Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Žal še bolj je pa hudo, da folk ne spregleda. Pa sej WW2 spet ni tako daleč nazaj, da bi pozabili kaj se je dogajalo takrat. Je špa tako, da žabo se počasi kuha, da ne opazi, da je nekaj hudo narobe... in ja zgleda, da smo mi ta žaba. Tak warmongering v EU ni bil viden še nikoli in mene je osebno prekleto strah, kaj nam mislijo zakuhat. In kje so zdaj raznorazne aktivistične skupine. Za vsak pasji drekec protestirajo zdaj pa je dejasnko čas za vseevropski protest so pa tiho kot miške, kot, da smo se vsi sprijaznili, da gremo spet v vojno za interese elit in bogatašov.
-
Za to, ker tak slabo grejo, nimajo naslednika v tej dimenziji. Mi je pa ful zanimivo da so Pilot Alpin Španija, Nemčija, Primacy 4 Nemčija, UUHP pa Srbija. Mogoče to tu na forumu pišem vsaka 2 meseca. 45, je višina v procentu širine. Posledično bolj kot imaš široke gume, višja je kljub temu, da na vseh piše 45. 245 x 0.45 = 110.25mm Moja Mazda2 je imela 195/45. 195 x 0.45 = 87.75mm Je nekaj razlike? Pa je oboje 45 😉
-
Če bi @Slivka toliko govoril o avtih in njihovi povezavi s problematiko klancev, bi še razumel. 😃 Tam ob obali pa je bolj ravnina.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.