Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

po moje ?elijo, da bi shuj?ali in postali manekensko vitki - ker sami pa? te?ko dr?imo striktno dieto nam bo ablast pa? pomagala - zahvala gre predvsem JJ-u, argentincu, ministru Gregorju in Andreju iz ?tajerske... guys you're the best - we love you all :bravo:

:hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Ja,otroci se hitro navadijo vsega hudega...... :( Druga?e pa stara fotka. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

kaj pa je tukaj hudega

<_< No ja,zamisli si svoje otro?tvo na tak na?in na zadnjem sede?u avta. :whatever: ?e pa gledamo s stali??a onih dveh na sprednjih sede?ih,pa jima res ni kaj hudega ja. :P ?eprav si take situacije ne bi privo??o nikoli. :(

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Pomoje ga posku?a zadaviti ali pa zadu?iti vsaj sode? po tem kako se stiska k njegovim dihalnim organom. Brutalno. Najbr? sta oba ob tem ?e fajn hropela, kot da gre res za ?ivljenje in smrt. :blink:

Ampak faak kr vpri?o otroka umorit o?kota... :hohoho:

Napisano

:P ouch

Gre kmet po travniku, pa stop na grable. Grable ga udarjo po gobcu in

mu zbijejo dva zoba.

Njegova ?ena to vid z okna, leti k njemu ?ez cesto, da bi mu pomagala,

v tem trenutku pa prpele kamion pa jo zgazi...

Kmet pa: PA GLIH ZDELE, K SE NE MOREM SMEJAT!!!

33112_1.png

Napisano

Prvi ?olski dan v neki ameri?ki srednji ?oli.

U?iteljica predstavi novega u?enca Suzukija iz Japonske.

Za?ne se u?na ura in u?iteljica spra?uje:

Sedaj bomo videli, koliko poznate ameri?ko zgodovino.

Kdo je rekel 'Svoboda ali smrt'?

Ti?ina, samo Suzuki dvigne roko:

Patrick Henry, leta 1775 v Philadelphiji.

U?iteljica: Zelo dobro, Suzuki.

Kdo pa je rekel 'Dr?ava je narod in kot taka ne sme nikoli umreti'?

Suzuki vstane: Abraham Lincoln, 1863 v Washingtonu.

U?iteljica strogo pogleda u?ence in pravi: Sram naj vas bo.

Suzuki Japonec, pa pozna ameri?ko zgodovino bolje od vas.

Tih glas iz ozadja: Jebite se,posrani Japonci!

U?iteljica zakri?i: Kdo je to rekel!? Suzuki dvigne roko in re?e:

General MacArthur, 1942 na Guadalcanalu in Lee Iacocca, 1982 na skup??ini

delni?arjev Chryslerja v Detroitu. Razred je tiho, samo od nekod se sli?i:

Pu?i falus!

Suzuki:

Bill Clinton Monici Levinsky, 1997 v Ovalni pisarni, Washington .

Drug u?enec se zadere: Suzuki je sranje!

Suzuki:

Valentino Rossi, 2002 na moto Grand-prix Brazilije v Rio de Janeiru.

Razred popizdi, u?iteljica pade v nezavest. V razred nato vstopi ravnatelj:

V pi?ko materno, takega kaosa pa ?e nisem videl!

Suzuki:

Janez Jan?a - Ambrus November 2006.

Napisano

Mujo: Haso, a da mi das jednu cigaru, da se mi pljuca razvesele?

Haso: A da ti dam kurac, da se ti dupe razveseli?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Po moje je mišljeno na prodajalca gum,ker eni obračunajo eko takso  eni ne.Taksa pa je okoli 2 eura, osvisno od dimenzije pnevmatike
    • Ja, tale Stanley je res bolj "kar nekaj". Ko želiš do podrobnejših informacij, se zaustavi, da ne govorim, kako je s servisi po Sloveniji - jih ni. V Grosupljem jih prodaja AdriaProfix (za ceno x 2 italijanskih trgovin), in še to določene modele in tudi servisira samo "svoje". Serija Fatmax naj bi bila malenkost boljša (črna ... lepša) od običajnih Stanley (rumenih).    "Zanimvo" je že to, da so na slikah mojega modela, po različnih spletnih trgovinah (tudi, kjer sem kupil), različne izpeljanke tega modela (različna sprednja noga, različen odvod kondenza, tako po ventilu kot po lokaciji ventila, različna pritrditev ročke, različen varnostni ventil, ... itd. Nekaj nametano skupaj.   Priključni kabel je pa še krajši od Interdiskontovega kompresorja - samo dobrih 120 cm!  Pipca za kondenz ni na dnu, ampak malo višje - kateri model (ki ne ve, da voda teče vedno le navzdol) se je spomnil tako dobre rešitve??? In kako naj sedaj nagnem kompresor, da odtočim kondenz? Na eno nogo in lovim "vaservago" na višini ventila  ...   Ampak zaenkrat dela (pri meni bo mogoče delal skupaj pol ure v celem letu), važno mi je, da ne raznese posode, ker 10 barov ni več hec.            
    • Prejle sem bil s kolesom v bike centru v KP. Ugotovila sva, da obroči so tubeless ready, plašči pa ne.  Tako, da  bomo spredaj montirali  maxxis minion DHF Maxx grip, , zadaj pa maxxis minion DHR 2.Pa bo mir.   
    • To je bilo prejšnji teden, v sredo. V četrtek sem dal gor zimske.  Ta teden se moram zmenit še, da vržemo na 6-ko Vredestein-ke. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.