madmax Napisano 11. december, 2008 Prijavi Napisano 11. december, 2008 "Prav, tvoj avto je hitrej?i ... ampak moj je pla?an. Pa tvoj?" Se priporo?am za eno tako! Citiraj
grasales Napisano 11. december, 2008 Prijavi Napisano 11. december, 2008 Kmalu po porodu se je otrok zbudil in rekel: "E=MC2." Doktor se je prestra?il in rekel star?ema: "?al ima va? otrok prevelike mo?gane za svojo velikost, zato ga bo potrebno operirati in mu odstraniti 50 procentov mo?ganov, druga?e bo ?ez nekaj ?asa v ?ivljenjski nevarnosti!" "Prav!" sta se strinjala star?a in otroka so operirali. Ko se je otrok po operaciji prebudil, je dejal: "E=MC2." "?al so mo?gani ?e vedno preveliki in ga bomo morali operirati ponovno ter mu odstraniti ?e drugo polovico!" je povedal doktor. Otroka so operirali, ko pa se je ta po operaciji prebudil, je rekel: "Vozni?ko in prometno, prosim!" Citiraj
Symon Napisano 11. december, 2008 Prijavi Napisano 11. december, 2008 Japonci so res en hecn narod. Citiraj
zemir Napisano 11. december, 2008 Prijavi Napisano 11. december, 2008 Una voda je najja?a LOLZ Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 11. december, 2008 Prijavi Napisano 11. december, 2008 Ma use so hude Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 11. december, 2008 Prijavi Napisano 11. december, 2008 Una voda je najja?a LOLZ Najbolj mi je v?e?, da ima okus po pravi vodi. Citiraj
poky Napisano 11. december, 2008 Prijavi Napisano 11. december, 2008 krnekiizumi.press Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 12. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2008 Sporo?am Vam, da letos Bo?i?ka, Miklav?a in Dedka mraza ne bo, ker nimajo vetrobranskega stekla in ne morejo nikamor nalepiti vinjete. Lep pozdrav od vseh treh ... Citiraj
Allyssa Napisano 12. december, 2008 Prijavi Napisano 12. december, 2008 Nalepke na avtomobilih: "Ah, Opla si lahko kupi vsak!" "Moj odvetnik je bolj?i od tvojega!" "Follow me, if you can ?" "Upo?tevajte varnostno razdaljo, tako dobro se pa res ?e ne poznava." "Za?etnik!" "Zaviram samo zaradi ?ivali." "Ko bom velik bom Ferrari." Napis na Trabantu:"Pravzaprav sem hotel kupiti Lamborghinija, toda besede nisem znal izgovoriti." "Prehitite me brez skrbi! Odkupil bom va?o plo?evino!" "Kdor zavira, tega je strah!" "?e tako seksa? kot parkira?, ga ne bo? nikoli uspel vtakniti!" "Pozor! Ta??a v prtlja?niku!" "Oporoko imam v predalu na sopotnikovi strani." "Kdor pozno zavira, dalj ?asa hitro vozi." "Kar mirno me prehitite, saj se bova sre?ala pri naslednjem semaforju." "Cesta je moja." "?e to lahko preberete, nimate zadostne varnostne razdalje." "Bolje je golf igrati kot Golf voziti." "Ne zasleduj me, tudi jaz sem se izgubil." Napis na trabantu:"Od 0 - 100 km/h v 15 minutah." "Prav, tvoj avto je hitrej?i ... ampak moj je pla?an. Pa tvoj?" "Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz plo?evine. Va? gasilec." "Vozim preblizu va?ega prednjega dela avta?" "Oprostite, da vozim tako tesno pred vami." "Res imate hitrej?i avto, toda jaz vozim pred vami!" Napis na tovornjaku:"Dame pozor! Moj je dolg 18 metrov!" ?e ena videna ta tedn: Kiss my ass! Verjetno ho?e nov avto, pa rab razlog :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
bbilder Napisano 12. december, 2008 Prijavi Napisano 12. december, 2008 ?ENSKA NAJPOPOLNEJ?I AVTOMOBIL STOLETJA 1. Ima lastno polnjenje 2. V normalnem polo?aju zmore 60 obratov na minuto 3. ?e je dobro ogreta, zmore tudi do 120 obratov na minuto 4. Prilagojena je vsem tipom in dimenzijam batov 5. V ?asu pogona uporablja samo eno sve?ko 6. Za vo?njo ne potrebuje vozni?kega in prometnega dovoljenja 7. Mazanje v ?asu obratovanja je avtomatsko in je odvisno od obremenitve 8. Olje menja samodejno na vsakih 24 do 30 dni 9. V primeru dobrega polnjenja lahko zdr?i brez menjave olja tudi do devet mesecev 10. Ima serijsko vgrajene dve airbag blazini razli?nih dimenzij 11. Nekateri modeli so zelo glasni OPOZORILO Za nemoteno delovanje je priporo?ljivo redno pranje bata in cilindra. Poleg vseh na?tetih dobrih lastnosti ima dve vidnej?i napaki: 1. Zelo hitro iz?rpa voznika 2. Starih modelov se je te?ko znebiti Citiraj
