Boss Napisano 16. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2008 Upam, da ste dojeli da je to fake no?ek. ?e mogo?e... sam mnogo pubertetnikov tega ne dojame Citiraj
qwerty Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 kaj se zgodi ko mx3 na?ge skyline-a http://www.youtube.com/watch?v=l5RThoggxeM...feature=related Komentarji:This are not stock cars I think.. But you are right. My brother had 2 used Nissans, both got heavy Motorproblems. Now he has a Toyota Aygo and it stays alive, really much better.My MX3 also never got a motordamage.Nissan really build some crappy and expensive cars.. I know I used to have a 86 nissan z with turbo it was a nice car until something breaks on it than you better plan on getting a bank loan to fix it Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 zdaj jih bos slisal od symona Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 no offense to nissan lovers pa? hecno je blo v komentarjih Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 no sej zato se je nissan zdruzil z renojem...da izboljsajo kvaliteto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 no sej zato se je nissan zdruzil z renojem...da izboljsajo kvaliteto 350z ma renojevo ma?ino edit: tut reno ni nwm kaj Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 edit: tut reno ni nwm kaj kaj da ne, reno je sinonim za kvaliteto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 350z ma renojevo ma?ino Tole je pa kr smeh! @LabiGT ti se kar trudi, saj se zavedam, da so najjaći ?e vedno ?rni BMWji takoj za njimi pa Mazde 3 in ?evap?i?i, ostalo so pribli?ki. Citiraj
qwerty Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 kaj da ne, reno je sinonim za kvaliteto mogo? nekje ko druga ko reno ne poznajo mi pa vemo da je mazda ?ber alles p.s.: no offense... v ulici ma en nissan navaro pa mu v petek zjutraj verglala v prazno na koncu se odlo?il in poklical taxi Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 narobe, najjaći so cevapi, potem pridejo stikle...pol ostalo priblizki so renoji pa nisani to je res Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 Ja saj imata prav se kesam. Nissan je kvarljiv skret medtem ko Mazda NIKOLI ne zataji. Prosim banajte me ker sem spoznal, da enostavno nisem vreden tega foruma pa grem raje na Citiraj
qwerty Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 narobe, najjaći so cevapi, potem pridejo stikle...pol ostalo priblizki so renoji pa nisani to je res odli?no obrazlo?eno aja glede BMW: 1) Bayern Mist Werke2) Breaks My Wallet ---> Brings Me Women Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 aja glede BMW: 1) Bayern Mist Werke2) Breaks My Wallet ---> Brings Me Women S tem se pa Labi pomoje ne strinja. Citiraj
qwerty Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 Ja saj imata prav se kesam. Nissan je kvarljiv skret medtem ko Mazda NIKOLI ne zataji. Prosim banajte me ker sem spoznal, da enostavno nisem vreden tega foruma pa grem raje na ah dj no sej sm reko no offense... Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 sam ti si tale nisan cist smrtno resno vzel...si pravi nissan ambasador na en nacin je kar hvale vredno jaz pac nikol ne bom postekal branjenje znamk, ker mi je cist vseen a je mazda, hyndai, bmw, wartburg, whatever... crn pa mora bit to je ze res tko, da mal vseen chill out ker ves da te zajebavam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 sam ti si tale nisan cist smrtno resno vzel...si pravi nissan ambasadorna en nacin je kar hvale vredno jaz pac nikol ne bom postekal branjenje znamk, ker mi je cist vseen a je mazda, hyndai, bmw, wartburg, whatever... crn pa mora bit to je ze res tko, da mal vseen chill out ker ves da te zajebavam ?rn trabi labijeva izjava na BMW prek msn: Brot Mit W?rstchen Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 Evo zdaj pa ?e Nisdeja zajebava? pa niti Hyundai ne napi?e? pravilno! Ej saj ni panike sam na kito mi pa gre ko ljudje pljuvajo nekaj na splo?no ?eprav znamke sploh ne poznajo ali pa sklepajo po ene parih primerih. Kot sem ?e napisal, bi po ene parih primerih lahko sklepal tudi o Mazdi kaj slabega pa je zato vseeno ne pljuvam in se posmehujem Mazda?em. Edit:labijeva izjava na BMW prek msn: Brot Mit W?rstchen Lahko bi vedel. Citiraj
LabiGT Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 ce mislis, da se posmehujem pol res zalostno in me nic (0) ne poznas... s hyundaiem (sorry denis za spelling) sem mel izkusnje, in so ble slabe moram rec. Imel sem neko mikrovalovno pecico in najrprej so odpadli gumbi pol je nehala delat in posledicno se mi je mocno zmanjsal repertoar na meniju Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 Imel sem neki mikrovalovno pecico in najrprej so odpadli gumbi pol je nehala delat in posledicno se mi je mocno zmanjsal repertoar na meniju A se norca dela? al resno? EDIT: Ja Qwerty vem grd je smo ga ?e videli. Ali pa se ga bo treba navadit ker ?irok je pa ful Citiraj
qwerty Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 ?e smo ?e pri nissanih....370z http://www.mojvideo.com/video-nisan-370z-i...e2396e3effc34fb Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 A se norca dela? al resno? majkemi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 Prosim banajte me ker sem spoznal, da enostavno nisem vreden tega foruma pa grem raje na Sam rec kdaj, bo danes zve?er prepozno ? kaj se zgodi ko mx3 na?ge skyline-a http://www.youtube.com/watch?v=l5RThoggxeM...feature=related Pomoje ga je vozil en amater. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 Pomoje ga je vozil en amater. ?e pozorno poslu?a? ?uje? PSSSS iz mazde iz skyline-a pa ne Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 ?e pozorno poslu?a? ?uje? PSSSS iz mazde iz skyline-a pa ne Itak, ?e je zjeban! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.