Boss Napisano 13. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. maj, 2008 Policisti so se za konec tedna odpravljali na taborjenje. Da bi jim ?as hitreje minil in se ne bi dolgo?asili, so se dogovorili, da vsak s seboj prinese kak?no dru?abno igro. Ko so v kampu postavili ?otor, se je eden oglasil: No, kak?ne dru?abne igre ste prinesli s seboj? Jaz sem prinesel pikado. Jaz sem s seboj vzel ?ah, je rekel drugi. Jaz pa monopoli, se je oglasil tretji. Jaz pa Allways vlo?ke, je ponosno povedal ?etrti. Allways vlo?ke? so se za?udili ostali trije policisti. Za kaj pa bo? potreboval vlo?ke? Enkratni so. Na televiziji sem videl reklamo, da z Allways vlo?ki lahko dela? kar ho?e?: plava?, jaha?, te?e?, igra? tenis.... Citiraj
poky Napisano 13. maj, 2008 Prijavi Napisano 13. maj, 2008 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 14. maj, 2008 Prijavi Napisano 14. maj, 2008 ?e en fri?en. Nekatera imena krajev v Sloveniji. Svinjsko. Motovilci. Novokra?ine. Goveji dol. Fokovci . Ne, nisem si jih izmislil. ?eprav imam hudo bujno domi?ljijo. Navedeni primeri so imena slovenskih krajev. ?lovek skoraj ne more verjet, kako neverjetno veliko ?tevilo krajev z brutalnim imenom je v tako majhni de?eli kot je Slovenija. Vsekakor preve?. Verjamem, da ima vsak kraj pri nas ime z nekim razlogom. Da je z ne?im povezano. Da ima neko zgodovino. Vseeno pa bi nekatere zlove??e ekscentri?nosti skozi leta morali spremeniti. Nujno. Za narodov blagor. Pa jih niso. Kar je grozljivo. Fokovci na mojo ?alost in na ?alost marsikoga drugega niso najve?, kar zmoremo. Seveda obstajajo tudi Fukovci. Kako pestro mora biti ?iveti pri njih. Tam ziher ni devic. Obstaja tudi kraj, ki se imenuje Ritome?e. Tukaj pa se perverzna imena krajev ?e ne kon?ajo: obstaja tudi travnik Pizdina pri Barkovljah. Doma?ini pravijo, da se tako imenuje zaradi tega, ker iz terena puhti smrad. V bistvu je ta izjava izjemno ?aljiva za ?enske. Kur?ina na sre?o ne obstaja. Obstaja tudi kraj, ki se imenuje Cesta. Markov??ina. Tam najbr? pobirajo kake posebne prispevke za Markote. Mater po moje smrdi po ?vicu v kraju z imenom Znojile. Stari Slovenci so imeli veliko smisla za ironijo, ko so nekemu potoku dali ime Po?ar. Kot da ni vse skupaj ?e dovolj groteskno, se nek slovenski gozd imenuje Oćena?. Da, z mehkim ć. Zakaj, ne ve nih?e. Obstajajo kraji, pri omembi katerih dobim mo?an ob?utek, da se je nekdo delal norca, ko je iskal ime. Ali pa je bil nepopisno pijan. Denimo Ritoznoj. Pa Hudaju?na, Podpulfrca, Ravbarkomanda, Radegunda. V isto ?ivalsko sorto imen kot je v uvodu omenjeno Svinjsko sodi tudi Svino, Ra?je selo, Konj (da, to je ime kraja), Goveji dol, Pesje (le kako pri svetem bogu se imenujejo krajani Pesjega? Pesjanarji? Psi?), Vol?ja draga, Golobinjek, Govejek, ??urkovo, ?i?ki, Mi?i, Kozji hrbet (eden mojih favoritov), Dolenje medvedje selo, Kobilje, Zakobiljek, Pasja ravan (popizdi?!) , Orle, Kurja vas. Potem pa so ?e razli?ni brezvezni doli: Knezdol, Landol, Dolnji Globodol (komot si jezik polomi?) in recimo Jelendol. Polule. Pising jim ni tuj. Po moje Precej morilsko morajo biti razpolo?eni v kraju Zaklanec. Ali pa v Krvavem bregu. V Sloveniji je tudi kar nekaj precej hudih krajev, denimo Huda lukna, Huda jama in Huda polica. Imamo tudi zelo cini?na imena krajev: Ple?a na Nanosu, Pusti vrh, Tolsti vrh, Bruhanja vas, Boga vas, Po?tena vas, Paradi?, Mrzla rupa, Prazna miza Topla in No?ice. Banalna imena za kraje so tudi: Vino, Trnje, Kopriva, ?upa, Apno, Tri bu?e, Sopotnica, ?aga, Polom, Pekel, La?e. Jasno pa imamo med imeni tudi nekaj neizgovorljivih, ki so hkrati moji favoriti: