LabiGT Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Evo na poti do sluzbe sem izkoristil lepo sonce in kruzal s kolesom in vidim to mazdo...najbolj hecno je to, da jo vozi en starejsi gospod Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Evo na poti do sluzbe sem izkoristil lepo sonce in kruzal s kolesom in vidim to mazdo...najbolj hecno je to, da jo vozi en starejsi gospod A misli?,da starej?i "gospodje" ne krasijo svojih avtkov? Citiraj
LabiGT Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Ne, sam potem bolj razumem zavesice. Cudno, da nima se tisto strleco gumico, ki se dotika ceste, ki naj bi kao pomagala k temu, da te ne zadane strela. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Ne, sam potem bolj razumem zavesice. Cudno, da nima se tisto strleco gumico, ki se dotika ceste, ki naj bi kao pomagala k temu, da te ne zadane strela. He,he,tisto pa mi je najve?ja sme?nica na avtih. V?asih so jih imeli abarti-fi?oti obvezno. Citiraj
David Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Ej te gumijaste zadeve ?e vedno vidi?..... Skratka.... da te ne mohne stati?na elektrika vsaki? ko se vrat dotakne?.... To je kuuul.... jaz bom tudi dal gor... pa ne samo eno..... jaz bom dal 6 anti strela ?pagcev gor.... Citiraj Feel free....
Alex Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Ej te gumijaste zadeve ?e vedno vidi?..... Skratka.... da te ne mohne stati?na elektrika vsaki? ko se vrat dotakne?....To je kuuul.... jaz bom tudi dal gor... pa ne samo eno..... jaz bom dal 6 anti strela ?pagcev gor.... ,pol se ti bodo med vo?njo kam zataknile in ti bojo odtrgale zadnjo premo dol. Citiraj
ReDevil Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Men pa razen kljuke in pa nalepke, da ima Bemevejevo M podvozje, ki nekak ne pa?e, mi je voz kr okej, tko da se mi ne zdi glih neki poraz, sploh ?e ata u?iva v njem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Men pa razen kljuke in pa nalepke, da ima Bemevejevo M podvozje, ki nekak ne pa?e, mi je voz kr okej, tko da se mi ne zdi glih neki poraz, sploh ?e ata u?iva v njem! Evo,bravo,ReDevil,ti tudi tako razmi?lja? kot jaz.Samo alu-feltne gor in gassssa... Citiraj
Boss Napisano 14. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2007 Prvi primerki novoletnih pesmic ?e prihajajo - letos so bolj zagrenjenega tipa - hmmm le zakaj? Pla?e dol, cene gor, pa bo leto naokol. Jan?a kufre bo pobral, in vesel odpeketal. Je dokazal svoj razvoj, za Slovence zdaj bo joj. Tud Bajuk jo bo odkuril, je rezerve vse pokuril. Nam ostane stok in jok, la?nih na?ih le otrok. Pa svoboda, la?na beda, kaj bilo nam tega je treba??? Citiraj
kowkele Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 V srednji soli profesorica napoveduje zadnji preizkus znanja v solskem letu: "Nihce ne sme manjkati! Ni opravicila, razen za tezje bolezni ali smrt v ozji druzini." Seveda se vedno najde kaksen pameten provokator v zadnji klopi: "Kaj pa v primeru seksualne izcrpanosti?". Smeh v razredu. Profesorica mrtvo hladno: "Bos pa z drugo roko pisal." Citiraj
poky Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Evo Qwerty,zaj ve?......ni opravi?ila........ Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 15. december, 2007 Prijavi Napisano 15. december, 2007 Evo Qwerty,zaj ve?......ni opravi?ila........ Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Symon Napisano 15. december, 2007 Prijavi Napisano 15. december, 2007 Pravi drift king ki kroti silno konjsko mo?. Citiraj
ReDevil Napisano 15. december, 2007 Prijavi Napisano 15. december, 2007 Risanke za odrasle namest za otroke! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...215_3112723.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 tole sem se zdele spovno ko si dva de?ka pojeta : - bouga je bouga + je?ova mati - kolko je morala + revca prestati - morala je morala + je?a roditi - ko jo je tak svinsko + piko po riti Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 Dva de?ka........... Pa to je Reporter Milan ekipa...........jao. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
