Agerg Napisano 8. september Prijavi Napisano 8. september Ja, za Nemce in njihove autose izgleda prihajajo zanimivi časi. Bo kar lepo opazovati vse skupaj v naslednjih letih... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 9. september Avtor Prijavi Napisano 9. september 'Nismo norci, ki želimo noreti po cestah' | 24ur.com WWW.24UR.COM "Že od desetih zjutraj čakajo pred predorom," trije mladi Mariborčani v soboto popoldne pokažejo na gnečo pred Karavankami. Toda njihova... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 9. september Avtor Prijavi Napisano 9. september Bogati Britanci so se le nasmehnili, nato se je "smejalo" Rogliču SIOL.NET Nova zmaga na tritedenski dirki, nova priložnost, da se pogleda v izjemno zanimivo življenjsko in športno pot slovenskega kolesarskega... 3 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september Res je faca. Kisovčani so skoraj Moravčani. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 11. september Prijavi Napisano 11. september Ko so ti somišljeniki bolj nevarni kot nasprotniki... Rioter gets instant karma (video) - ItemFix WWW.ITEMFIX.COM UK - A Southport rioter got more than he bargained for on Tuesday night when he was hit in the head, 1 1 Citiraj
Boss Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september play stupid games, win stupid prizes 1 Citiraj
Z M A J Napisano 12. september Avtor Prijavi Napisano 12. september Pri 11 letih šel na Češko po zajce | 24ur.com WWW.24UR.COM "Rejec mi je golobe pripeljal po koncu pouka. Med veroukom so me čakali v škatli, ko je babica škatlo naložila v prtljažnik, pa sem ji rekel... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september Pretresljiv posnetek: Voda v nekaj minutah poplavila most WWW.ZURNAL24.SI Zaradi obilnih padavin lahko ponekod reke še vedno naraščajo. Pretoki rek so veliki. 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september Ne rabimo mi sončnic in veternic, mi se kar na strele priklapljamo... V Brdih največ težav povzročali plazovi, del Lokovca bo do 12. ure brez elektrike - Robin WWW.ROBIN.SI Včerajšnje obilno deževje na Goriškem ni pustilo hujših posledic. V Zgornjem Lokovcu, natančneje v zaselku Novo mesto, je nekaj hiš brez elektrike že od včerajš 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september Odkar so Britanci nazadnje leteli na Dresden je minilo precej desetletij, mostovi pa še kar padajo. V Dresdnu se je v reko Labo zrušil del mostu WWW.RTVSLO.SI V mestu Dresden na vzhodu Nemčije se je zgodaj zjutraj zrušil del mostu čez reko Laba. V incidentu, katerega vzrok ni znan, ni bil nihče... 1 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september A niso Rusi krivi. Če niso so pa globalne vremenske spremembe. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 15. september Prijavi Napisano 15. september Kaj je vse skrival v garaži Ayrton Senna? Marsikateri avto vas bo presenetil AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Eden najbolj opevanih dirkačev v zgodovini F1 je bil tudi v zasebnem življenju velik ljubitelj avtomobilskih... 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. september Prijavi Napisano 17. september ALELUJA, postajamo Amerika! Osnovnošolec grozil vrstnici, Policija njemu in očetu zasegla puški | 24ur.com WWW.24UR.COM Učenec ene od osnovnih šol v Črnomlju je grozil vrstnici, svoje grožnje pa je podkrepil z objavo fotografije, na kateri ima v rokah zračno puško. Policija je nemudoma ukrepala in mu orožje zasegla. Med hišno... Ta je grozil, naslednji bo že šel na strelski pohod... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 17. september Avtor Prijavi Napisano 17. september Ne želim nikomur ničesar slabega, AMPAK tule sem pa od navušenja zaploskal z ušesi. Takrat sem bil uslužbenec sodišča, ko je bil ta primer aktualen in grozljiv umor nedolžne osebe. Zverinskega Bokija, enega najokrutnejših slovenskih morilcev, na Dobu vzel rak SVET24.SI V zaporu na Dobu je prejšnji petek umrl dvojni morilec Boštjan Koprivnikar, poročajo Slovenske novice. Ugonobil naj bi ga rak. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september dne 17. 9. 2024 ob 18:16 je Z M A J napisal: Ne želim nikomur ničesar slabega, AMPAK tule sem pa od navušenja zaploskal z ušesi. Takrat sem bil uslužbenec sodišča, ko je bil ta primer aktualen in grozljiv umor nedolžne osebe. Zverinskega Bokija, enega najokrutnejših slovenskih morilcev, na Dobu vzel rak SVET24.SI V zaporu na Dobu je prejšnji petek umrl dvojni morilec Boštjan Koprivnikar, poročajo Slovenske novice. Ugonobil naj bi ga rak. Karma je k***a... 1 Citiraj
Jest Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september Takole nam veverica počasi odnaša orehe ... Leteca_veverica.mp4 3 1 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september Your Name in Landsat 🛰️ LANDSAT.GSFC.NASA.GOV Mazda 3 Citiraj
samuel Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september (urejeno) Tako pri nas "porabutajo" drevesa 123. Res pa je, da se ga lotijo 3 do 4 veverice hkrati. Letos jih še ni 😕 veverica.mp4 Popravljeno 20. september od samuel 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september Google Maps WWW.GOOGLE.COM Polen 1 2 Citiraj
Z M A J Napisano 22. september Avtor Prijavi Napisano 22. september Ko se vojna preseli pod nebo, se konča viteštvo in začne pekel na Zemlji | 24ur.com WWW.24UR.COM V drugi polovici druge svetovne vojne so nebo nad Slovenijo pogosto prekrila zavezniška letala, več kot 200 jih je – večinoma zaradi... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 25. september Prijavi Napisano 25. september Počasi se začenja podirati... Magna napoveduje zaprtje 200 delovnih mest v obratu na Štajerskem | 24ur.com WWW.24UR.COM Avstrijski dobavitelj avtomobilski industriji Magna Steyr je zaradi težav v panogi napovedal, da bo odpustil... 3 1 Citiraj
Boss Napisano 26. september Prijavi Napisano 26. september Men se pa tole zdi prav. Zadnjič bil s kolesom v Bertokih, ki so zraven Pobegov pa domačini še v naselju gas 90-100km/h en za drugim. Me je kr prestavljalo na biciklu. Silno neugodno in sploh zelo nevarno. 350 kazni v sedmih dneh, domačin prelepil radar | 24ur.com WWW.24UR.COM Pobegi so očitno postali prava zlata jama za koprsko občino. Tja so namreč namestili nov radar, v enem samem tednu pa zaradi prehitre... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.