Janez007 Napisano 12. marec, 2023 Prijavi Napisano 12. marec, 2023 (urejeno) Tale prijazen mož je bil v mojih študentskih časih še asistent, poleg Goloba, ... Že danes lahko slovensko omrežje prenese 300.000 električnih avtomobilov WWW.ZURNAL24.SI Po odločitvi Evropske Unije, da bodo po letu 2035 v Evropi na prodaj le še novi brezemisijski avtomobili, smo se pogovarjali z Dr. Jurijem... Popravljeno 12. marec, 2023 od Janez007 3 Citiraj
AmpeR Napisano 12. marec, 2023 Prijavi Napisano 12. marec, 2023 Najbolj se nasmejem, ko omenijo "pametna omrežja". Ja res jih imamo. Posebno pamentne števce. Vedno več problemov imamo prav z pametnimi števci z neodzivnostjo daljinskega prenosa. Motnje v omrežju, slabi plc signali, .... iskanje motenj v hišah, kakšni napajalci to povzročajo,.... in še in še.... 2 2 Citiraj
FuManchu Napisano 12. marec, 2023 Prijavi Napisano 12. marec, 2023 To je to. Bomo šli pa v Berlin kopat se😛 https://www.24ur.com/novice/tujina/na-berlinskih-bazenih-bodo-zenske-lahko-odvrgle-modrcke.html 1 2 1 Citiraj
AmpeR Napisano 12. marec, 2023 Prijavi Napisano 12. marec, 2023 Kaj pri nas je prepovedano? 1 Citiraj
FuManchu Napisano 12. marec, 2023 Prijavi Napisano 12. marec, 2023 pred 19 minutami je AmpeR napisal: Kaj pri nas je prepovedano? Nisem še videl nobeno pri nas, da bi na bazenu grozdje kazala😄 Citiraj
Tilen5 Napisano 12. marec, 2023 Prijavi Napisano 12. marec, 2023 Je blo že vsaj 2x objavljeno 2 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 12. marec, 2023 Prijavi Napisano 12. marec, 2023 pred 35 minutami je TiEn napisal: Je blo že vsaj 2x objavljeno Jaz sem dal pod smeh Sam sem potem dojel, da je typo 😮 1 Citiraj
Boss Napisano 12. marec, 2023 Prijavi Napisano 12. marec, 2023 pred 4 urami je FuManchu napisal: To je to. Bomo šli pa v Berlin kopat se😛 https://www.24ur.com/novice/tujina/na-berlinskih-bazenih-bodo-zenske-lahko-odvrgle-modrcke.html Ženske bodo odvrgle modrčke, moškim bodo pa oči zavezal. Ker če ne bo šlo za spolno nadlegovanje, če se bo pogled slučajno ustavil na melonah. 1 Citiraj
Bini Napisano 12. marec, 2023 Prijavi Napisano 12. marec, 2023 pred 52 minutami je Boss napisal: Ženske bodo odvrgle modrčke, moškim bodo pa oči zavezal. Ker če ne bo šlo za spolno nadlegovanje, če se bo pogled slučajno ustavil na melonah. Te moderčke in breskvice smo nekateri že pred 30 in več leti predelali.....Tiste čase je bilo vse to normalno na naših plažah in bazenih,zdaj bi pa radi eni še enkrat odkrili toplo vodo.....😂 1 3 Citiraj
Janez007 Napisano 12. marec, 2023 Prijavi Napisano 12. marec, 2023 Da ni bil @Alex na delu? Slovenski glasbeni skupini ukradli poln prtljažnik opreme: Za nas ima neprecenljivo vrednost SIOL.NET Slovenski glasbeni skupini Fed Horses se je zgodil neprijeten dogodek, ponoči so jim iz avtomobila ukradli inštrumente, s... 1 Citiraj
Alex Napisano 12. marec, 2023 Prijavi Napisano 12. marec, 2023 pred 13 minutami je Janez007 napisal: Da ni bil @Alex na delu? Slovenski glasbeni skupini ukradli poln prtljažnik opreme: Za nas ima neprecenljivo vrednost SIOL.NET Slovenski glasbeni skupini Fed Horses se je zgodil neprijeten dogodek, ponoči so jim iz avtomobila ukradli inštrumente, s... Ne poznam te skupine. So nam pa v devetdesetih vlomili v naš kombi IMV. Na srečo je bil takrat prazen. Edino škodo so nam nepridipravi naredili, saj so zlomili zadnja vrata. Takrat sva ga s drugim kitaristom sama na novo pripravila, pokitala in prelakirala. Kar na odprtem. 😊 Barvo sva pa kupila kar v trgovini barv za čolne. 😊 To so bili nori časi. 😊 2 1 Citiraj
