jures Napisano 25. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=J5z4Vs26-TI#watch-main-area Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 28. september, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. september, 2009 Mlada punca se poto?i svoji mami: Lo?iti se ho?em, ker moj mo? ?eli z mano samo analni sex..Moja ritna luknja je sedaj ?iroka kot kovaenc za 2 evra, neko? pa je bila ?iroka kot kovanec za 20 centov. Mati ji odgovori: Poro?ila si se z miljarderjem, ?ivi? v 3 nadstropni hi?i, vozi? Ferrari, na teden zapravi? 10.000 evrov, na leto gre? na 6 eksoti?nih potovanj, sedaj pa se ho?e? vsemu temu odre?i zaradi borih 1,8 evra? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 29. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. september, 2009 Pitanje: - "Koliko ima drzava u Europi?" Odgovor: - "Tri." Pitanje: - "A koje tri?" Odgovor: - "Evropska unija, kandidati za Evropsku uniju i Hrvatska. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 30. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2009 saj ne vem ?e je sme?no, ko ti en tak pade pred avto... ampak vseeno... http://www.mojvideo.com/video-kolesarjenje...c550d2fe87fd4be Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 30. september, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 30. september, 2009 saj ne vem ?e je sme?no, ko ti en tak pade pred avto... ampak vseeno... http://www.mojvideo.com/video-kolesarjenje...c550d2fe87fd4be ampak je pa varen kolesar, ker ni prekora?il maksimalne hitrosti Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sirius Napisano 30. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2009 ampak je pa varen kolesar, ker ni prekora?il maksimalne hitrosti Da ni slu?ajno Lojz, ker ga ?e lep ?as ni "videt"??.. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jero Napisano 30. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2009 pa ?e pravilno je signaliziral Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2009 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2009 http://www.mojvideo.com/video-umivanje-zob...1a2332bbed8d9c5 takle mamo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jero Napisano 3. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 3. oktober, 2009 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 7. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 7. oktober, 2009 Naj mi Kristjani oprostijo ampak tole je za posrat. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Don Napisano 7. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 7. oktober, 2009 Dobra ja! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Stroker Napisano 9. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2009 Ogla?am se vam prvi?, ker bi ?elel va? odgovor na mojo hudo osebno travmo, ki me preganja. ?ivim namre? ?e nekaj let s punco, ki jo zelo ljubim in zadnje ?ase imam ob?utek, da me vara. Ne odgovarja mi na GSM, veliko hodi naokrog s prijateljicami in ko jo vpra?am s katerimi, so to vedno ali sodelavke ali pa osebe, ki jih ne poznam. Domov ve?krat prihaja pozno pono?i in taxija, s katerim naj bi se pripeljala, nikoli ne vidim, ?eprav sli?im motor od avta, ona pa vedno zadnje metre pride pe?. Veliko ji zvoni telefon in ?e se oglasim jaz, se na drugi strani veza prekine. Pred dnevi sem vzel v roke njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa se je zelo mo?no razburila, ?e? da posegam v njeno privatnost, zato sem se odlo?il, da kon?no pridem zadevi do dna. V?eraj zve?er je ?la zopet ven s prijateljicami in odlo?il sem se, da jo ob prihodu nekje skrit po?akam in preverim, kako in s kom se bo pono?i pripeljala domov. Skril sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj ?asa ?epel, sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na ve? koncih pojavila rja. Zdaj pa me zanima, kako naj to odstranim ali naj jo prema?em s silikonom ali naj zamenjam blatnik, da se ne bo rja ?irila ?e drugam?? Zahvaljujem se za va? ?imprej?nji odgovor. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sirius Napisano 9. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2009 Ogla?am se vam prvi?, ker bi ?elel va? odgovor namojo hudo osebno travmo, ki me preganja. ?ivim namre? ?e nekaj let spunco, ki jo zelo ljubim in zadnje ?ase imam ob?utek, da me vara. Neodgovarja mi na GSM, veliko hodi naokrog s prijateljicami in ko jovpra?am s katerimi, so to vedno ali sodelavke ali pa osebe, ki jih nepoznam. Domov ve?krat prihaja pozno pono?i in taxija, s katerim najbi se pripeljala, nikoli ne vidim, ?eprav sli?im motor od avta, onapa vedno zadnje metre pride pe?. Veliko ji zvoni telefon in ?e seoglasim jaz, se na drugi strani veza prekine. Pred dnevi sem vzel vroke njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa se je zelomo?no razburila, ?e? da posegam v njeno privatnost, zato sem seodlo?il, da kon?no pridem zadevi do dna. V?eraj zve?er je ?la zopet ven sprijateljicami in odlo?il sem se, da jo ob prihodu nekje skritpo?akam in preverim, kako in s kom se bo pono?i pripeljala domov.Skril sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj ?asa ?epel,sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na ve? koncih pojavila rja.Zdaj pa me zanima, kako naj to odstranim ali naj jo prema?em ssilikonom ali naj zamenjam blatnik, da se ne bo rja ?irila ?edrugam??Zahvaljujem se za va? ?imprej?nji odgovor. Prima?i ti kar obema nekaj po?tenih zau?nic, ker te obe ljubici varata, prva z drugimi k...., druga pa se jaha z O2.?e pa ti je O2 ve?ji konkurent, pa udari samo po njem. