BOJČ Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 hahah jao bojc no se jaz: 1. razred osnovne sole prvic v zivalskem vrtu...pridejo do slona, pa vidi janezek slona in njegovo 1.5m dolgo "stvar"...pa vprasa uciteljico "kaj je to?"uciteljica "ma to ni nc"janezek sosolcu "a vids kaksno kurbo mamo za uciteljco, 1.5m kurca njej ni nc!" Aaaaaaaaaaaaa.......bwahahahaha Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
kowkele Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Policaj patruljira pono?i po parkih in lovi par?ke, ki se v avtih Skrivajo pred o?mi javnosti. Naenkrat opazi avto z razsvetljeno notranjosto Previdno se pribli?a avtu in opazi na vozni?kem sede?u sede?ega Mladeni?a z ra?unalni?ko revijo v roki, na zadnjem sede?u pa sedi mlado dekle In plete. Radovednost ga premaga in previdno potrka na voznikovo okno. Mladeni? odpre okno in re?e: "Dober ve?er, gospod policist, je kaj narobe?" "Kaj pa dela? tu?" "No ja, berem revijo, gospod policist..." Policaj poka?e s prstom na dekle in vpra?a: "In ona, kaj dela ona?" Mladeni? skomigne: "Gospod policist, mislim da plete pulover." Policaju ni ni? ve? jasno, niti vreme ne. Mlad par v avtu pono?i na "ljubezenski to?ki", ne dogaja pa se ni?, kar bi ?lovek pri?akoval od Te situacije. Zmedeno povpra?a mladeni?a: "Mladi mo?, koliko si pa star?" "25 let, gospod policist" "In ona, koliko je ona stara?" Mladeni? pogleda na uro in odgovori: "?ez 11 minut bo 18 let." Citiraj
BOJČ Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Tole je pa ?ist opis moje trenutne situacije Citiraj
BOJČ Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Tole je pa ?ist opis moje trenutne situacije Kuga pa ti nori? z mladoletnico??? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Tole je pa ?ist opis moje trenutne situacije sam ti loh kr na koledar gleda? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Kuga pa ti nori? z mladoletnico??? Trenutno n? ne norim ve? Citiraj
BOJČ Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Trenutno n? ne norim ve? Aja... Pol je pa ?e 12 ura! Juheeeeeej!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Go for it(she) Marko..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Go for it(she) Marko..... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Go for it(she) Marko..... Go for it(she) Marko..... - do blokade! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 blokada je ?e previsoka zame Citiraj
Symon Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 sam ti loh kr na koledar gleda? marko saj nekje obstaja ena stran kjer pi?e od katere starosti naprej je to legalno (seveda, ?e mladoletnica potrdi ). ?e se ne motim je pri nas ?e od 15 leta ?eprav pomoje, ?e bi jo butnil kak 50 letnik bi ?el najbr? vseeno sedet. Za pol manj (25) pa ne vem. Citiraj
BOJČ Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 blokada je ?e previsoka zame Ti kar veselo treniraj. Bo? videl, uspeh ne bo izostal Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Ammm...kak naj trenira,?e ga pa blokada jebe?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Ammm...kak naj trenira,?e ga pa blokada jebe?? Ja trenira naj, da bo do nje pri?el ne. Upat si mora, to ne gre iz prve. Pa ti pritisni VTIja iz prve do konca v ovinek... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 matr ste zapletl tole marko saj nekje obstaja ena stran kjer pi?e od katere starosti naprej je to legalno (seveda, ?e mladoletnica potrdi ). ?e se ne motim je pri nas ?e od 15 leta ?eprav pomoje, ?e bi jo butnil kak 50 letnik bi ?el najbr? vseeno sedet. Za pol manj (25) pa ne vem. sej bi ?el pa pol samo za pol manj sedet kot 50 letnik Citiraj
poky Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Pa ti pritisni VTIja iz prve do konca v ovinek... Ne pozabi,da sn mel RX8 v?asih. matr ste zapletl tole Po moje si si sam. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Sam jaz nimam Vtija pri meni je samo VRIS Citiraj
poky Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 No,se pol si pa tak blizu.......ker za blokado pride pa VRISK. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 No,se pol si pa tak blizu.......ker za blokado pride pa VRISK. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
kowkele Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 Par je praznoval zlato obletnico poroke na prekrasnih pla?ah na Jamajki. Ljudje so ob?udovali, kako miren in urejen zakon sta imela vseh 50 let. Lokalni novinar se je ?el pozanimat, kako jima to uspeva. Mo? je odgovoril: "Jah, tole izvira ?e iz najinega poro?nega potovanja. ?la sva jezdit v Grand Canyon. Nisva bila dale?, ko se je konj spotaknil. ?ena bi skoraj padla z njega. Pogledala je konja in mu mirno rekla; "Dragi, to je prvi?." Nadaljevala sva pot in kmalu se je konj spotaknil drugi?. Spet je ?ena mirno rekla: "To je drugi?." Pol kilometra kasneje se je konj spotaknil tretji?. ?ena ni rekla ni?, iz torbice je potegnila pi?tolo in ga ustrelila v glavo.Jaz sem bil zares ?okiran. Zavpil sem; "Kaj je narobe s tabo, ?enska? Zakaj si ustrelila ubogo ?ival? Saj si ?isto ubrisana!!!!" ?ena je odvrnila, ?isto mirno: "Dragi, to je prvi?"..... In od takrat sva sre?no ?ivela in ?e bova do konca svojih dni." Citiraj
kowkele Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 "?e bi imela penis..." Lahko bi se svobodno uscala v vsak pisoar, po poklicu bi lahko bila rudar ali mornar, za vsako napako krivila bi vesolje, vsako stvar bi naredila dvakrat bolje. Ne bi klicali me ljubica in mucica in sr?ek, da se vse ?ivljenje bi po?utila kot hr?ek, klicali bi me Simon, Luka, Denis... Vse to, ?e bi le imela penis. Pijana ne bila bi koza, ampak markantna, na stara leta ve??a ne, ampak ?armantna, ?e se slu?ajno kdaj bi zredila, nih?e za mano ne bi klical - kobila! ?eprav ne bi znala spu??at deske na sekretu, o ?enskah in o avtih bi vedela ve? kot vsi na svetu. Strokovnjakinja za fliper, formulo in tenis... Vse to, ?e bi le imela penis. Za kontracepcijo se nikoli ve? sekirat, ?e bi imela sre?o znala bi celo ?ofirat! Na glavi ni? ve? kitk, palm in konjskih repov in kri bi tekla mese?no samo zarad pretepov. Pod pazduho se nikoli ve? mazat in pa brit, lahko bi ?la se ga napit, ko bi treba blo rodit. Ne bi tiktakala mi biolo?ka urca..... Vse to, ?e bi le imela kurca Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 Kdo ji pa kriv, da ga nima ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.