BOJČ Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 12. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 12. julij, 2008 Oglasi na ?upnijskih panojih (vsi so prepisani z resni?nih ?upnijskih panojev). * Za vse, ki imate otroke, pa tega ne veste, imamo prostor, opremljen za otroke. * Skupina za ponovno pridobitev zaupanja vase se zbira ob ?etrtkih ob 19h. Prosim, vstopite pri zadnjih vratih. * V petek ob 19h bodo otroci iz oratorija v ?upnijski avli uprizorili Shakespearovega Hamleta. ?upljani ste vabljeni, da se udele?ite te tragedije. * Drage gospe, ne pozabite na dobrodelni sejem! To je odli?en na?in, da se znebite vseh tistih neuporabnih stvari, ki vam jemljejo prostor v stanovanju. Pripeljite svoje mo?e. * Tema dana?nje kateheze: Jezus hodi po vodi. Jutri?nja kateheza: I??emo Jezusa. * Zbor nad?estdesetletnikov za vse poletje preneha delovati, s hvale?nostjo vseh ?upljanov. * ?upnijska ko?arkarska turneja se nadaljuje s tekmo v sredo zve?er: pridite navijat za nas, ko bomo sku?ali premagati Kristusa Kralja. * Cena za udele?bo na seminarju o molitvi in postu vklju?uje vse obede. * Prosimo, da vase darove polo?ite v kuverto skupaj z rajnimi, za katere ?elite, da molimo. * ?upnik bo pri?gal svojo sve?o pri oltarni sve?i. Diakon bo pri?gal svojo sve?o pri ?upnikovi, potem se bo obrnil in pri?gal vse vernike v prvi vrsti. * V torek zve?er bo v ?upnijski avli ve?erja na osnovi fi?ola. Sledil bo koncert. Citiraj
nisde Napisano 13. julij, 2008 Prijavi Napisano 13. julij, 2008 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 13. julij, 2008 Prijavi Napisano 13. julij, 2008 ?etata dve ?a?kalici po plo?niku, pa gre mem ?ivanka, pa re?e prva ?a?kalica drugi Lej ga terminator Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 Zobotrebec, mater ?abar n? ne razume? po "taspodn" ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 zakva pa ?abar? Zato ker tistih par metrov ven iz centra, ?e ne pomeni da nisi, ravnotako kot so ljudje iz nove gorice - ajdov??ine primorci. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 Ja dolenci res nismo Mi smo neopredeljeni Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 Ja dolenci res nismo Mi smo neopredeljeni To se prav da ste kr'neki. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 Ja dolenci res nismo Mi smo neopredeljeni Jap, za Dolen?ke je znano, da so neopredeljeni "za Jan?o"... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 Mi smo neopredeljeni Pazi,da ne bo? med izbrisanimi. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 15. julij, 2008 Prijavi Napisano 15. julij, 2008 Pazi,da ne bo? med izbrisanimi. jaz sem ?e tko ves zbrisan Citiraj
Sirius Napisano 16. julij, 2008 Prijavi Napisano 16. julij, 2008 jaz sem ?e tko ves zbrisan Mislim, da je bolj va?no paziti, da nisi poleg tega ?e NABRISAN. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Marko_mx-3 Napisano 17. julij, 2008 Prijavi Napisano 17. julij, 2008 Mislim, da je bolj va?no paziti, da nisi poleg tega ?e NABRISAN. to pa vedno pazim, ker imam sumljive ljudi okol sebe Citiraj
ReDevil Napisano 21. julij, 2008 Prijavi Napisano 21. julij, 2008 Sej ne vem ?e bo kdo u ozadju Vouka porajtu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 21. julij, 2008 Prijavi Napisano 21. julij, 2008 Jst pa zeko sva, ?e neki cajta nazaj k sva vidla sliko Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOJČ Napisano 22. julij, 2008 Prijavi Napisano 22. julij, 2008 Janez je odsel na sluzbeno potovanje. > > >> Ko se je odpeljal, je k Micki prisel ljubcek. > > >> Bila sta ravno sredi akcije, nakar zaslisita, da se je Janez vrnil. > > >> Ljubcek se skrije v omaro, vendar mu Micka v naglici priscipne moda, > > >> tako da le-ta gledajo ven. Janez ji pove, da je pozabil prtljago in > > >> opazi moda, ki gledajo iz omare. Micka mu razlozi, da so to zvoncki. > > >> Janez jih frcne, a ne zacingljajo. To naredi se enkrat in se vedno nic. > > >> Ko poskusi tretjic, se odpro vrata in ljubcek rece: > > >> > > >> "Cin cin, pizda ti materina". > > Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
mazdacon3 Napisano 22. julij, 2008 Prijavi Napisano 22. julij, 2008 Sej ne vem ?e bo kdo u ozadju Vouka porajtu! ?marnica....4WD Citiraj
Catya Napisano 22. julij, 2008 Prijavi Napisano 22. julij, 2008 Janez je odsel na sluzbeno potovanje.> > >> Ko se je odpeljal, je k Micki prisel ljubcek.> > >> Bila sta ravno sredi akcije, nakar zaslisita, da se je Janez vrnil.> > >> Ljubcek se skrije v omaro, vendar mu Micka v naglici priscipne moda,> > >> tako da le-ta gledajo ven. Janez ji pove, da je pozabil prtljago in> > >> opazi moda, ki gledajo iz omare. Micka mu razlozi, da so to zvoncki.> > >> Janez jih frcne, a ne zacingljajo. To naredi se enkrat in se vednonic.> > >> Ko poskusi tretjic, se odpro vrata in ljubcek rece:> > >>> > >> "Cin cin, pizda ti materina".> > Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
BOJČ Napisano 23. julij, 2008 Prijavi Napisano 23. julij, 2008 > ?enska gre v trgovino z doma?imi ljubljen?ki kupovat papigo. > Prodajalec ji poka?e ?udovito aro: "Vam je v?e?, gospa?" > "Res je lepa, ampak na lotu pa nisem zadela, da bi si lahko taksno ptico > privo??ila...' > Prodajalec razlo?i, da je na papigo 50% popust, ker je ?ivela v bordelu in > ima pa? bolj so?ne besede. > Zenska je odprtega uma in pomisli, da to jo pa res ne bo motilo, mogo?e bo > celo zabavno, pa vzame papigo. > V varnem zavetju novega domeka se pernato bitje razgleda naokrog: "Hej, > novi > bordel in nova madam!" > Zenska odgovori: "To ni bordel in jaz nisem madam, jasno?" > Pozneje prideta njeni h?erki, papiga pa: "Hej, novi bordel, nova madam, > nove > kurbe!" > H?erki u?aljeni pokarata papigo in mamo... pa se vendar sprijaznita in > gledata na stvar saljivo. > Pride ?enin mo?, papiga ga zagleda, in zavre??i: > "Nov bordel, nova madam, nove kurbe, pa iste stranke! Kak se mas, Franci?" Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 23. julij, 2008 Prijavi Napisano 23. julij, 2008 Ja vidi?.....ni dobro met preve? pametne ?ivali doma. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. julij, 2008 Prijavi Napisano 23. julij, 2008 a zato tok protestira? prot psu???? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 23. julij, 2008 Prijavi Napisano 23. julij, 2008 ?e ga pa nau?i? govorit,ti ga jaz kupim! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.