Kokolajn??ak, Kukmaka (kuga?!), Log ?ezso?ki (What the fuck?), Bri?e pri Polhovgradu, ?entgotard, Bolehne?ici. Pravkar sem si presekal jezik. In grlo. Gate trga ime Kravjek. Februarja 1999 se je to naselje pri Slovenskih Konjicah razdelilo na dva dela in po strogih zahtevah prebivalcev preimenovalo v Spodnji Jernej in ?tajerska vas. Blagor prebivalcem, ki so verjetno do takrat trpeli hude du?evne stiske. Vsekakor moram obiskat vas z imenom Zadniki. Fantasti?no fukabilno ime. Jaz bi se full fotografiral pri tisti rumeno-oran?ni tabli s tem napisom. Le kako se imenujejo prebivalci te vasi? Zadnji?arji? Ali so se odlo?ili, da si zadeve poenostavijo in se kli?ejo kar Riti? V isto kategorijo bi uvrstil tudi vas z imenom Dankovci. ?e se ne bi prepri?al, ne bi verjel, da obstaja Stara Nova vas. To pa je res ?e vi?ek. Res ne vem, kako to, da ?e nisem obiskal kra?ke vasice Pedrovo. V turisti?ni predstavitvi je predstavljena izjemno romanti?no in slikovito: 'S Pedrovega boste imeli ?udovit razgled na Vipavsko dolino, Trnovski gozd in Nanos.' Buhahahaha! Pedrovo je tudi verjetno uradno edini kraj v Sloveniji, kjer ni homofobov. Ali pa jih je mogo?e ravno najve?? Evo ?e cela zbirka butastih: Pokoji??e, La?aves, Duh na ostrem vrhu, Sredi??e, Kog, Jastrebci, Babna polica, Borovnica, ?rnec, Predgri?e, Grm, Horjul, Javorni?ki rovt, Jerebikovec, Kekec nad Novo Gorico Ko?tabona, Lijak, Lipoglav, Mahneti, Matavun, Ocizla, Pot na Stol, Pre?a, Pre?ganje, Valdoltra, Vnajnarje, ?eje, ?agarjeva glava, U?eja, Tupel?e, Svetje, Podhru?ka, Jeruzalem, Polica, Negastrn, Kap?ja dolina, Naborjet, Po?ivalo, Dokle?ovje, Pu?e, Krkav?e, Ko?tabona, Podplat, Mokronog, Dilce, Velovlak, Ti?ina, Dalnje Njive, ?e?e, Kokori?i, Bu?e?ovci, ?elezne dveri, Plu?nje, Budganja vas, Zibika, Dragomer (zraven bi pasal Ro?le pri Ajdov??ini),(nikoli mi ne bo jasno, ali Drago meri, ali ga kdo Dragotu meri), Nunska graba, ?eplez, Mi?a?e, Bogo, ?vab, Sveto, Cepki, Hotedr?ica, Poljubinj in Ljubinj, Podsreda in Pod?etrtek, No?ed, Ar?elca, Strahomer, Bu?ka, Ro?ice Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 14. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. maj, 2008 Zanimivo ime je tudi Nomenj v Bohinju. Za nas niti ne, angle?i se pa kar po kolenih tol?ejo ko pravijo : No men only women, ?eprav meni so pa vsa imena zanimiva in v bistvu govorijo o raznolikosti poimenovanja. Sicer se strinjam, da zanjo biti nekatera imena sme?na, ?e posebej, ?e ne zna? pravilno naglasit, ker recimo Zaklanec ne pomeni, da je nekdo zaklan ampak, da se nahaja za klancem. Druga? pa ?e nekja krajev, ki so meni v?e? pa se jih zdele spomnim iz glave. ??avnica - ?e dobro da ni Scavnica Besnica - prebivalci pa besnijo Zgon?e - kaj naj? Grm pri Podzemlju - aha pri grmu je vhod v podzemlje. Te?ka Voda - hmmm, dvomim, da se prebivalci ukvarjajo z jedrsko tehnologijo Dobrni? - to verjetno pomeni zani? ?trekljevc - skoraj moram ?rkovat, da pravilno preberem Pekel - prebivalci so pa kaj peklen??ki ali satani? Muhabran - ob?utek imama, da imajo v tem kraju te?ave z muhami Ljubija - kaj zdaj a ljubi ali ubija. Citiraj
ice Napisano 14. maj, 2008 Prijavi Napisano 14. maj, 2008 vsaj dva od nastetih sta v yavarjevih koncih eden pa v mojih Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Boss Napisano 14. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. maj, 2008 vsaj dva od nastetih sta v yavarjevih koncih eden pa v mojih Jaz pa v enmu od na?tetih celo ?ivim Citiraj
