Boss Napisano 23. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 klepetata na klopici v parku dva starej?a upokojenca pa gospa vpra?a gospoda : koliko let pa imate? on: 95 ona: ne bi vam dala on : sej tud ne bi mogu )) Citiraj
poky Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 ?iva istina...majkemi. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
poky Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Stari in mladeni? se zaletita z vozi?ki v Mercatorju, ko i??eta svoji ?eni. Stari predlaga, da i??eta skupaj in vpra?a mladega, kako izgleda njegova ?ena. Mladec za?ne opisovati: 24 let, sloka, dolgonoga bjonda s plavimi o?mi, velikimi jo?ki, v minici... Vpra?a starega: Kako pa zgleda tvoja? Stari odgovori: Brez veze, greva iskat tvojo ... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 PRI URI PATOLOGIJE ?tudenti medicine so imeli prvo uro anatomije s pravim ?love?kim truplom. Vsi so se zbrali okrog operacijske mize s truplom, pokritim z belo rjuho. Profesor je za?el uro tako, da jim je rekel: "V medicini je pomembno, da imate kot zdravniki 2 pomembni kvaliteti. Prva je , da se vam ne gabi ni?, kar je povezano s ?love?kim telesom." Kot primer je profesor odgrnil rjuho, vtaknil prst v zadnjik trupla, ga povlekel ven in vtaknil v usta. "Izvolite, naredite enako tudi vi," re?e ?tudentom. ?tudentje so se za?eli razburjati, se nekaj minut upirali, nato pa so s?asoma vsi za?eli vtikati prste v mrtvaka in jih posesali s prsti. Ko so vsi kon?ali, jih je profesor pogledal in jim dejal: " Druga najpomembnej?ka kvaliteta je OPAZOVANJE. Vtaknil sem svoj sredinec, posesal pa svoj kazalec. Nau?ite se biti pozorni..... ?e ena kruta Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Morem ju3 na ?ihtu vpra?at ?e kero grlo boli...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Pizda, vid? k nimam ?ihta, pa nimam kje pra?at ?e kero grlo boli Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Ja bi pa v Luni vpra?al ne...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Uf, to bi pa z veseljem, sam pol bi tak ?amar dubu k bi zvedle zakaj se gre, da bi res na luno poletu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Mogo?e pa ne......more? probat..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Bom raj ?u kj pojest. Uspeh zagotovljen, pa ?e sit bom Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Labi bi se strinjal s tabo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Hobotnica po bosansko Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Tale z grlom ga pa zmaga! Citiraj
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Probi jutr na ?ihtu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
icewoman12 Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 hahahahaha Citiraj Icewoman is here!
qwerty Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 jao nas kahel se spet skhiva Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=nD_jlTEF0to Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 24. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 Kdo bi si mislil, da tud to prodajajo http://shop.pilotwarehouse.co.uk/product54...o100000023.html Citiraj
Allyssa Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 loooool Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 Po moje gre kr dobro v prodajo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 AVION.....MLADA ?ENSKA.........MENIH... ona: gospod, nekaj bi vas prosila!"* on: da, h?i, povej!"* ona: kupila sem si nov ?enski depilatorski stroj?ek, pa me je strah carine...ali bi ga vi...pod kuto....?ez carino....?! on: o, h?i, rad bi, a ne smem lagati....a se bom ?e ?esa domislil! NA CARINI.. carinik: o?e, imate kej za prijavit?"* menih: od brade do pasu ni?!"* carinik: pa od pasa dol?"* menih: tam pa je stroj?ek za ?enske, ki ?e nikoli ni bil uporabljen Citiraj
poky Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 ?iva istina. Seveda,?e se celibata dr?i. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ice Napisano 25. oktober, 2008 Prijavi Napisano 25. oktober, 2008 Mo? je delal celo ?ivljenje, ves prislu?en denar je var?eval. Ko je bilo kaj denarja treba porabiti, je bil pravi skopuh. Malo preden je mo? umrl, naro?i ?eni: "Ko umrem, vzami vse moje prihranke in daj jih v krsto poleg mene. Ho?em jih vzeti s seboj v onostranstvo." ?ena mu z vsem svojim srcem obljubi, da bo naredila tako, kot ji je naro?il. In potem mo? umre. Na pogrebu ?ena oble?ena v ?rno sedi zraven najbolj?e prijateljice. Po kon?anem obredu tik preden zaprejo krsto re?e ?ena: "Po?akajte trenutek!" V rokah je imela majhno kovinsko ?katlo, se pribli?a krsti in jo polo?i vanjo. Zaprejo krsto in jo odnesejo. Nato ji prijateljica re?e:"Punca, sem vedela, da nisi tako neumna, da bi dala ves denar v krsto s tvojim mo?em." Zvesta ?ena ji odgovori:"Ve?, jaz sem verna oseba; ne smem pojesti svojih besed. Obljubila sem mu, da bom dala ves denar v krsto z njim." "Ho?e? re?i, da si dala ves denar v krsto z njim!?!?!" "Seveda sem" odgovori ?ena. Vzela sem ves denar, ga polo?ila na svoj ra?un in mu napisala ?ek....?e mu ga uspe unov?iti, lahko porabi ves denar." Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.