Mally Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 Tole je pa res smeh...crkne nakladalec TEREX, pa nam izostane cela proizvodnja...haha...ne? asfalta in ne? drobljenca danes sploh!!! Ma je treba do 3eh sedet v slu?bi in zibat jaj*a. Pride ?ernigoj u nebesa mu re?e bog: "Poslu?i, tle bi mejli eno ugrajo in en zid za narest, kok bi tu stalu?" Re?e ?ernigoj: "Ene 1000 euru." "Dobru" re?e bog. Pride gor ?e ?efica wd Vegrada, jo pra?a bog istu, wana mu re?e d 2000 euru, re?e bog "Dobru". Nazadnje pride gor ?e Zidar in ga bog pra?a istu in re?e zidar d 10.000 euru. Bog za?uden, da kaku tolku in mu re?e Zidar: "Ja! 7000 si midva razdeliva, 2000 damo Vegradi, d bo tihu in 1000 ?rnigoji, d bo nrdu." Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
KAALman Napisano 8. marec, 2008 Prijavi Napisano 8. marec, 2008 muahahhah.. Ne?a Brid?is - Aj Riki MartineZaljubljena moja ?ena u nekog kretena, polako se prema meni gasi ljubav njena, i na zidu njegov poster ne mogu da shvatim, pi?e lepo ispod slike peva? Riki... peva? Riki... peva? Riki Martin Haj Riki Martine, brate shvati me, ne motaj se oko nje, Haj Riki Martine, brate shvati me, dobiće? batine. Oti? o sam ja sa posla, prest o sam da radim, ispred telefona sedim, ?ekam da se javi?, bio sam u ambasadi vizu ja da vadim, joj Riki Martine ?ta ću da ti radim. Haj Riki Martine, brate shvati me... Nema vi?e s tobom pri?e, prebiću te Ri?e, imam vojsku iza sebe, Srbija mi kli?e, na mobilnom telefonu obri?i njen broj, ako ?eli? da po?tedim bedni ?ivot... bedni ?ivot... bedni ?ivot tvoj Citiraj LP KAALman
zemir Napisano 8. marec, 2008 Prijavi Napisano 8. marec, 2008 LOL ricky Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Sishi Napisano 8. marec, 2008 Prijavi Napisano 8. marec, 2008 Najbolj?i narodnjak ever Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ice Napisano 9. marec, 2008 Prijavi Napisano 9. marec, 2008 TEMA: Nadgradnja fanta v mo?a Vpra?anje: Dragi Skrbnik programov, Lani sem nadgradila odli?en program Fant 5.0 v Mo? 1.0 in opazila, da je le-ta za?el nepri?akovano spreminjati ?e ute?ene pla?ilne module, omejuje ro?e in nakit aplikacije, ki so v programu Fant 5.0 zelo uspe?no delovali. Nadalje, program Mo? 1.0 je izklopil kar nekaj pomembnih programov, kot na primer Romantika 9.9, toda nalo?il je ne?eljene programe kot na primer LigaSiMobil 5.0 in Ko?arka 3.0. Program Pogovor 8.0 sploh ne deluje ve? in Hi?naOpravila 2.6 se je enostavno sesul. Posku?ala sem re?iti probleme z zagonom Godrnjanje 5.3, a ?al brez uspeha. Obupana. Odgovor: Draga Obupana, Zavedati se morate, da je Fant 5.0 zabavni paket, medtem ko je Mo?1.0 operacijski - delovni sistem. Poskusite vnesti ukaz C:\PA_SEM_MISLILA_DA_ME_LJUBIS in po?enite Solze 6.2. Mo? 1.0 bi moral potem avtomati?no pognati aplikacije: Kriv_sem 3.0 in Ro?e 7.0. Toda pazite, prepogosta uporaba zgoraj navedenega ukaza povzro?i v programu Mo? 1.0 zagon Vedno_tiho 2.5, Ve?er_s_prijatelji 7.0 in Pivo 6.1. Pivo 6.1 je zelo neprijeten program, ki oblikuje GlasnoSmr?anje zvo?ne datoteke.Pod nobenim pogojem ne nalagajte programa Ta??a 1.0 ali novega programa Fant. Te aplikacije ne podpirajo programa Mo? 1.0 in ga bodo dokon?no sesule. V celoti gledano, Mo? 1.0 je odli?en program, a ima omejen spomin in po?asi obvladuje nove aplikacije. Zato razmislite o nakupu dodatne programske opreme, ki bo izbolj?ala njegove zmogljivosti. Osebno vam priporo?am programsko opremo DobraHrana 3.0 in SeksiPerilo 5.3. Va? Skrbnik programov Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
qwerty Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 kire gume michelinhttp://www.shadetreemechanic.com/michelin_...tire_design.htm Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 kire gume michelinhttp://www.shadetreemechanic.com/michelin_...tire_design.htm Tele gume so pa ?e nekaj ?asa na sceni, samo ne vem zakaj ne gredo v proizvodnjo. Mogo?e zato ker naredi avto ?uden Citiraj
