Boss Napisano 12. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 12. marec, 2009 ampak ta tud mene vsak teden kli?e :ne vem: Citiraj
Symon Napisano 12. marec, 2009 Prijavi Napisano 12. marec, 2009 Pomoje, da tole skor pa?e sem. Jaz bi raje videl, da bi delali kaj drugega. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. marec, 2009 Prijavi Napisano 12. marec, 2009 Pomoje, da tole skor pa?e sem. Jaz bi raje videl, da bi delali kaj drugega. Ravno dans smo na ?ihtu opravljal tale avto Citiraj
Symon Napisano 12. marec, 2009 Prijavi Napisano 12. marec, 2009 No samo priznaj, da ne bi imel ni? proti, ?e bi po licenci delali MX-3ko. Bi si lahko privo??il novo MX-3ko. : Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. marec, 2009 Prijavi Napisano 12. marec, 2009 No samo priznaj, da ne bi imel ni? proti, ?e bi po licenci delali MX-3ko. Bi si lahko privo??il novo MX-3ko. : Takoj bi imel novo MX-3 V6 Citiraj
qwerty Napisano 12. marec, 2009 Prijavi Napisano 12. marec, 2009 Takoj bi imel novo MX-3 V6 optimist... da bo V6 dubo ?e bi bil koral 65 bi bil car Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 18. marec, 2009 Prijavi Napisano 18. marec, 2009 Ko ze govorite o Zastavi... Kako Mercedes testira vodotesnost in protihrupnost kabin? Zvecer v avto zaprejo ma?ko, ?e je zjutraj ?e ?iva nekje ne dihta... V zastavi enako zve?er v avto zaprejo ma?ko, ?e je zjutraj ?e notri je vse OK, ?e je ni, nekje ne dihta.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 19. marec, 2009 Prijavi Napisano 19. marec, 2009 Ko ze govorite o Zastavi... Kako Mercedes testira vodotesnost in protihrupnost kabin? Zvecer v avto zaprejo ma?ko, ?e je zjutraj ?e ?iva nekje ne dihta... V zastavi enako zve?er v avto zaprejo ma?ko, ?e je zjutraj ?e notri je vse OK, ?e je ni, nekje ne dihta.... Razlika je smo v detajlih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 19. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2009 Razlika je smo v detajlih. in v ma?kah Citiraj
iceman22 Napisano 21. marec, 2009 Prijavi Napisano 21. marec, 2009 evo to sem pa js slikal v Makedoniji upam da boste vidli kaj je notri wolkswagen for ever Citiraj www.trziskisladoled.si
daSKAn Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Napisano 22. marec, 2009 Me zanima koliko te trave je ostalo na prkolci po koncu poti. Citiraj
qwerty Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Napisano 22. marec, 2009 mene tut zanima pa si vido tablco? Citiraj If in doubt, flat out...
