qwerty Napisano 17. maj, 2011 Prijavi Napisano 17. maj, 2011 Zanima me za 323C kje ima kak?ne dimenzije zvo?nikov... Danes grem 6kom nabavit pa me zanima... Baje da so ovalci nekih non standard dimenzij... Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 17. maj, 2011 Prijavi Napisano 17. maj, 2011 Zanima me za 323C kje ima kak?ne dimenzije zvo?nikov... Danes grem 6kom nabavit pa me zanima... Baje da so ovalci nekih non standard dimenzij... kar dr?i nabavi? od jbl pa bo ?pilalo,lahko pa se igra? z distan?niki pa da? 16 cm sistem Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 17. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. maj, 2011 Ja pol ziher 16ke pasejo? Sam distancnike.morem naredit? Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 17. maj, 2011 Prijavi Napisano 17. maj, 2011 Ja pol ziher 16ke pasejo? Sam distancnike.morem naredit? Aha!Jaz sem to naredil v moji F-ki in C ni nobena izjema Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.