bbilder Napisano 12. december, 2008 Prijavi Napisano 12. december, 2008 Medvedka je dobila menstruacijo. Ker ni imela nic primernejsega pri roki je zgrabila zajcka in ga uporabila namesto vlozkov. Po tednu dni ga je spustila iz svojega mednozja in zajcek se je ves krvav in premeckan komaj odvlekel do potoka, kjer si je s tezavo umil kozuscek. Ko je bil mesec naokrog se je zajcek v strahu za ves teden zakopal v zemljo in tam negibno zdel. Po enem tednu je zlezel iz luknje in odhitel do potoka, da bi se napil - bil je namrec strasno zejen. Tam zagleda sovo, ki si v potoku cisti krvavo perje in kolne: "Jebem mu mater tistemu, ki je rekel medvedki, da so vlozki s krilci boljsi...." Citiraj
poky Napisano 13. december, 2008 Prijavi Napisano 13. december, 2008 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 13. december, 2008 Prijavi Napisano 13. december, 2008 NOVICAAA: Letos bo?i?ka ?al ne bo, ker nima na saneh ?ipe, na ktero lahka nalima vinjeto.. Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 13. december, 2008 Prijavi Napisano 13. december, 2008 Med pogumom in neumnostjo ni velike razlike. PEKELNekega dne je nek mo?ki umrl in de zna?el v peklu.Medtem,ko je hodil okoli ves obupan,je sre?al hudi?a.Ta ga je vpra?al:"Zakaj pa tako ?alostno?"Mo?ki je odvrnil:"Ja le zakaj?!V peklu sem!""Saj pekel ni tako slab,"je rekel hudi?."V bistvu se tukaj spodaj zelo zabavamo.Dej povej,a ga kej pije??""Seveda,"je odgovoril mo?ki."No,potem bo? obo?eval ponedeljke.Ob ponedeljkih se samo pije.Viski,tekila,vodka,pir,karkoli.Pijemo,dokler ne kozlamo in potem ga pijemo ?e naprej!"Mo?ki je bil zelo presene?en:"U matr,to se pa dobr sli?i.""A kej kadi??"ga je naprej spra?eval hudi?."Seveda,kaj si pa mislu!"je rekel mo?ki.Hudi? je nato nadaljeval:"Gotovo bo? obo?eval torke.Ob torkih,dobimo najbolj?e cigare iz celega sveta in se potem zakajamo cel dan.?e dobi? raka,ni blema.Itak si ?e mrtev.""Ej,pa to seka!" je bil mo?ki ?e bolj vzhi?en.Hudi? je nadaljeval:"Stavim,da rad igra? na sre?o."Mo?ki:"Seveda,brez tega ne morem ?iveti!"Hudi?:"Ob sredah bo? lahko igral po mili volji.Blackjack,ruleto,poker,bridge,karkoli.?e bankrotira?,no,itak si mrtev,ni problema.Kaj pa fiksa?,se kej?"Mo?ki je dejal:"A se heca??Obo?ujem droge!Pa ja ne misli?...""Seveda!Ob ?etrtkih so na vrsti droge.Privo??i si heroin,kokain,pokadi d?olo veliko kot podmornica...Vzame? lahko karkoli,saj si itak mrtev,torej ni problema.""Uau,"se je mo?ki kon?no nasmehnil,"nisem si mislil,da je pekel tako zabaven!"Hudi? je nato odvrnil:"A si peder?""Ne.""Ooooo,potem bo? pa ZELO sovra?il petke." Citiraj
poky Napisano 13. december, 2008 Prijavi Napisano 13. december, 2008 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 14. december, 2008 Prijavi Napisano 14. december, 2008 Bangla Bangers se skrijejo. Oni rihtajo stara jajca, tale Rus pa kar Mercedeza. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. december, 2008 Prijavi Napisano 14. december, 2008 Bangla Bangers se skrijejo. Oni rihtajo stara jajca, tale Rus pa kar Mercedeza. PA ?e potopil se ne bo, ?e slu?ajno v kako reko zapelje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
zemir Napisano 14. december, 2008 Prijavi Napisano 14. december, 2008 PA ?e potopil se ne bo, ?e slu?ajno v kako reko zapelje. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
madmax Napisano 14. december, 2008 Prijavi Napisano 14. december, 2008 Ve? purpene nisem ?e videl nakupu! Citiraj
Symon Napisano 14. december, 2008 Prijavi Napisano 14. december, 2008 Ve? purpene nisem ?e videl nakupu! Pa ?eprav dela? hi?o si pozabil povedati. Namesto da pajek odpelje avto se zgodi kontra. Citiraj
BOJČ Napisano 14. december, 2008 Prijavi Napisano 14. december, 2008 Pa ?eprav dela? hi?o si pozabil povedati. Namesto da pajek odpelje avto se zgodi kontra. Odlo?na pupa... Tujega no?em, svojega ne dam... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
icewoman12 Napisano 14. december, 2008 Prijavi Napisano 14. december, 2008 haha, ?e dobr, da nima/ni mela BMW-ja... sprednpogon Citiraj Icewoman is here!
BOJČ Napisano 15. december, 2008 Prijavi Napisano 15. december, 2008 haha, ?e dobr, da nima/ni mela BMW-ja... sprednpogon Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.