BOJČ Napisano 5. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2008 Hvala. res nisem vedel kaj bi bila ?obanka Uf smo slabe volje danes ?ala, Marko, ?ala. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 5. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2008 Uf smo slabe volje danes ?ala, Marko, ?ala. Samo malo, kdaj je kdo mene videl slabe volje No ne nekaj naprej sklepati Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 5. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2008 Slovenec na zmenku z Avstrijko opazi, da nima obrvi. Obzirno vprasa: "Raziren?" "Nein - populen," mu odvrne ona. Ko se pricne slaciti, on opazi, da tudi pod pazduho nima dlak. "Populen?" vprasa z zanimanjem. "Nein, reziren," mu znova odvrne ona. Ko Slovenec opazi, da tudi tam spodaj nima dlak, vprasa: "Reziren?" "Nein," mu odvrne ona, "abnucen!" Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. november, 2008 hehe... tale je pa oreng v prometu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. november, 2008 Evo pa imamo dana?njega zmagovalca V afri?ko d?unglo je padlo letalo, v katerem so se peljali Turk, Pahor in Erjavec. Ujamejo jih ljudo?rci. Poglavar vpra?a Turka: "Kdo si?" "Jaz sem poglavar dr?ave Slovenije," odgovori Turk. "V ?evap?i?e!" uka?e ljudo?rski poglavar svojim voj??akom. Nato se obrne k Pahorju in vpra?a: "In kdo si ti?" "Jaz sem poglavar slovenske vlade," odgovori Pahor. "V ra?nji?e!" uka?e poglavar svojim voj??akom. Nato se obrne k Erjavcu in si ga pozorno ogleduje. "Kdo si pa ti?" "Jaz pa sem poglavar slovenskih upokojencev." "Upokojencev? Pri nas nimamo upokojencev. Kaj dela poglavar upokojecev?" "Ah, ni? takega. Dovolj je, da svojim upokojencem vsakih par let obljubim bolj?e ?ase, potem pa itak prej umrejo, preden opazijo, da jih ?ejne vodim ?ez vodo?" "Ah, dobro se znajde?, kolega. Kaj bo?, ?evap?i?e ali ra?nji?e?" Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 5. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2008 Evo pa imamo dana?njega zmagovalca V afri?ko d?unglo je padlo letalo, v katerem so se peljali Turk, Pahor in Erjavec. Ujamejo jih ljudo?rci. Poglavar vpra?a Turka: "Kdo si?" "Jaz sem poglavar dr?ave Slovenije," odgovori Turk. "V ?evap?i?e!" uka?e ljudo?rski poglavar svojim voj??akom. Nato se obrne k Pahorju in vpra?a: "In kdo si ti?" "Jaz sem poglavar slovenske vlade," odgovori Pahor. "V ra?nji?e!" uka?e poglavar svojim voj??akom. Nato se obrne k Erjavcu in si ga pozorno ogleduje. "Kdo si pa ti?" "Jaz pa sem poglavah slovenskih upokojencev." "Upokojencev? Pri nas nimamo upokojencev. Kaj dela poglavar upokojecev?" "Ah, ni? takega. Dovolj je, da svojim upokojencem vsakih pah let obljubim bolj?e ?ase, potem pa itak phej umhejo, pheden opazijo, da jih ?ejne vodim ?ez vodo?" "Ah, dobro se znajde?, kolega. Kaj bo?, ?evap?i?e ali ra?nji?e?" Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. november, 2008 Zakaj je Obama zmagal? Srbi so povsod Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 5. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2008 zmaga Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 5. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2008 ?e nekaj za Denisa Hyundai Coupe Drift spec Vidu u?er na Hyundai forumu, hud stroj?i? ?e ena fotka Tako majco mam jazst, sam da je ?rna pa po slovensk pi?e Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 6. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 So se dogovorile tri prijateljice, da bodo svojim dragim pripravile presene?enje. Oblekle so se v sado-mazo ?rne oprijete usnjene jakne, ?rne tange, ?tikle, ?rne preveze ?ez o?i in vse kar pa? zraven pa?e. Pa da vidijo kaj bo. Prva je imela ljubimca, druga zaro?enca, tretja pa je bila ?e kar nekaj let poro?ena. ?ez nekaj dni se sre?ajo in... Tista z ljubimcem: " ej stara, ko mej zagledu je ?ist znoru, je reku da sem ?enska njegovega ?ivljenja in pol stara, sva sekala ceeellooo no? pa ?e dopoldne..." Zaro?enka: " ja itak, ko me je zagledu me je pograbu pa sva seksala kot mlada zaj?ka." In tista poro?ena: " ma ja , ko je pri?el s ?ihta, me je najprej vpra?ujo?e pogledal ,potem pa dejal: ''Hej, Zorro kva je pa za ve?erjo??'' Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 6. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 looooooooool Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 6. november, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 Hehe Zorro.