Alex Napisano 18. april, 2008 Prijavi Napisano 18. april, 2008 Evo, dva primera,kako se ne "parkira" Citiraj
Segi Napisano 18. april, 2008 Prijavi Napisano 18. april, 2008 Evo, dva primera,kako se ne "parkira" heheheh hude! pa se en:pocasi se dalec pride Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
bbilder Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 France Preseren Preseren je bil poklican na sodisce kot prica proti paru, ki je bil obtozen javne nemorale. SODNIK: "In kaj sta obtozenca pocela v parku " PRESEREN: "Fukala sta, Vasa milost!" SODNIK: "Bi lahko prica to povedala drugace, nekoliko bolj poeticno " PRESEREN: "Zavit je bil park v strasljivo temo, in mene malenkostno strah je bilo, ko slisal sem krik pozeljive pohote, o?i mi napolnil prizor je nagote. Lezala sta gola tamkaj na travi, in riti kazala sta luni blescavi. Sodnik, to vam recem, naj ju bo sram, ce fukala nista, nisem bil tam!" Citiraj
qwerty Napisano 22. april, 2008 Prijavi Napisano 22. april, 2008 France Preseren Preseren je bil poklican na sodisce kot prica proti paru, ki je bil obtozenjavne nemorale. SODNIK: "In kaj sta obtozenca pocela v parku "PRESEREN: "Fukala sta, Vasa milost!"SODNIK: "Bi lahko prica to povedala drugace, nekoliko bolj poeticno "PRESEREN: "Zavit je bil park v strasljivo temo, in mene malenkostno strah jebilo, ko slisal sem krik pozeljive pohote, o?i mi napolnil prizor je nagote.Lezala sta gola tamkaj na travi, in riti kazala sta luni blescavi. Sodnik, tovam recem, naj ju bo sram, ce fukala nista, nisem bil tam!" Citiraj If in doubt, flat out...
daSKAn Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 Bojda po resni?nih dogodkih: Bono, the lead singer of the band U2 is famous throughout the entertainment industry for being more than just a little self-righteous. He is playing a U2 concert in Glasgow, Scotland when he asks the audience for total quiet. Then in the silence, he starts to slowly clap his hands, once every few seconds. Holding the audience in total silence, he says into the microphone, "Every time I clap my hands, a child in Africa dies." A voice with a broad Scottish accent, from near the front of the crowd, pierces the silence............. "Well, f o k i n stop doin it then!" Citiraj
Alex Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 Nisem vedel,kam bi dal,pa sem pripopal sem.Smeh pa je,ker ne morem verjet,da kaj takega sploh obstaja: http://www.teslamotors.com/ Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 Eden izmed najhitrej?ih elektri?nih ?portnikov ne vem zakaj bi bilo sme?no Citiraj
Alex Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 Eden izmed najhitrej?ih elektri?nih ?portnikov ne vem zakaj bi bilo sme?no Sme?no mi je,ker ta el."mlin?ek" spi?i tudi kakega Porscheja na semaforju.In tip niti ne ve,kaj ga je doletelo,ker ne sli?i ni?. Citiraj
Boss Napisano 23. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2008 haha LOL .... prov je imel le kaj pa ploska, da pol otroc umirajo.. Citiraj
daSKAn Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 Nisem vedel,kam bi dal,pa sem pripopal sem.Smeh pa je,ker ne morem verjet,da kaj takega sploh obstaja: http://www.teslamotors.com/ Kdo ve tocno ceno tega? My gues da stane se enkrat toliko kot mx5, s katero bi jo lahko primerjal. Tako da, si po kake 5-7 letih na istem. Citiraj
LabiGT Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 Kdo ve tocno ceno tega? My gues da stane se enkrat toliko kot mx5, s katero bi jo lahko primerjal. Tako da, si po kake 5-7 letih na istem. ce se ne motim, stane 3x vec kot mx5 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 23. april, 2008 Prijavi Napisano 23. april, 2008 ce se ne motim, stane 3x vec kot mx5 Natan?no 97000 $.Sitnica,?e mislite na zeleno zemljo. Citiraj
kowkele Napisano 24. april, 2008 Prijavi Napisano 24. april, 2008 Ide crnac ulicom i nađe osobnu iskaznicu... Uze je i pro?ita: Leonardo Di Caprio. Stavlja osobnu u d?ep i produ?i dalje. U ?etnji naiđe na policijsku patrolu i po?to policajac zatra?i legitimaciju, on gre?kom izvadi onu drugu od Di Capria i dade policajcu. Gleda policajac u osobnu - pa u crnca - i ni?ta mu nije jasno. Odjednom uze motorolu i zove ?efa: "?EFE, MOLIM VAS JE LI ONAJ TITANIK POTONUO ILI IZGORIO"? Citiraj
nisde Napisano 27. april, 2008 Prijavi Napisano 27. april, 2008 ?i?arji razturajo http://www.youtube.com/watch?v=-GyvBZ0KG5s Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
qwerty Napisano 28. april, 2008 Prijavi Napisano 28. april, 2008 ?i?arji razturajo http://www.youtube.com/watch?v=-GyvBZ0KG5s WTF Citiraj If in doubt, flat out...
