Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL


Z M A J

Priporočeno sporočilo

dne 21. 4. 2023 ob 8:42 je Z M A J napisal:

Bomo pa drug avto na teto ali strica prepisal 🙂 

 

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

WWW.RTVSLO.SI

V Bazi 20, ki praznuje okroglih 80 let, so bili postavljeni temelji slovenske državnosti in sprejeta odločitev, da...

 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Se preganja z motorjem in izziva policiste po nasih koncih ;) …

 

https://www.avto-fokus.si/Novice/slovenski_motorist_ki_je_med_pregonom_izzival_policiste_postal_hit_na_druzbenih_omrezjih

 

FB.WATCH

444.608 views, 2.394 likes, 54 loves, 252 comments, 179 shares, Facebook Watch Videos from Choti: Dirtbike vs angry police

 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 5 urami je Bini napisal:

Aja, če pa nebi opazil bi pa kaj..... 🤔

Svež olje bi mel - će ne v njegovem avtu pa v kakšnem drugem. Mogoče celo v avtu od serviserja - to je pa tud neki. :hohoho:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

 

WWW.ZURNAL24.SI

Stari grehi bodo priplavali na površje. Ko bodo uvedli nove meritve izpušnih plinov, bodo marsikateri avto na...

 

  • Všeč 1
  • Začuden 1

N7rRRL1.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • A je kdo računal koliko se bodo podražili ICE avti v naslednjem letu, ko bo EU kaznovala proizvajalce za vsak gram več kot imajo izpusta nad 93g/km s kaznijo 95€ za vsak gram nad to mejo.   Sem gledal recimo za KIA Proceed GT, bi to pomenilo okoli 6k€ te kazni na avto . Vsi močnejši ICE se bodo dejansko znatno podražili oziroma jih bodo proizvajalci sploh umaknili iz prodaje. Tko, da verjetno je zdaj še zadnji čas, si omislit kakšen tak avto za dušo pogret predno bo vsega konec in ali boš lahko kupil ICE mlinček al pa pogojno PHEV oziroma EV.   Ne vem sem pred dilemo kaj narest, moja šestka bo imela zdaj 5 let, pa je nisem misli prodati še vsaj 5 let ne, ampak verjetno jo takrat sploh ne bom mogel več. Tako sem dobil idejo še letos nabavit nekaj novega in imet do konca dokler nam bodo diktatorji iz Bruslja sploh še dovolili imeti kaj takega. Od 2035 bom itak v penzionu (vsaj upam) pa verjetno avta ne bom tolk rabil več.   Če mislim to narest pol moram ukrepat hitro, ker tudi prodajalci si bodo želeli znebiti takih avto z več izpusta še pred novim letom in verjetno bodo znali bit še kakšni popusti.   Je še kdo razmišljal v tej smeri?
    • ... ma ne vem fantje, če je to hec, ampak zdajle v zadnjih slabih 6-ih letih smo pokopali štiri družinske prijatelje vsi pa so se zadnjih 3-10 let borili z demenco. Ko jim je bila diagnosticirana, so bili stari nekje med 65 in 70 let pol je šlo pa hitro navzdol.   Skupna lastnost vseh štirih je bila, da so radi pogledali globoko v kozarec. Niso bili tipični pijančki ampak bolj ko ne prikriti alkoholiki. Eden se je recimo še kot mlajši veliko rekreiral, ampak po rekreaciji je bilo normalno, da je padlo 4-5 pirov. Bil je zelo ponosen na ta "dosežek". Recimo drugi je bil RTV-jevec, kjer vsi vema kako intenzivno se dela tam, tako da so tekom delovnika ogromno posedali v Turistu in ostalih beznicah tam naokoli. Hja ta je šel pri 68, samo po treh letih demence. Pa gradbenik, ki je po napornem dnevu imel večerno seanso žganje, pivo , žganje, pivo da je sploh zaspal. Četrti pa zidanica na Dolenjskem pa vsak petek odhod dol pa petek zvečer in soboto popivanje skoraj do nezavesti.   Ne vem, preveč naključno bi bilo, da demenca ne bi bila povezana s preveč popivanja v mlajših letih. Tko da ne vem, verjetno zmerno pitje alkohola ne bo vplivalo kaj dosti na zgodnji pojav demence, tko da verjetno občasno pitje po pametni ni glih nevarno, razno redno pretiravanje pa sigurno ni nedolžna zadeva.
    • @Slivka so se orosile oči, ko je to videl...
    • No tko je tole... folku se ne bo splačal prodajat zato novega sploh ne bo kupil. Odlično gre tale EV matematika zelenega prehoda.    
    • Malo bolšga si odpri.... 😋😊😉
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.