LabiGT Napisano 14. maj, 2008 Prijavi Napisano 14. maj, 2008 men je pa hecen vsakic ko grem v pristino (ali pac po dolenjski avtocesti) Bic (bich, nimam sumnika) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 14. maj, 2008 Prijavi Napisano 14. maj, 2008 Zoofil, piroman, morilec, nekrofil in sadist sedijo v sobi in se pogovarjajo. Pa re?e zoofil: "Kva bi jst meu zdele eno ma?ko tuki." Prioman mu pritrdi: "Ja, eno ma?ko bi mel pa bi jo za?gal." Nato re?e morilec: "Itaq. BI mel eno ma?ko, pa bi jo za?gal, pol pa ?e zaklal." Nekrofil re?e: "Ja! Bi mel eno ma?ko, pa bi jo za?gal, pa zaklal pa pofukal pol." Nato se oglasi sadist: "MJAV!" Citiraj If in doubt, flat out...
nisde Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 ?e en pacient za u bolnco http://www.youtube.com/watch?v=XLCy8O7cH0s...feature=related Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 Negastrn je le kak km stran od mene. ?aga. No v bistvu imamo en kraj in en del Morav?, ki se jim tako re?e. V?asih je bila blizu Negastrna (en otrok ga je imenoval MegaStrm! in res je sam en breg vse skupaj) vas z imenom Svinje. Mislim, da so se leta 1991 preimenovali v Vinje ker jim bolj ustreza ?eprav so bili ?e lep ?as Svinjani. A je Pogled sme?no ime za vas? :ne vem: PS: Aja pa Sotesk je pa v tej dr?avi gotovo ogromno kaj ReDevil? Citiraj
daSKAn Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 men je pa hecen vsakic ko grem v pristino (ali pac po dolenjski avtocesti) Bic (bich, nimam sumnika) Zadnji? mi je stranka razlagala, da ko kli?ejo v tujino da imajo neko te?avo na Bi?u, kako je zmer smeh ko omeni ime kraja. Citiraj
zemir Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 ?e en pacient za u bolnco http://www.youtube.com/watch?v=XLCy8O7cH0s...feature=related To je pa ?e ?alostno Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
LabiGT Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 kako se parkira Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 kako se parkira cool parking Citiraj If in doubt, flat out...
nisde Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
qwerty Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 danes smo se in?truktorju (bolj star ata ki vozi zastava fi?o) v avto?oli smejali pa? prva ura teorije (A kategorija sm jaz) in nam razlaga da bo preko grafoskopa kazal kri?i??a, znake,... in pol je ta grafoskop kazal kako dela, kam proicira, kak?na je folja,... kot da je state of the art... pol pa jz kot jz bleknem "tega bi fr?lok trofo ?e bi mu dal projektor pa prenosnik!" pol pa sli?i? iz druge strani u?ilnice od enga strica "pa tega bi ?e z MS DOS sistemom ?okiral" Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 23. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. maj, 2008 Sex pri 90. Je pribli?no tak, kot ?e bi igral biljard z vrvjo. Citiraj
poky Napisano 23. maj, 2008 Prijavi Napisano 23. maj, 2008 He he,ne da bi vedo,ampak dobra primerjava. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 23. maj, 2008 Prijavi Napisano 23. maj, 2008 He he,ne da bi vedo,ampak dobra primerjava. Po?aki ?e ene 55 let pa ti bo vse jasno Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 23. maj, 2008 Prijavi Napisano 23. maj, 2008 Po?aki ?e ene 55 let pa ti bo vse jasno Mah...takrat me ?e dolgo ve? ne bo,kaj ?ele da bi na sex mislo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Catya Napisano 23. maj, 2008 Prijavi Napisano 23. maj, 2008 ...najbogatej?i politiki... hehe dobra! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
qwerty Napisano 27. maj, 2008 Prijavi Napisano 27. maj, 2008 Smeh kaj vn spravlja VW Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 28. maj, 2008 Prijavi Napisano 28. maj, 2008 Meni pa dobro zgleda. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.