Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar pred 21 minutami je Alex napisal: Ha, ha, sem izvedel, kdo je ta. Prijazen fant drugače, a ga okolica pač ne razume. 😊 Ni škodljivec drugače. Fant pri petinpetdesetih? Čudne pojme imate dol na Obali... 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Češka greška je zmagala z naskokom pred ostalimi. Slovenski avto leta je škoda superb WWW.RTVSLO.SI Škoda superb je zmagovalec 33. izbora za slovenski avto leta. Do petega mesta sledijo dacia duster, peugeot 3008, citroën C3/ë-C3 in... 1 2 1 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Češka greška je zmagala z naskokom pred ostalimi. Slovenski avto leta je škoda superb WWW.RTVSLO.SI Škoda superb je zmagovalec 33. izbora za slovenski avto leta. Do petega mesta sledijo dacia duster, peugeot 3008, citroën C3/ë-C3 in... Sami presežki od avtov. 😊 Citiraj
Boss Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Superb je odskočil od konkurence, ko je bilo še vseh 20 avtov v predizboru. Tako, da tale moja napoved izpred dveh mesecev in pol je bila čisto preveč enostavna za napovedat pravilno. Sem pa vseeno mislil, da bo dobila vseh 60 možnih točk, ker dejansko je tole z naskokom najboljši avto tega izbora. dne 26. 10. 2024 ob 18:32 je Boss napisal: Drugač pa Škoda Superb brez dvoma - to je po moje najboljša Škoda ever. 2 Citiraj
Bini Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar pred 7 urami je Boss napisal: Superb je odskočil od konkurence, ko je bilo še vseh 20 avtov v predizboru. Tako, da tale moja napoved izpred dveh mesecev in pol je bila čisto preveč enostavna za napovedat pravilno. Sem pa vseeno mislil, da bo dobila vseh 60 možnih točk, ker dejansko je tole z naskokom najboljši avto tega izbora. Dizain pa.... 🫣🥴😉 1 Citiraj
Z M A J Napisano 16. januar Avtor Prijavi Napisano 16. januar Veliki start Toura 2028 ali 2029 v Sloveniji? ASO pripravljen na resne pogovore. WWW.RTVSLO.SI Bi lahko Tadej Pogačar res začel boj za rumeno majico v domovini? "Francozi so se pripravljeni pogovarjati. Želeli bi si vladno pismo o... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Matick Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar Pred eno uro je Bini napisal: Dizain pa.... 🫣🥴😉 Škoda ... Sj veš kaj pravijo. Škoda je kt javna hiša. Sram te je ko vstopaš in izstopaš, ko si notr ti je pa fajn 8 Citiraj
Boss Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar pred 4 urami je Bini napisal: Dizain pa.... 🫣🥴😉 A zato ker ni SUV? Oziroma ker gre za relativno minimalistično oblikovanje brez odvečnega kiča vsepovsod. Ja to ni avto za bahat se naokoli in kot žirafa gledat a te vsi vidijo. Men je recimo ravno to všeč, ker avta na kupujem, da se z njim važim naokoli in ta Škoda je dejansko to kar mi je všeč. Vse ima kar iščem... je limo, ima peta ogroma vrata, ogromen prtljažnik, paleto motorjev iz katerih lahko izbiraš, vso možno opremo, preizkušene motorje, je potovalnik in je udobnež, ki s pravim motorjem tudi pokaže zobe. Vse ima, edino kar nima so pa strešne sanke, kar je zame še dodaten plus...😜 zato je meni všeč. 1 1 1 Citiraj
Boss Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar Seveda je, to ni klasičen HB, ker ima popolnoma nakazan prtljažnik in ne odsekanega zadka. Da pa se namesto, samo pokrova prtljažnika odpre še steklo do streha pa pač ne vpliva na samo obliko oziroma pojmenovanje le te. Citiraj
Janez007 Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar (urejeno) pred 35 minutami je Shrek napisal: NI limo... Bolj uporaben kot limo ... Popravljeno 16. januar od Janez007 1 Citiraj
Alex Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar pred 4 minutami je Boss napisal: Seveda je, to ni klasičen HB, ker ima popolnoma nakazan prtljažnik in ne odsekanega zadka. Da pa se namesto, samo pokrova prtljažnika odpre še steklo do streha pa pač ne vpliva na samo obliko oziroma pojmenovanje le te. Medosna razdalja od golfa in potem razpotegnjena zadaj od blatnika nazaj za 1 meter. Zato tudi velik prtljažnik. Ha, če hočeš bit v sivem povprečju Slovencev potem je definitivno pravi avto oktavia ali superb. 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar (urejeno) pred 4 minutami je Alex napisal: Medosna razdalja od golfa in potem razpotegnjena zadaj od blatnika nazaj za 1 meter. Zato tudi velik prtljažnik. Ha, če hočeš bit v sivem povprečju Slovencev potem je definitivno pravi avto oktavia ali superb. Spet imaš prav ... Popravljeno 16. januar od Janez007 1 Citiraj
Alex Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar pred 3 minutami je Janez007 napisal: Spet imaš prav ... Dobro, so jo sedaj v zadnji izdaji malo nategnili. Prejšnje so bole pa samo raztegnjeni golfi. 2 1 Citiraj
Janez007 Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar pred 1 minuto je Alex napisal: Dobro, so jo sedaj v zadnji izdaji malo nategnili. Prejšnje so bole pa samo raztegnjeni golfi. Da nisi Superba zamenjal za Octavio ... 1 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar Men se superb čist dopade, z 1.5 TSI motorjem, mi še izpita za vleko prikolice ni treba delat, tko da je to win-win. Placa pa tut na pretek 2 Citiraj
Jest Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar pred 27 minutami je Alex napisal: Dobro, so jo sedaj v zadnji izdaji malo nategnili. Prejšnje so bole pa samo raztegnjeni golfi. Superb je bil že od nekdaj večji kot Octavia, za katero pa res velja zgoraj napisano… 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar pred 58 minutami je SpEkTr napisal: Men se superb čist dopade, z 1.5 TSI motorjem, mi še izpita za vleko prikolice ni treba delat, tko da je to win-win. Placa pa tut na pretek Superb z 1,5 litrskim TSI? Kje? Citiraj
Bini Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar pred 2 urama je Boss napisal: A zato ker ni SUV? Oziroma ker gre za relativno minimalistično oblikovanje brez odvečnega kiča vsepovsod. Ja to ni avto za bahat se naokoli in kot žirafa gledat a te vsi vidijo. Men je recimo ravno to všeč, ker avta na kupujem, da se z njim važim naokoli in ta Škoda je dejansko to kar mi je všeč. Vse ima kar iščem... je limo, ima peta ogroma vrata, ogromen prtljažnik, paleto motorjev iz katerih lahko izbiraš, vso možno opremo, preizkušene motorje, je potovalnik in je udobnež, ki s pravim motorjem tudi pokaže zobe. Vse ima, edino kar nima so pa strešne sanke, kar je zame še dodaten plus...😜 zato je meni všeč. Zato pa imaš sedaj krasno 6tko....🤔😂😉 1 Citiraj
Shrek Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar pred 1 uro je Boss napisal: Seveda je, to ni klasičen HB, ker ima popolnoma nakazan prtljažnik in ne odsekanega zadka. Da pa se namesto, samo pokrova prtljažnika odpre še steklo do streha pa pač ne vpliva na samo obliko oziroma pojmenovanje le te. Ta je, una na izboru bla pa karavan verzija... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.