BOJČ Napisano 5. september, 2008 Prijavi Napisano 5. september, 2008 Jao, jao, jao.... http://24ur.com/sport/ostalo/video-pijani-...c-v-visino.html :mi pijemoo: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 5. september, 2008 Prijavi Napisano 5. september, 2008 Qurba ma? ti cajta, najd si babo pa bo, jebesh plastiko, real stuff je zakon. to mi je ena poslala, ne vem zakaj, postavo ima 1000x bolj?o kot ta lutka Citiraj
BOJČ Napisano 5. september, 2008 Prijavi Napisano 5. september, 2008 to mi je ena poslala, ne vem zakaj, postavo ima 1000x bolj?o kot ta lutka Marko, Marko, Marko... Daj malo pomisli no.... jaooooooooo... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 5. september, 2008 Prijavi Napisano 5. september, 2008 Jao, jao, jao.... http://24ur.com/sport/ostalo/video-pijani-...c-v-visino.html :mi pijemoo: hahahah zmaga aja pa red bull mu je dal krila, sam vodka jih je pol unicla Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 5. september, 2008 Prijavi Napisano 5. september, 2008 Pijani skakalc, lih zdele sm vidu, kak?en telemark je naredu in strahovito vi?ino dosegu! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 5. september, 2008 Prijavi Napisano 5. september, 2008 Pijani skakalc, lih zdele sm vidu, kak?en telemark je naredu in strahovito vi?ino dosegu! :ne vem: Svetovni talent brez primere Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
qwerty Napisano 5. september, 2008 Prijavi Napisano 5. september, 2008 Svetovni talent brez primere mogo?e ska?ejo kdo je najni?ji :ne vem: ali pa mogo?e kdo pride nalit do tja dobi 100? Citiraj If in doubt, flat out...
nisde Napisano 7. september, 2008 Prijavi Napisano 7. september, 2008 Vrjetn ?e poznate, sam so tok hude da sm mogu dt gor Una z garsonjero je men najbol?a CIMEROTI?EVE IZJAVE: 1.Boli me koleno in to na nogi. 2.Jaz, Zahovi? in Kari? smo najbolj?i duo! 3.Pozdravljam svoje star?e, predvsem o?eta in mamo! 4.Preselil sem se v trosobno garsonjero! 5.V mariborskih termah Habakuk bazen visi, zato sem te?ko plaval proti toku! 6.Velikokrat sem samokriti?en, v?asih tudi do sebe! 7.Igrali smo takti?no zelo dobro ,ampak na?a tehnika je bila zani? 8.Imeli smo te?kega nasprotnika vendar je bil nasprotnik bolj?i ! 9. Tekma je bla dobra, na za?etku smo bol slabo za?eli, pol smo pa mal popustili! 10.Danes nismo imeli sre?e, ker smo imeli nesre?o. 11.Jaz sem sicer zadel ?ogo v mre?o in dal gol, vendar so jih dali norve?ki nasprotniki iz norve?ke na drugi strani ve?. 12.Malo sem se na koncu igre znesel nad sodnikom. Pa to ni bilo samo verbalno! To sem mu tudi povedal!! 13.Rad bi se zahvalil mojim soigralcem, ?e posebej tistim, ki igrajo zraven mene!!!!! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 7. september, 2008 Prijavi Napisano 7. september, 2008 ?e mal slikc Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 7. september, 2008 Prijavi Napisano 7. september, 2008 He he Denis,dobre fotke. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 7. september, 2008 Prijavi Napisano 7. september, 2008 Mater saj sem vedel za nekaj Cimetovih izjav ne pa za vse. Kahel je pa hecn jap. Citiraj
BOJČ Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 LJUBLJAN?ANI "Gorenjske ?ale so preproste zato, da jih razumejo tudi Ljubljan?ani." "Zakaj pa ravno Ljubljan?ani?" "Poglej v zgodovino in bo? spoznal, kako so nastali Ljubljan?ani!" "In kako so nastali?" "Konec ?estega stoletja so pri?li Slovenci na sedanje ozemlje in sicer pod ljubljanski grad. Gradu takrat seveda ?e ni bilo, bili pa so ka?ipoti za posamezne slovenske pokrajine: ?tajersko, Koro?ko, Gorenjsko, Primorsko, Notranjsko, Ko?evsko, Dolenjsko, Belo krajino, Zasavje, Primorje, Prekmurje in ?e katere. Slovenci so se odpravili vsak v svojo smer, tisti, ki niso znali brati, so pa ostali pod hribom in postali Ljubljan?ani." In ?e ena fotka (upam, da znate cirilico). Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 heh kul slika Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 9. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2008 hehe dober napis ... upam da kadilcem potegne ?e kaj druzga kot samo dim v plju?a Citiraj
BOJČ Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 ?e ne dolgo poro?eni Tone je bil v dru?bi prijateljev v gostilni. Kartali so in se pogovarjali oslarije. Potem je pri?la na vrsto tema, kaj kdo najraje po?ne. Mirko je rekel, da strelja s pi?tolo, Du?an rad igra kitaro, Pavle rad balina, Miha se rad spu??a s padalom z gore, Cene pa rad sablja. Pa se na koncu oglasi tudi Tone. "Jaz pa najraje seksam s svojo ?eno!" Prijatelji so ga pomilovalno pogledali, nato pa so nadaljevali pogovor v drugo smer. Ko se je Tone zve?er vrnil iz gostilne ga je ?ena vpra?ala, kaj so se prijatelji pogovarjali. Ko ji je razkril tudi temo kdo kaj najraje po?ne, se je ugriznil v jezik, ko ga je vpra?ala, kaj je on povedal, zato se je hitro zlagal: "Rekel sem jim, da rad hodim v cerkev." Drugo jutro sta Tone in njegova ?ena od?la v mesto po nakupih. ?la sta mimo gostilne, na vrtu katere je bila zbrana v?eraj?nja dru??ina. Nekdo od prijateljev je ogovoril Tonetovo ?eno: "Gospa, ko bi vi le vedeli, kako se je Tone v?eraj izrazil, kje se najbolje po?uti!" "Ni? mu preve? ne verjemite. Samo enkrat je bil notri, pa ?e takrat je zaspal." Kaj je pa nauk tega vica: NE LA?I ?ENI!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
David Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 hehe dober napis ... upam da kadilcem potegne ?e kaj druzga kot samo dim v plju?a Iskreno.... ?? Name ne naredi NOBENEGA efekta....samo privabi smeh na moj obraz.... :hohoho: Citiraj Feel free....