qwerty Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Tele gume so pa ?e nekaj ?asa na sceni, samo ne vem zakaj ne gredo v proizvodnjo. Mogo?e zato ker naredi avto ?uden avto zgleda tak kot da bi mel od kolesa picikle gor pa tte spokes tut ne zgeldajo ravno obetavno Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Nek par je bil porocen skoraj ze dvajset let in vsakic ko sta se ljubila, je moz vztrajal, da seksata pri ugasnjeni luci. Vendar se je po dvajsetih letih zeni to zdelo ze malce neumno, zato je sklenila, da bo skusala prekiniti to neumno navado. Tako je neke noci sredi seksa prizgala luc in, ko je pogledala malce nizje, je vsa sokirana videla, da ima njen moz v rokah igracko na baterije....vibrator!! Bil je mehak in cudovit... mnogo vecji od njegovega. Ko je to videla, je popolnoma znorela: "Ti prasec, kako si mogel vsa ta leta imeti taksno skrivnost!! Boljse zate, da takoj razlozis zadevo!!" Moz jo mirno pogleda v oci in rece: "Jaz bom razlozil glede igracke,....... ti pa razlozi glede otrok, ki jih imava." Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Get Gypsy Nastopajo pa The Strojan Family. In ena kar kvalitetno ?rnolaso dekle brez zob. Citiraj
Symon Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Bolgarska razli?ica pesmi Without You od Mariah Carey Citiraj
matej mx3 Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Bolgarska razli?ica pesmi Without You od Mariah Carey mater je dobro mimo usekala Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
zemir Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Napisano 13. marec, 2008 Bolgarska razli?ica pesmi Without You od Mariah Carey Hudo ej sm se nasmeju Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Boss Napisano 13. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2008 Dobijo se ?vicar, Francoz in Slovenec. Dogovorijo se za preizkus . V sedmih minutah naj bi zlikali srajco, pojedli 1 kg kruha in seksali z ?eno. ?vicar: najprej zlika srajco, poje kruh in ... izte?e se 7 minut. Francoz: najprej poje kruh, zlika srajco in .... izte?e se 7 minut. Slovenec: DA ?eni zlikati srajco in jo dokler lika od zadaj natepava, in uspe pojesti kruh v 7 minutah. POANTA : ?vicar: najprej posel, NATO hrana, ?e uspe, ?e ostalo... Francoz: najprej hrana, NATO posel, ?e uspe, ?e ostalo... Slovenec: ?e NE jebe? tistih, ki delajo, se NE bo? najedel kruha! Citiraj
ice Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Napisano 13. marec, 2008 hehehe dobra boss Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Boss Napisano 14. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2008 Kaj lahko mo?ki (glede na narodnostne, religiozne, politi?ne in mentalne preference) re?e ?enski, ko mu le-ta, s kov?kom v roki, pojasni da ga zapu??a zaradi drugega: Ateist: Ne verjamem. Budist: Samo da si sre?na. Katolik: Jaz sem kriv. Jud: To ti bom vrnil! Pravoslavec: Mar? u pi*ku materinu! Agnostik: Zakaj nima? obeh? Mormon: Ena gor ali dol... Melanholik: Po?il se bom! Kolerik: Po?il te bom! Apatik: Prav... Pesimist: Saj sem vedel, kaj bo. Optimist: Vzemi klju? - za vsak slu?aj. Realist: To je moj kov?ek... Naivne?: Kdaj se vrne?? Racionalist: Nima? argumentov. Skeptik: Si prepri?ana? Romantik: Jaz te vendar ljubim! Filozof: Zakaj prav danes? Odvetnik: To te bo drago stalo. Ban?nik: To me bo drago stalo. Japi: Koliko zaslu?i? Liberalec: Kon?no svoboden! Komunist: Dol?an sem te deliti. Zeleni: Pojdi s kolesom. Klerikalec: Gre?ila si?! Socialdemokrat: Spo?tujem tvojo odlo?itev. Slovenec: Samo da ni Hrvat. Hrvat: Samo da ni Slovenec. Albanec: Samo da ni Srb. Srb: Samo da je na?. Citiraj
uklopko Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOJČ Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 14. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2008 aaaa hudo Labi ne tega gledat, ker bo? la?en ratal... Citiraj
LabiGT Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 aaaa hudo Labi ne tega gledat, ker bo? la?en ratal... too late Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 too late Kolk ?kode na kupu, a ne Labi? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 16. marec, 2008 Prijavi Napisano 16. marec, 2008 Ta "mojster" pa obvlada angle??ino. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.