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Stroker Napisano 9. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2009 Prima?i ti kar obema nekaj po?tenih zau?nic, ker te obe ljubici varata, prva z drugimi k...., druga pa se jaha z O2.?e pa ti je O2 ve?ji konkurent, pa udari samo po njem. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Don Napisano 9. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2009 10 minut smeha! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. oktober, 2009 Najnovej?i vic: Na vseh mejnih prehodih iz Hrva?ke v Slovenijo menjajo napise EU z Dobrodo?li v de?elo nogometa, v kontra smeri pa Nogometa tu ne igramo. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. oktober, 2009 Najnovej?i vic: Na vseh mejnih prehodih iz Hrva?ke v Slovenijo menjajo napise EU z Dobrodo?li v de?elo nogometa, v kontra smeri pa Nogometa tu ne igramo. Jst ?e nebi odpiral ?ampanjca! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. oktober, 2009 Jst ?e nebi odpiral ?ampanjca! Vsi vemo kako igramo proti dobrim, in kako proti nespo?tovanemu in podcenjenemu nasprotniku.... San Marino vsi odpisujejo, tako kot so Kitajce na Eurobasketu, ko je zadel trojko iz sla?ilnice..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 12. oktober, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 12. oktober, 2009 Vsi vemo kako igramo proti dobrim, in kako proti nespo?tovanemu in podcenjenemu nasprotniku.... San Marino vsi odpisujejo, tako kot so Kitajce na Eurobasketu, ko je zadel trojko iz sla?ilnice..... U madona, a Kitajska je ?e v Evropi ... no ja sej glede na koli?ino Kitajcev tuki bi se temu lahko skora tako reklo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 13. oktober, 2009 PITAO MUJO KOLEGE S POSLA KAKO DA PROVJERI DA LI GA FATA VOLI. KADA DODJES DOMA PRAVI SE MRTAV PA CES VIDJETI KAKO FATA REAGIRA. I TAKO DODJE MUJO DOMA OTVORI VRATA I SLOZI SE NA POD. VIDJE TO FATA PA GA PRESKOCI POTRCAVSI PREMA SUSJEDU HASI VICUCI: -HASOOO, EVO GA RIKNO MUJO! DODJE HASO PA GLEDA. PITA FATA: - U CEMU DA GA POKOPAM? KAZE HASO: - PA U ONOM ODIJELU STO STE GA KUPILI U ITALIJI. - MA TO CES TI OBUCI, NJEGA CEMO OBUCI U ONU STARU NIKE TRENIRKU, KAZE FATA! - A STA DA MU OBUJEMO? - PITA FATA. - ONE TALIJANSKE KOZNE CIPELE - KAZE HASO - MA TE CIPELE OBUJ TI, NJEMU CEMO NA NOGE ONE STARE ADIDAS TENESICE - KAZE FATA. I TAKO DODJE DAN SAHRANE PA FATA ONAKO REDA RADI POCNE NARICATI: EEE, MOOJ MUUJO KAMO TE NOSEEE??? DIZE SE MUJO IZ KOVCEGA PA KAZE: U PEKING NA OLIMPIJADU, PIZDA TI MATERINA! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 13. oktober, 2009 U madona, a Kitajska je ?e v Evropi ... no ja sej glede na koli?ino Kitajcev tuki bi se temu lahko skora tako reklo al karkol je ze blo takrat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 13. oktober, 2009 Res dobra reklama Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 13. oktober, 2009 From a Dog's Diary 8:00 am - Dog food! My favorite thing! 9:30 am - A car ride! My favorite thing! 9:40 am - A walk in the park! My favorite thing! 10:30 am - Got rubbed and petted! My favorite thing! 12:00 pm - Lunch! My favorite thing! 1:00 pm - Played in the yard! My favorite thing! 3:00 pm - Wagged my tail! My favorite thing! 5:00 pm - Milk bones! My favorite thing! 7:00 pm - Got to play ball! My favorite thing! 8:00 pm - Wow! Watched TV with the people! My favorite thing! 11:00 pm - Sleeping on the bed! My favorite thing! From a Cat's Diary Day 983 of my captivity. My captors continue to taunt me with bizarre little dangling objects. They dine lavishly on fresh meat, while the other inmates and I are fed hash or some sort of dry nuggets. Although I make my contempt for the rations perfectly clear, I nevertheless must eat something in order to keep up my strength. The only thing that keeps me going is my dream of escape. In an attempt to disgust them, I once again vomit on the carpet. Today I decapitated a mouse and dropped its headless body at their feet. I had hoped this would strike fear into their hearts, since it clearly demonstrates what I am capable of. However, they merely made condescending comments about what a 'good little hunter' I am. Bastards. There was some sort of assembly of their accomplices tonight. I was placed in solitary confinement for the duration of the event. However, I could hear the noises and smell the food. I overheard that my confinement was due to the power of 'allergies.' I must learn what this means and how to use it to my advantage. Today I was almost successful in an attempt to assassinate one of my tormentors by weaving around his feet as he was walking. I must try this again tomorrow -- but at the top of the stairs. I am convinced that the other prisoners here are flunkies and snitches. The dog receives special privileges. He is regularly released - and seems to be more than willing to return. He is obviously retarded. The bird has got to be an informant. I observe him communicating with the guards regularly. I am certain that he reports my every move. My captors have arranged protective custody for him in an elevated cell, so he is safe. For now............... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. oktober, 2009 wtf?? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.