Symon Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Heci na ra?un redneckov. Citiraj
ReDevil Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Lejte tole ma?ko - najstarej?o obrtnico, pla?ajo ji verjetn v Whiskas tarifi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 10. september, 2008 Prijavi Napisano 10. september, 2008 Je bil objavljen javni razpis za podizvajalca pri gradnji ?entvi?kega predora. Nanj se prijavijo Francoska, Italijanska in Bosanska ekipa ki vrtajo tunele. Na pogovor so prvi povabljeni Francozi. Na vpra?anje kako oni izvedejo dela, odgovorijo: -Ena skupina za?ne vrtat na eni strani, druga skupina na drugi strani. Na sredini ko se sre?amo, lahko kiksnemo za max en meter. ?ivinam pri SCT-ju se to zdi fino. Kaj pa je en meter, malo lopato v roke pa bo. Drugi so na pogovor povabljeni Italijani in na isto vpra?anje odgovorijo: -Ena skupina za?ne vrtat na eni strani, druga skupina na drugi strani. Na sredini ko se sre?amo, lahko kiksnemo za max pol metra. SCT-ju se zdo odgovor ?e bolj?i. Po metra ni ni?! Kot zadnja pride ekipa iz Bosne, katera je bila navsezadnje tudi izbrana za podizvajalca. Na zastavljeno vpra?anje kako oni delajo tunele, odgovorijo: - Jedna grupa po?nije sa jedne strane, druga grupa po?nije sa druge strane. Ako Bog da da se sretnemu u redu, ako ne, imate dva tunela za istu cijenu! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 10. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2008 Posel pa so dobili eni tretji, ki jim je ratal narest celo ?tiri cevi Citiraj
Boss Napisano 10. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2008 Evo tale je pa zmagovalna za ta teden Preberte si predvsem zadnji odstavek - mene je zvilo od smeha http://24ur.com/novice/slovenija/cisti-pri...za-sodisce.html Citiraj
LabiGT Napisano 10. september, 2008 Prijavi Napisano 10. september, 2008 http://sports.yahoo.com/nhl/blog/puck_dadd...?urn=nhl,106362 vsec sta mi slika pa komentar glede hrvaske Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 10. september, 2008 Prijavi Napisano 10. september, 2008 Evo tale je pa zmagovalna za ta teden Preberte si predvsem zadnji odstavek - mene je zvilo od smeha http://24ur.com/novice/slovenija/cisti-pri...za-sodisce.html Bwaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha Bemu, ampak pa ima dru?bo... Boss, zaradi tebe sem si od smeha popljuval monitor Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sirius Napisano 10. september, 2008 Prijavi Napisano 10. september, 2008 Dogodila se prometna nezgoda. U Stefov 20 godina stari Jugo uletio Ferrari, koji je vozila plavusa, seks bomba. Plavusa predlaze da prije nego stigne policija plati Stefu 10.000 kuna i da se stvar zataska. Stef se slozi, ali iz radoznalosti ipak zapita plavusu: "Gospodice, mogu Vam postaviti samo jedno pitanje?" "Naravno." "Znate li da sam ja 40 godina radio u u uspjesnom drzavnom poduzecu i evo imam samo ovaj stari Yugo. Vi ste jos tako mladi i vec vozite Ferraria. Ako nije tajna,mozete li mi reci kako Vam je to uspjelo? "Naravno. Bavim se oralnim seksom." "Jel' to ono sto mi narodski zovemo 'pusenjem'?" "NE! To se zove oralnim seksom. Pusenje je ono sto ste Vi 40 godina radili u tom Vasem uspjesnom drzavnom poduzecu." Pozdrav s Finske Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
poky Napisano 10. september, 2008 Prijavi Napisano 10. september, 2008 He he,dobra slika. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.