bbilder Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Nevem al je fejk al ni sam so hude fore Citiraj
ReDevil Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Pozor, ne it na Japonsko, loh vas star?ki oropajo! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...218_3113002.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Janez nekega dne pokli?e iz slu?be, da bi malo pozdravil ?eno in izvedel,kaj kuha za ve?erjo. Oglasila se je majhna deklica: "Halo?"- "?ivjo, mi?ka moja, o?i tukaj," odgovori. "Je mama kje blizu?" - "Ni, o?i. Zgoraj je v spalnici s stricom Bojanom."- Janez po kratkem premoru re?e: "Ampak ti nima? nobenega strica Bojana,ljubica moja!"- "Seveda ga imam. Zgoraj je v spalnici z mamo." - "No, v redu. Poglej, ?elim, da nekaj naredi?. Steci gor, potrkaj na vrataspalnice in zavpij mami in stricu Bojanu, da je o?i pravkar parkiral avtopred hi?o."- Deklica res naredi vse naro?eno in ?ez nekaj ?asa pride nazaj na telefon: "Ja, o?i, sem ?e naredila, kar si hotel."- "In kaj se je zgodilo?"- "Jah, mama je sko?ila iz postelje ?isto naga, tekla je okrog in kri?ala,potem pa se je spotaknila ob tepih in padla skozi okno...in se ubila. Mrtva je."- "Ojoj! Kaj se je pa zgodilo s stricom Bojanom?"- "Sko?il je iz postelje popolnoma nag, ves je bil prestra?en, potem pa jesko?il skozi stransko okno v bazen...ampak ka?e, da je pozabil, da si ga prej?nji teden izpraznil, da bi ga o?istil. Tre??il je na dno bazena insedaj je tudi on mrtev."- Po zelo dolgem premoru se Janez kon?no spet oglasi: "Bazen...?? Je to?tevilka 828-735 Zakaj mora biti tukaj ravno "stric Bojan" :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Zakaj mora biti tukaj ravno "stric Bojan" :ne vem: vse je z razlogom Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 KLIK tole sm se pa presmeju da joj tt ma?ek na za?etku je dober mal si ?e ostale serije tega poglejte, za poscat Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 To sem ?e videl pred kakim letom Dobra je tale hupa od vlaka Citiraj
Boss Napisano 20. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2007 o groza ... slovenstina 5980. del Mi?ka hrka? Zaj?ek se huka? Citiraj
BOJČ Napisano 20. december, 2007 Prijavi Napisano 20. december, 2007 o groza ... slovenstina 5980. del Mi?ka hrka? Zaj?ek se huka? Sem pri?el do pol, ker nisem mogel poslu?at tega sranja do konca... Pa nima to nobene veze z nacionalizmom in temi zadevami, ampak tole je pa res bull shit, ?e posebno, ?e pogleda? komu je namenjeno... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 20. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2007 Sem pri?el do pol, ker nisem mogel poslu?at tega sranja do konca... Pa nima to nobene veze z nacionalizmom in temi zadevami, ampak tole je pa res bull shit, ?e posebno, ?e pogleda? komu je namenjeno... Yap... tole je zadeva za in?pekcijo. Al pa naj napi?ejo komu je zadeva namenjena, slovenskim otrokom ziher ne. Ok pa za razvedrilo en tak bolj "normalen" vic Mujo in Suljo se nacejata in v nekem trenutku si Suljo pokozla srajco. "Joj, Mujo, Fata me bo ubila!" "Ne skrbi, Suljo, v ?ep srajce si daj 5 Eurov in ji reci, da te je nekdo pokozlal in ti potem dal 5 Eurov za ?i??enje." Suljo se potola?i in dalje pijeta. Pozno pono?i se Suljo primaje domov in v predsobi ga ?aka Fata: "Poglej se, budalo, kak?en pa si!" "?akaj malo, Fata, jaz sem samo malo spil, ampak z nami je bil en butl, ki se ga je totalno nalokal in me pokozlal, potem pa mi je dal teh 5 Eurov za ?i??enje!" "Daj sem.... ampak to je 10 Eurov!" "Ja, pozabil sem, pol se mi je pa ?e v hla?e posral..." Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.