Z M A J Napisano 4. marec Avtor Prijavi Napisano 4. marec Heh, M performance, manjka samo še (ali pa se ga ne vidi) kakšen tuji grb ali zastava kot obesek na ogledalu. Ker takšnile ponavadi to imajo gor, pa nimam sicer nič proti nikomur, če dajo mir. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 4. marec Prijavi Napisano 4. marec pred 21 minutami je Matick napisal: Mene bl zanima zakaj so tem primitivcem na slikah zameglil face, dajmo pokazat face. Policaj bi tud samo na gas mogu pohodt k so se mu pred avto nasral Joj kak bi mamice jokale.... 😩😉 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. marec Prijavi Napisano 5. marec Ampak da greš pa ukrast rdečelasko, ki jih je tako malo in jih je zaradi tega lahko izsledit... 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. marec Prijavi Napisano 5. marec 11.000€ zato, ker so te preklofali in ti posilili ženo... Skoraj bi lahko rekel, da je to žalitev, ne pa odškodnina... 3 Citiraj
Alex Napisano 7. marec Prijavi Napisano 7. marec https://www.zurnal24.si/avto/gumbi-morajo-nazaj-v-avtomobile-drugace-420450?utm_source=newsshowcase&utm_medium=discover&utm_campaign=CCwQ1JiJit_uxJqiARjgvZGV0fCl0ZgBKkMIMBDMk7mygt74whEYs4_1rpvJmNGzASoqCAAiEH22IBCjmiv_OQnwG3x9XvkqFAgKIhB9tiAQo5or_zkJ8Bt8fV75&utm_content=related 5 1 Citiraj
Matick Napisano 7. marec Prijavi Napisano 7. marec Klimo bi tudi mogl vrnt. Kot zanimivost, je pa Hyundai dal v Tucsona 2024 spet fizicne gumbe za klimo. No, sej prej tudi niso imeli glih na ekranu, ampak je bilo na dotik, zj je pa za prtisnt 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. marec Prijavi Napisano 7. marec Pred eno uro je Alex napisal: https://www.zurnal24.si/avto/gumbi-morajo-nazaj-v-avtomobile-drugace-420450?utm_source=newsshowcase&utm_medium=discover&utm_campaign=CCwQ1JiJit_uxJqiARjgvZGV0fCl0ZgBKkMIMBDMk7mygt74whEYs4_1rpvJmNGzASoqCAAiEH22IBCjmiv_OQnwG3x9XvkqFAgKIhB9tiAQo5or_zkJ8Bt8fV75&utm_content=related Ravno včeraj v drugi temi... Citiraj
Z M A J Napisano 8. marec Avtor Prijavi Napisano 8. marec Nove težave Boeinga: nekaj sekund po vzletu letalu odpadla pnevmatika | 24ur.com WWW.24UR.COM Težavam ameriškega proizvajalca letal Boeing ni videti konca. Potem ko je letalu Boeing 737 Max 9 družbe Alaska Airlanes v začetku leta dobre pol ure po vzletu odtrgalo del trupa, je Boeingu 777-200 družbe United... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec Sodelavka gre sredi maja za en teden v Ameriko. In jaz prav opazno že od Novega leta naprej (od kar je kupila karto) prebiram take članke... Nisem zloben! Mogoče malo nesramen.. Ampak čisto malo... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 8. marec Avtor Prijavi Napisano 8. marec pred 25 minutami je Slivka napisal: Sodelavka gre sredi maja za en teden v Ameriko. In jaz prav opazno že od Novega leta naprej (od kar je kupila karto) prebiram take članke... Nisem zloben! Mogoče malo nesramen.. Ampak čisto malo... Nevoščljivost NI ena od krščanskih vrlin. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec 1.) Nisem ravno nevoščljiv, naj potuje, kamor ji paše, saj tudi jaz potujem, kamor meni paše... 2.) Od kod ti ideja, da sem vrli krščanin? Citiraj
Boss Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec pred 5 urami je Slivka napisal: 2.) Od kod ti ideja, da sem vrli krščanin? Ne ga kregat, je pozabil kolk otrok maš. Fak, spet sem kandidat za lopato. 😁 5 Citiraj