KAALman Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Napisano 22. marec, 2009 Me zanima koliko te trave je ostalo na prkolci po koncu poti. pa saj jo je gor zvezala... pa BMW se da baje tudi po?asi pelat Citiraj LP KAALman
qwerty Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 http://www.mojvideo.com/video-autopilot/487b9a5d68b800b728b8 Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 30. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2009 Dokler ne bo kdo opazil lahko ob?udujete zelo zanimivo ra?unalnik v izredno inovativnem ohi?ju, ki se sklada z ostalo belo tehniko v stanovanju http://www.neckermann.si/artikel/3408856/O...ik-PCX-EXAM-86- Bravo Neckermann Citiraj
jures Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 Po vsakem letu pilot izpolni obrazec, v katerem mehanikom opi?e probleme, ki so se med letom pojavili in jih je potrebno odpraviti. Mehaniki preberejo obrazec in po odpravitvi problema na spodnji polovici obrazca napi?ejo kaj so postorili glede problema. Pilot nato pred naslednjim letom prebere obrazec. Naj ?e kdo re?e da in?enerji nimajo smisla za humor. To so dejanski izpisi iz tak?nih obrazcev pri letalski dru?bi Quantas. Quantas je edina velika letalska dru?ba, ki ?e ni imela huj?e letalske nesre?e. P: Leva notranja guma skoraj potrebna menjave. M: Leva notranja guma skoraj menjana. P: Testni polet OK, razen avtomatsko pristajanje zelo grobo M: Avtomatsko pristajanje ni vgrajeno v tem letalu. P: Nekaj razrahljano v kabini. M: Nekaj zategnjeno v kabini P: Mrtve muhe na steklu. M: Naro?il ?ive muhe. P: Avtopilot nastavljen da dr?i vi?ino se spu??a 200m/min M: Na tleh ne morem poustvariti problema P: Sledi pu??anja na desnem glavnem podvozju. M: Sledi odpravljene. P: Glasnost DME je neverjetno visoka. M: Glasnost DME ponastavljena na bolj verjetno vi?ino. P: Zaradi zapor se ro?ice za plin zatikajo. M: Za to pa so tam. P: IFF ne deluje. M: IFF nikoli ne deluje ko je nastavljen na OFF. P: Sumim na razpoko v vetrobranskem steklu. M: Sumim da imate prav. P: Manjka motor ?t. 3. M: Po kratkem iskanju na?el motor ?t. 3 na desnem krilu. P: Letalo se odna?a ?udno. M: Letalo opozorjeno naj se zravna, leti ravno in se zresni. P: Radar mrmra. M: Radar reprogramiran, da ima besedilo. P: Mi? v kabini M: In?talirali ma?ko. P: Izpod instrumentne plo??e se sli?i zvok, kot da bi nek pritlikavec tolkel po ne?em s kladivom. M: Odvzel kladivo pritlikavcu. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 Se sre?ata 007 in mi?ice z Bruslja: 007: My name is Bond, James Bond... JCVD: My name is Damme, van Damme, Claude Van Damme, Jean-Claude Van Damme Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 NUJEN OGLED Wanna be Katy Perry Hot 'n' Cold Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 30. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2009 NUJEN OGLED Wanna be Katy Perry Hot 'n' Cold Bravo tole je pa bolj? kot original, sploh s tem naglasom Citiraj
qwerty Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 Bravo tole je pa bolj? kot original, sploh s tem naglasom itaq dans sm neki v nji?nici na sql sral po kompu pa se zajbaval s te perry pa to zagledam ?e knj?ni?arka je crkvala od smeha ko je proti tem youtube like stranem Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 > Starcek pri 80-tih obnavlja vozniski izpit. Sorodstvo pristojne prosi, naj mu vozniskega dovoljenja ne podaljsajo. Naslednji dan se odpravi starcek na ustanovo, kjer mu zacne instruktor postavljati dvomljiva vprasanja, da bi ga zmedel. Prvo vprasanje: "Ce prihaja proti vam ponoci majhna lucka, kaj mislite, da je to?" Starcek : "Bicikel, seveda!" "To sem razumel! Katere znamke...Atala, Rog, Bianchi...itd.?" Starcek : "Res ne bi vedel!" Drugo vprasanje : "Ce vidite dve luci, ki se vam priblizujeta, kaj naj bi bilo?" "Avto!" ustreli starcek. "Sem razumel...ampak, kateri...Fiat, BMW, Audi...?" "Mah....ne bi vedel...!" Tretje vprasanje : "Kaj pa, ce vidite dve veliki luci, ki se vam priblizujeta?" "To vem. To je kamijon!" "Ja, ja ! To je logicno..ampak, kateri...Scania, Mercedes, Iveco...?" "Eh, ne vem!" "Zal mi je. Ne morem vam obnovit vozniskega!" Ko starcek razocaran zapusca sobo, se obrne in vprasa: "Oprostite gospod! Vi, ko greste ponoci ven in na vogalu pod svetilko zagledate na pol golo osebo, ki maha s torbico okrog sebe... kaj naj bi bilo to po vase?" "Ja, kurba...logicno!" Starcek : "Sem razumel...ampak, kdo...vasa zena, vasa mati ali vasa hci?? !!! " Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.