Bini Napisano 13. marec, 2023 Prijavi Napisano 13. marec, 2023 Strokovnjaki: To bo velika težava voznikov na tehničnih pregledih WWW.ZURNAL24.SI V Evropski uniji se po priporočilu organizacije UNECE dogajajo spremembe na področju... Še ena težava več za dizlaše... 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano 13. marec, 2023 Prijavi Napisano 13. marec, 2023 pred 27 minutami je Bini napisal: Strokovnjaki: To bo velika težava voznikov na tehničnih pregledih WWW.ZURNAL24.SI V Evropski uniji se po priporočilu organizacije UNECE dogajajo spremembe na področju... Še ena težava več za dizlaše... Za ozaveščene lastnike ne bo nobene težave. 2 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec, 2023 Prijavi Napisano 13. marec, 2023 Mogoče ne bi bilo napačno, če bi to uvedli tudi za ... ... ... se pravi "ne-dizle". Se mi zdi, da bi jih veliko bilo presenečenih... Seveda pa moramo mi biti med prvimi, ki uvajamo višje standarde - razen pri plačah... Kako, da, na primer, Italijani tega ne merijo? 1 1 Citiraj
Shrek Napisano 13. marec, 2023 Prijavi Napisano 13. marec, 2023 Skrajni čas, da vsi začnejo to merit. Da ne bo tisto...moj avto, moja odločitev... 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 13. marec, 2023 Prijavi Napisano 13. marec, 2023 Jaz se strinjam s tem, naj merijo, vse z DPF in tiste z GPF, da ne bo razlik 5 Citiraj
Bini Napisano 13. marec, 2023 Prijavi Napisano 13. marec, 2023 Jaz mislim, da bodo tako vsem merili, samo dizli imajo teh delcev več zato so bolj problematični, če nimajo več DPF filtra not. Vprašanje pa je; kakšne bodo mejne vrednosti.... 🤔 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec, 2023 Prijavi Napisano 13. marec, 2023 pred 26 minutami je Bini napisal: Jaz mislim, da bodo tako vsem merili, samo dizli imajo teh delcev več zato so bolj problematični, če nimajo več DPF filtra not. Vprašanje pa je; kakšne bodo mejne vrednosti.... 🤔 Ja, dizli starih FAPov imajo teh delcev več, sodobni dizli imajo pa to precej drugače urejeno. In če je vozilo redno na pooblaščenem servisu, ga z mirnim srcem lahko pelješ na še tako zahteven tehnični pregled. No, vsaj naj bi ga... 2 Citiraj
dvorjan Napisano 13. marec, 2023 Prijavi Napisano 13. marec, 2023 To bo še zabavno. Najprej bo sledil val cenejših dizlov iz severa, pol čez ene 2-3 leta, ko bo to zaživelo pri nas, pa še odliv od nas nižje na jug. Že videno ... 3 Citiraj
Slivka Napisano 13. marec, 2023 Prijavi Napisano 13. marec, 2023 Še bolj zabavno bo spremljati kilometražo teh vozil. Na severu bodo imeli po 300.000 km, po poti jih bodo kakšnih 180.000 izgubili in se bodo tu prodajali s kakšnimi 120.000 prevoženimi kilometri, nato pa bodo tu parkirani v garažah in po kakšnih štirih letih bodo prodani nižje na jug še vedno s 120.000 prevoženimi kilometri. Vmes pa bodo tu lastniki preklinjali slabe avtomobile in problematične dizle, ki povzročajo velike stroške vzdrževanja in glavobole. Ja, res, že videno... 3 1 Citiraj
dpicul Napisano 13. marec, 2023 Prijavi Napisano 13. marec, 2023 dne 12. 3. 2023 ob 10:41 je AmpeR napisal: Najbolj se nasmejem, ko omenijo "pametna omrežja". Ja res jih imamo. Posebno pamentne števce. Vedno več problemov imamo prav z pametnimi števci z neodzivnostjo daljinskega prenosa. Motnje v omrežju, slabi plc signali, .... iskanje motenj v hišah, kakšni napajalci to povzročajo,.... in še in še.... Frekvenčniki... 1 Citiraj
Jest Napisano 15. marec, 2023 Prijavi Napisano 15. marec, 2023 Novi elektricni mestni malcek Citroen Ami se lahko ob bok (ali mogoce bolje receno: na bok 🤣) postavi Mercedesu A ... in to pri vratolomnih 50 km/h ... 1 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 15. marec, 2023 Prijavi Napisano 15. marec, 2023 Ni čudno, da se gladina oceanov dviga, če pa take gmote spuščajo vanj... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.