se toliko namatrajo... Citiraj
Jest Napisano 29. november, 2022 Prijavi Napisano 29. november, 2022 Mazdina proizvodnja na Japonskem ... 6 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 29. november, 2022 Prijavi Napisano 29. november, 2022 Ja, Mazdice so pa avti,ki se pa sestavljajo v farmacevtskih oblačilih......😉👍 2 Citiraj
FuManchu Napisano 29. november, 2022 Prijavi Napisano 29. november, 2022 pred 18 minutami je Bini napisal: Ja, Mazdice so pa avti,ki se pa sestavljajo v farmacevtskih oblačilih......😉👍 Da nebi poškodovali že tako tanki sloj barve 4 Citiraj
Boss Napisano 29. november, 2022 Prijavi Napisano 29. november, 2022 Pred eno uro je FuManchu napisal: Da nebi poškodovali že tako tanki sloj barve Pa predčasno zlomili ogledala... 3 Citiraj
Jest Napisano 29. november, 2022 Prijavi Napisano 29. november, 2022 Zanimiva opticna prevara ... 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 29. november, 2022 Prijavi Napisano 29. november, 2022 (urejeno) Res sem vesel, da sem že 10 let del zgodbe te znamke (vključno s tem forumom). Popravljeno 29. november, 2022 od g.Wankel 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.