Jest Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec Zanimiv test asistencnih sistemov... dva nemska proizvajalca (BMW, VW) proti dvema kitajcema (BYD, NIO) ... https://www.youtube.com/watch?v=Inrp8ZbWw6Y 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec pred 9 minutami je Boss napisal: VW ga je prav hotel ubit fak Fak Wagen... Citiraj
Bini Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec pred 2 urama je Jest napisal: Zanimiv test asistencnih sistemov... dva nemska proizvajalca (BMW, VW) proti dvema kitajcema (BYD, NIO) ... https://www.youtube.com/watch?v=Inrp8ZbWw6Y Nekaterim tole res nebo všeč, imamo kar imamo.... Citiraj
Slivka Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec Na koncu bomo ugotovili, da je voznik za volanom zato, da vozi (in da se ne zanaša preveč na asistenčne sisteme), kar pomeni, da sta na cesti realno povsem primerljiva BMW I5 in Yugo Koral 45 - bistvo je v pozornosti in reakciji voznika... 1 1 Citiraj
Boss Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec prvo in edino pravilo: bohnedej se na to zanašat. 3 Citiraj
Bini Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec Katero znamko vozijo najbolj agresivni vozniki? Nemci pravijo, da ... AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Nemčija ima precej visoko vozniško kulturo in odlično cestno infrastrukturo, zato je raziskava, opravljena pri njih... Njih to preseneča.... 🫣🤔🤣 4 Citiraj
Slivka Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec In kam jaz pašem z našim FucksWagnom? Da vem, koliko mi je dovoljeno skozi okno mahati z lopato... Citiraj
Bini Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec pred 56 minutami je Slivka napisal: In kam jaz pašem z našim FucksWagnom? Da vem, koliko mi je dovoljeno skozi okno mahati z lopato... Jaz bi pod Forda gledal..... 😂 Citiraj
Matick Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec Ne razumem zakaj je po njihovo Tesla presentljivo 6a? A to ciljajo na presentljivo nizko? 3 Citiraj
Boss Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec Sam to ni več stereotip ampak to je dejansko dejstvo in ga gledamo vsak dan na cesti. V VB to že leta vedo in prilagajajo ceno zavarovanj tipu vozila in celo poklicem voznika, ki to vozilo uporablja. Tako, da recimo BMW za mladega objestneža je tako drag pri zavarovanju, da si ga enostavno ne morejo privoščit. Edino kar mene preseneča na tej lestvici bi za naš prostor zamenjal mesti Audija in Mercedesa. Pri nas Mečka ni tako zaželena pri takih neprilagojencih, je pa zato paraolimpijec toliko bolj. 1 Citiraj
Alex Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec pred 3 urami je Boss napisal: Sam to ni več stereotip ampak to je dejansko dejstvo in ga gledamo vsak dan na cesti. V VB to že leta vedo in prilagajajo ceno zavarovanj tipu vozila in celo poklicem voznika, ki to vozilo uporablja. Tako, da recimo BMW za mladega objestneža je tako drag pri zavarovanju, da si ga enostavno ne morejo privoščit. Edino kar mene preseneča na tej lestvici bi za naš prostor zamenjal mesti Audija in Mercedesa. Pri nas Mečka ni tako zaželena pri takih neprilagojencih, je pa zato paraolimpijec toliko bolj. Tudi gledajo, koliko škodnih zadev si prijavil v enem letu. Sodelavec je imel Mitchubishi Lancer Evo 9. Bil je več v jarkih kot na cesti. Najprej so mu ful nabili zavarovanje, kmalu pa je imel problem, kje ga sploh zavarovati. Potem ga je prodal. 2 1 Citiraj
Boss Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec pred 8 minutami je Alex napisal: Tudi gledajo, koliko škodnih zadev si prijavil v enem letu. Sodelavec je imel Mitchubishi Lancer Evo 9. Bil je več v jarkih kot na cesti. Najprej so mu ful nabili zavarovanje, kmalu pa je imel problem, kje ga sploh zavarovati. Potem ga je prodal. To že, sej to so potem teli bonusi... ampak tam pa prav vlečejo karto pristrasnkosti in ne glede a si vzoren voznik ali ne te popredalčkajo glede na druge škodne primere s takimi vozili, pa v formuli za izračun je starost in tudi poklic, ki ga opravljaš. Vse ma svoj faktor in vpliv na končno ceno. Citiraj
mazdaman Napisano 24. marec Prijavi Napisano 24. marec dne 16. 3. 2024 ob 19:15 je Bini napisal: Smo se danes malo pozabavali... 😂😊😉 VID_20240316_105258.mp4 kje pa je to bilo? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 24. marec Avtor Prijavi Napisano 24. marec Če vas kaj zanimajo osnovne delovnega prava? Delovno pravo | IURALL WWW.IURALL.COM Delovno pravo je skupek norm, ki urejajo odnos med delavci in delodajalci pri opravljanju dela. Osrednji predmet delovnega prava je torej delovno razmerje. Gre za dvostransko pravno razmerje med… Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec pred 10 urami je mazdaman napisal: kje pa je to bilo? Vrhnika... 😉 Citiraj
Slivka Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec @etcho, priznam, tista Miata je lep avto. Mislim, proti čem takemle... 1 1 Citiraj
NevLado Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec pred 51 minutami je Bini napisal: Zanimiva predstavitev.... 🤔😉 Tale motor v novo šestico, pa gasa. 1 1 1 Citiraj
etcho Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec pred 4 urami je Slivka napisal: @etcho, priznam, tista Miata je lep avto. Mislim, proti čem takemle... Nehaj me strašit s takšnimi slikami. 🤣 1 2 Citiraj
Z M A J Napisano 25. marec Avtor Prijavi Napisano 25. marec https://www.dominvrt.si/rubrika/zivali/kace-slovenija-kace-katere-kace-so-strupene-strupene-kace-zastrupitev-od-kacjega-pika-vrste-kac.html?utm_source=ProAd&utm_medium=24ur&utm_content=ProAd_24ur__&utm_campaign=ProAd Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec Sm kmet an s hribu doma an ne zastopm lih tanartabl, ki so teli modeli mešetarli? Kupli tu, prodali tm, an ki je to narobe? Citiraj
Z M A J Napisano 28. marec Avtor Prijavi Napisano 28. marec Največja kača na svetu poginila kmalu po odkritju: 'Tega si ni zaslužila' | 24ur.com WWW.24UR.COM Skoraj sedemmetrsko anakondo so v amazonskem deževnem pragozdu odkrili prejšnji mesec, le nekaj tednov pozneje pa je največja kača na svetu poginila. "Žalosten in jezen sem," je sporočil nizozemski... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec Me zanima,kako je na servisih kitajskih znamk avtomobilov😂🤣 Sem že pisal o tem...če je kdo nagnjen o temu,da izbere bližnjico,da te "nategne"...so to kitajci. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.