Z M A J Napisano 8. marec Avtor Prijavi Napisano 8. marec pred 47 minutami je Boss napisal: Ne ga kregat, je pozabil kolk otrok maš. Fak, spet sem kandidat za lopato. 😁 Če mu še sneg nacopraš in Fuckswagen omeniš, potem imaš (lopatni) uspeh zagotovljen. 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec pred 4 urami je Boss napisal: Ne ga kregat, je pozabil kolk otrok maš. Fak, spet sem kandidat za lopato. 😁 ? In kaj je želel umetnik s tem povedat? pred 4 urami je Z M A J napisal: Če mu še sneg nacopraš in Fuckswagen omeniš, potem imaš (lopatni) uspeh zagotovljen. Na koncu bosta oba dobila kakšen lopatni pokal. Bo z lopato pokalo... Ker sneži danes že cel dan, tako mrzlo pa ni bilo že vsaj tri mesece. A mi vidva res kaj nacopravata? S FucksWagnom se pa tudi krasno zastopiva. Ker je parkiran v garaži, ne dela nobenih težav... 4 Citiraj
Slivka Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec A vidva kaj coprata danes? Več snega imamo na pragu koledarske pomladi kot smo ga imeli celo zimo... 1 4 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec Ljubljanski biznismeni bi že s kartico pa rolico tle klečali, ker bi mislil, da je neki druzga 😅 3 1 Citiraj
godlike Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec pred 23 urami je Z M A J napisal: Nove težave Boeinga: nekaj sekund po vzletu letalu odpadla pnevmatika | 24ur.com WWW.24UR.COM Težavam ameriškega proizvajalca letal Boeing ni videti konca. Potem ko je letalu Boeing 737 Max 9 družbe Alaska Airlanes v začetku leta dobre pol ure po vzletu odtrgalo del trupa, je Boeingu 777-200 družbe United... Z njimi in Boeingom 777 sem letel San Francisco - Frankfurt. U pje. Nekdo zimske gume gor dajal, pa ni moment ključa uporabil. 😆 4 Citiraj
Boss Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec pred 5 urami je Slivka napisal: A vidva kaj coprata danes? Več snega imamo na pragu koledarske pomladi kot smo ga imeli celo zimo... Ma ej fak, za Kranjsko Goro je bil mišljen pa sem nekje zajebal. Sorry 3 Citiraj
Bini Napisano 16. marec Prijavi Napisano 16. marec Smo se danes malo pozabavali... 😂😊😉 VID_20240316_105258.mp4 4 Citiraj
sportman333 Napisano 16. marec Prijavi Napisano 16. marec pred 12 minutami je Bini napisal: Smo se danes malo pozabavali... 😂😊😉 VID_20240316_105258.mp4 kje pa je mazda 2 Citiraj
Bini Napisano 16. marec Prijavi Napisano 16. marec pred 3 urami je sportman333 napisal: kje pa je mazda Danes ni v akciji.... 😁😉 1 Citiraj
Z M A J Napisano 18. marec Avtor Prijavi Napisano 18. marec Poglejte tele nore akrobacije z žogo na namiznoteniškem poligonu, heh 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 19. marec Prijavi Napisano 19. marec 14.000 športnikov in športnic bo 15 dni v Olimpijski vasi imelo na razpolago 300.000 kondomov. Če sem jaz prav računal, bo vsak "par" lahko porabil 3 kondome na dan. A bodo počeli še kaj drugega al bodo samo... Glede na to, da so nekateri že poročeni... Al bodo varali na polno al bodo pa drugi toliko večkrat seksali... Da na koncu dobiš občutek, da bo olimpijada v seksanju... 1 3 Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec Avtor Prijavi Napisano 19. marec Četrtina okužena z bakterijo, ki povzroča raka. Odziv na presejalni program slab. WWW.RTVSLO.SI Četrtina prebivalcev v Sloveniji je okužena z bakterijo Helicobacter pylori, ki povzroča raka na želodcu. Kar 80 odstotkov okuženih je brez simptomov. Stroka pa je presenečena nad slabim odzivom na program... 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.