Boss Napisano 25. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Qwerty to ni niti tip niti tipka ampak je one (bot) in ga niti ne zanima kak?en je to forum in smisel njegovega obstoja je le to da svinja po forumu in te proba namamit na stran, ki jo ponudi v postu. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Qwerty to ni niti tip niti tipka ampak je one (bot) in ga niti ne zanima kak?en je to forum in smisel njegovega obstoja je le to da svinja po forumu in te proba namamit na stran, ki jo ponudi v postu. Pa mu nau ratal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ninja Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Zdej bojo pa za?ele padat ponudbe za viagro in ostali "makeyourlittlefriendbigger" stuff Citiraj
Symon Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Pa naj ?e kdo re?e, da Nemci in Nemke niso hladni. Mlaj?im od 18 let odsvetujem ogled. Citiraj
nisde Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Pizda, ?e ps bi jo bol nategnu. Tip mi deluje k da ho?e nek te?k kos pohi?tva premaknt Sicer pa baba tud pomoje mau glumi. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
kowkele Napisano 26. februar, 2008 Prijavi Napisano 26. februar, 2008 http://www.mojvideo.com/video-extreme-v-vs...y=tr&time=d za pogledat-malo ekstremnih stvari... Eni majo jajca... LP Citiraj
Segi Napisano 26. februar, 2008 Prijavi Napisano 26. februar, 2008 da vam ne bo treba na leto?njem dopustu razmi?ljati kaj napisati na razglednico, vam prilagam eno tako za lenobe Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
BOJČ Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 Je blo zdele na radiu Hit nagradno vpra?anje: Kater avto je Miata? In ena tetka pokli?e in re?e MX-8 in ni dobila nagrade... Nagrada mislm, da je bla enotedenska uporaba Mazde3 (?e bi bla Miatica al pa RX-8 bi takoj poklicala) Citiraj
BOJČ Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 Je blo zdele na radiu Hit nagradno vpra?anje: Kater avto je Miata?In ena tetka pokli?e in re?e MX-8 in ni dobila nagrade... Nagrada mislm, da je bla enotedenska uporaba Mazde3 (?e bi bla Miatica al pa RX-8 bi takoj poklicala) Plehica Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
BOJČ Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 a-a.. Mazda?ica Prava Mazda?ica bi si tudi za 3ko vseh 10 obliznila... Sicer pa Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 Prava Mazda?ica bi si tudi za 3ko vseh 10 obliznila... Sicer pa Pa ?e je ?e una teta poklicala. Jest pa sploh nisem ?ist poslu?ala radia a ve? Citiraj
BOJČ Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 Pa ?e je ?e una teta poklicala. Jest pa sploh nisem ?ist poslu?ala radia a ve? Ja, ja, saj razumem......... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 U?aljena Zdej pa v jok pa ne drevo pa v soboto ne na meet Citiraj
BOJČ Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 U?aljena Zdej pa v jok pa ne drevo pa v soboto ne na meet Daj no, saj ve?, da medoti po naravi godrnjamo, to nam je v krvi. Ti kar pridi na meet, bo medo zelo vesel... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 ahhh.. No prou no, bom pa ?e premisnla... ?ist za?armiru Citiraj
BOJČ Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 ?ist za?armiru Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 ce bom lahko hodil pridem se jaz ninja moras pridt mi povedat mal kaj se dogaja z mojo gimnazijo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
zemir Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 Ja pa men si ?e burek dol?na Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
LabiGT Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 men si pa ti dolzan bureka Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
zemir Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 men si pa ti dolzan bureka Aja? :ne vem: Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Ninja Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 Uf uf, morm si kr nekam napisat kaj mam s kk?nim za obdelat Boste vsi vse dobil ob svojem ?asu Citiraj
LabiGT Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 Aja? :ne vem: ja ja kaj se delas francoza Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.