Ciko boy Napisano 28. april, 2008 Prijavi Napisano 28. april, 2008 hahaha tole si poglejte aja pa dans sm vidu KIA pride ko je mela na sprednji maski napis MAZDA mislim ej da nam more delat sramoto Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Marko_mx-3 Napisano 28. april, 2008 Prijavi Napisano 28. april, 2008 hahaha tole si poglejte aja pa dans sm vidu KIA pride ko je mela na sprednji maski napis MAZDA mislim ej da nam more delat sramoto Ti si videl Mazdo 121 in ne KIO Citiraj
Ciko boy Napisano 28. april, 2008 Prijavi Napisano 28. april, 2008 pa neeee... res je bla kia kr je mela zraven zna?ko od kie menda pa ja prepoznam tisto ki?to ?tiroglato Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
qwerty Napisano 28. april, 2008 Prijavi Napisano 28. april, 2008 hahaha tole si poglejte aja pa dans sm vidu KIA pride ko je mela na sprednji maski napis MAZDA mislim ej da nam more delat sramoto ti si car a ne ve? da je kia kopirala mazdo in da ma kia pride samo malo spremenjeno sprednjo masko v bistvu je pa mazda 121 Citiraj If in doubt, flat out...
Ciko boy Napisano 28. april, 2008 Prijavi Napisano 28. april, 2008 no... tega nisem vedusam je bla res kia pride kr ji je pisal zadi kia pridesamo odspredaj poleg KIA je mela ?e tole... Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
qwerty Napisano 28. april, 2008 Prijavi Napisano 28. april, 2008 pol je pa kak dec z wannabe mazdo tut to je mo?no al pa ni dobil spredi maske za kio pa je dal od mazde Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 28. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. april, 2008 Pride je 100% kopija Mazde 121 in deli pa?ejo med seboj tako, da lahko je bila MAZDA pa prtlja?nik od KIA-e al pa KIA pa maska od MAZDE. Druga? pa tudi ni vmesno, da preve? zabavlja? ?ez KIA-o, ?e posebej zdaj ne, ko dajejo za svoje izdelke 7 letno garancijo in je kvaliteta na tako visokem nivoju, da so Ceeda v nem?kem Autobildu primerjali v medsebojnem testu z Audijem A3 Citiraj
LabiGT Napisano 28. april, 2008 Prijavi Napisano 28. april, 2008 nikol ne bom poazbu en angleski test kie pride... zakljucek: kia pride, we wouldn't be proud Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 28. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. april, 2008 Dobra igra besed Sam je pa nekaj ... le kaj so pri?akovali od licen?nega avta, ki so ga za?eli izdelovati leta 1986 in je to njihov sploh prvi avto. Prvi samostojni model po lastnih dizajnih pa je pri?el ven leta 1993 in v manj kot 15 letih razvoja so verjetno proizvajalec avtomobilov, ki najbolj napreduje (Sorento, Sportage in C'eed). ?e pa v parih letih privle?ejo ?e modela Koup in Soul bi pa znalo biti zelo pestro. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.