Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 4 urami je Shrek napisal:

Tako se red dela. Jaz sem za, da tud v SLO tako aplikacijo nardijo... 

Zadnji čas, se nimaš česa bat, če pravilno parkiraš in naj bo strah, saj veste koga..... 👍😉

Napisano

Kaj pa vem, jaz se policaju nikoli nisem lagal, je pa res, da će ne veš kam meri je bolje obdržat jezik za zobmi :nevem: Se držim samo tega, da ga ne pošljem v 3PM in sem normalen sogovornik on naj pa predava kar hoče četudi včasih misliš, da si se znašel sredi vica o policajih.

Tako kot ene 17 let nazaj.

33112_1.png

Napisano

Kanarčki so PONORELI :)

WWW.24UR.COM

Španski prebivalci turistično obleganih regij kot po tekočem traku izražajo svoje nezadovoljstvo. Po Malagi in Ibizi zdaj proti množičnem turizmu protestirajo tudi na Kanarskih otokih. Tam so pripravili celo...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

So face v tem klubu-dobro maskoto imajo-paše k avtu🧐😃👍

Napisano
pred 2 urama je skritikrt napisal:

So face v tem klubu-dobro maskoto imajo-paše k avtu🧐😃👍

Tud avte imajo take, ki jih pri nas ni😉

Napisano

Sej babe majo tud take, ki jih pri nas ni... :nevem:

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

To so maskote, če sm prov razumu 🤔

Ne-saj vem da so lušne,pa si se takoj zagledal😂🤣😉

Ne-ni bilo to mišljeno-morski pes je njihova maskota...pač po značilnem gobcu in silhueti Mazde CX-5.

CX-5.jpg

Napisano
pred 7 urami je skritikrt napisal:

Ne-ni bilo to mišljeno-morski pes je njihova maskota...pač po značilnem gobcu in silhueti Mazde CX-5.

CX-5.jpg

Ajaaaaa, ga sploh nisem opazo... 😉

Napisano
WWW.24UR.COM

Kadar pogovor nanese na ljubljansko letališče, se tudi tisti, ki mu najprej jezno očitajo (pre)slabo povezljivost s svetom in (pre)drage vozovnice, pogosto omehčajo, ko pomislijo na pristanek tam. Ko te ob izkrcanju z...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 2 urama je etcho napisal:

Ne moreš, da verjameš. 🤣

In Mazda naj bi imela zanič lak, malo morgen.... 🤗😉

Napisano

Če je že povsod objavljeno naj bo pa še tu.... 😊😉

Je pa zato z naše lokacije 😂

IMG_20240421_100400.jpg

Napisano
pred 12 urami je skritikrt napisal:

CX-5.jpg

Dejansko sm res mislu, da misliš ženske 😀

Vidim, da je bila prepozna ura zame 😀

• Všeč 1
  • Haha 2

Podpis.png

Napisano
pred 32 minutami je Bini napisal:

IMG_20240421_100400.jpg

Ne velja, če zraven še ne dopišeš neke divje teorije zakaj so to delal 😂

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
pred 3 urami je Matick napisal:

Ne velja, če zraven še ne dopišeš neke divje teorije zakaj so to delal 😂

Aha, moja teorija je da dela črno luknjo v modro nebo.... :wub:

Napisano
pred 23 urami je Bini napisal:

IMG_20240421_100400.jpg

NLP-ji? Kemtreilsi? Šponanje žic? 

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• No to pa prvič slišim. Jaz bi spucal EGR in speskal sesalni kolektor. Menjal ta senzor. Vozil avto do naslednje lučke.   A si kupil uvožen avto iz tujine, servisiran na 20kkm?
    • Malenkost, hvala enako.... 🤗😉
    • Pozdrav, zaradi dobrih izkušenj z Mazdo 6 2009 diesel 140KM sem pred 3 meseci kupil CX-5 2.2. diesel 184KM automatik, 120000 prevoženih. Par dni nazaj se mi je prižgala lučka motorja. Po priklopu na računalnik je ugotovljena napaka P24C6 in P24AE. Pravijo, da bom moral zamenjati senzor na izpuhu art.no. SHYG-18-7EOA. Cena senzorja 700,00 EUR :(Ali ima kdo kakšen predlog za ugodnejšo rešitev problema?
    • Tablete. Tablete so edina rešitev za to vojno, če pride. Ali pa takojšnja upepelitev, ki je še najboljši rezultat brez kasnejšega mučenja. Vse ostalo ne pomaga.   Drugače so pa Američani imeli pilote tudi v RAF-u v VB še preden se je Pearl Harbour zgodil.
    • Ameriški piloti in letala so prišli na Kitajsko eno leto prej preden se je Amerika pridružila vojni.   Samo res: "svetovna vojna" se je začela šele leta 1942, ko Amerika vstopi v vojno. Na, pa je spet Amerika tista...   Kakorkoli, a se že kaj pripravljate na tretjo svetovno vojno? Rusi bi radi Ukrajino, ne bi se pa branili tudi katere druge države. Kitajci bi radi svoje brate na Tajvanu z raketami prepričali, da se vrnejo v njihov objem. Tudi na bližnjem vzhodu nekaj rožljajo z orožjem pa rakete streljajo, ... ... ... ... Konec koncev, tudi meni bi prav prišla vsebina trezorja kakšne banke v Gorici...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.