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 6. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 sej je razumljivo, ne more secksat s praznim trebuhom...halo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 sej je razumljivo, ne more secksat s praznim trebuhom...halo Sej zato sexa, da ne bo prazen, kapira? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 6. november, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 Sej zato sexa, da ne bo prazen, kapira? ? vpra?anje se postavlja... ?igav trebuh ne bo prazen? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 vpra?anje se postavlja... ?igav trebuh ne bo prazen? Njen seveda, vsaj eden bo meu kaj od tega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 6. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 ja sej to tud mene zanima Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 6. november, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 Da ne bo kdo presene?en, ko bo ?el v banko - tak?na je zdaj nova ban?na politika NLB Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 6. november, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 hmmm ja.... Dragi mu?u: Pi?em ti ovo pismo da ti ka?em da te ostavljam zauvijek. Sedam godina sam ti bila dobra ?ena, a ?ta sam dobila zauzvrat? Ove posljednje dvije nedjelje su bile ravne paklu. Tvoj ?ef mi je telefonirao da mi ka?e da si upravo dao otkaz i to je za mene bila posljednja kap. Pro?le nedjelje si do?ao kući, a nisi ni primjetio da sam bila kod frizera i manikira, da sam pripremila tvoje omiljeno jelo i da sam nosila novi negli?e. Do?ao si kući, zavr?io ve?eru za dva minuta i oti?ao pravo u krevet poslije utakmice. Ne govori? mi vi?e da me voli?, ne grli? me niti bilo ?to drugo. Ili me vara?, ili me vi?e ne voli?, ali ?ta god da je u pitanju, ja odlazim. PS. Nemoj se truditi da me tra?i?. Tvoj brat i ja se selimo u Zapadnu Vird?iniju zajedno. Sa srećom, Tvoja biv?a ?ena. Odgovor: Draga biv?a ?eno, Ni?ta me nije tako obradovalo kao tvoje pismo. Istina je da smo ti i ja bili sedam godina u braku, mada ti nisi bila ni blizu dobre ?ene. Ja gledam sport na televiziji ne bih li se isklju?io od konstantnog prigovaranja. ?teta ?to to ne poma?e. Primjetio sam da si se pro?le nedjelje o?i?ala, ali prvo ?to mi je palo na pamet bilo je: Izgleda? kaomu?karac! Moja majka me je odgajala da ukoliko nemam da ka?em ni?ta lijepo, bolje da ne ka?em ni?ta. Kada si pripremala moje omiljeno jelo, mora da si me pobrkala sa mojim bratom, jer, ja sam prestao da jedem svinjetinu pre sedam godina. Oti?ao sam da spavam iako si imala na sebi taj negli?e, zato ?to je cijena jo? uvijek bila zaka?ena. Molio sam Boga da je to samo slu?ajnost ?to je moj brat upravo tog jutra pozajmio od mene 50 dolara, a da je cijena tvog negli?ea bila 49,99 dolara. Usprkos svemu, ja sam te jo? uvek volio i osjećao da mi jo? uvijek mo?emo biti zajedno. Zato, kad sam saznao da sam dobio 10 miliona dolara na lotou, dao sam otkaz i kupio nam 2 karte za Jamajku. Ali, kad sam do?ao kući, ti si već bila oti?la. Pretpostavljam da se sve ovo izde?avalo sa razlogom. Nadam se da ima? ispunjen ?ivot, kakav si oduvek ?elela. Moj advokat mi je rekao da zbog pisma koje si mi napisala, neću morati da ti dam ni prebijenu paru. Vodi ra?una o sebi. PS. Ne znam da li sam ti ikad rekao, ali moj brat Karl se rodio kao Karla. Nadam se da to ne predstavlja nikakav problem. U potpisu: Prebogat i slobodan Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 6. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 Bwahahahaha Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 6. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 temu se rece: pwned Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kowkele Napisano 6. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 MALCE NEOKUSNO SaMo SME?NO.... Zakaj si je bog izmislil glivi?no vaginalno vnetje? Da tudi ?enske vidijo kako je, ?e ma? te?no pi?ko!!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 6. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 Japonska skrita kamera (itak, kdo pa drug). Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 6. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 kul ahahah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 6. november, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. november, 2008 Dobre finte. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.