YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 Kako punca pravi debelemu fantu brez denarja? - Svinja Kako pa debelemu fantu, ki je poln denarja? - O ti moj mali medvedek Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 Tole morte sli?at, kaj se je zgodil kolegu (Suli?arju)! Dec ima od 10.12 spet Celico (mojo nekdanjo tabelo), no ima pa doma tut model?ek omenjenga vozila na poli?ki, zraven njega pa ?e par drugih avtomobil?kov. Ima pa tut mejhnga ma?ka, starga kaka 2 mesca. Ta ma?ek je o?itno pravi lubitl Celice, ker sko? na polico in zbije Celico s police, pa jo kolega pobere pa jo ?e enkat dol sesuje in tko gre v nedogled. Pa mu Suli?ar Celi?ar re?e; "pi?ka ti matrna ma?k pofukan, a ne mor? raj Pe?oja dol zbit, ?e ?e mora? ?kodo delat, mamutijebm!" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 Tole morte sli?at, kaj se je zgodil kolegu (Suli?arju)! Dec ima od 10.12 spet Celico (mojo nekdanjo tabelo), no ima pa doma tut model?ek omenjenga vozila na poli?ki, zraven njega pa ?e par drugih avtomobil?kov. Ima pa tut mejhnga ma?ka, starga kaka 2 mesca. Ta ma?ek je o?itno pravi lubitl Celice, ker sko? na polico in zbije Celico s police, pa jo kolega pobere pa jo ?e enkat dol sesuje in tko gre v nedogled. Pa mu Suli?ar Celi?ar re?e; "pi?ka ti matrna ma?k pofukan, a ne mor? raj Pe?oja dol zbit, ?e ?e mora? ?kodo delat, mamutijebm!" Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 Najboljsa soseda Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 Najboljsa soseda A si jo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 Najboljsa soseda pa kje si sosedo najdu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 MALO ZDRAVEGA SMEHA ZA MRZLE ZIMSKE DNI!!! Amerikanac, Francuz i Mujo se svadjaju, koje narodnosti je bila Eva. Amerikanac ka?e: "S obzirom na to da je bila lijepa, dugonoga i blond, mogla je biti samo Amerikanka !" Francuz: " A, ne, neće proći ! Tako senzibilna kao ?to je bila, takve su samo Francuskinje !" Mujo: " Nemate pojma ! Eva je bila Bosanka i to iz Br?kog !" Navali?e na njega, otkud mu ta ideja i za?to ba? iz Br?kog? Mujo: " Pa, samo u Br?kom mo?e? dobit pi?ke za jabuku.." pa ?E EN Bog je ustvaril kravo. Rekel ji je: ''Morala bo? na polje s kmetom in tam ves dan trpeti na vro?em soncu; morala bo? imeti teleta in dajati kmetu mleko. Dolo?am ti ?ivljenjsko dobo 60 let.'' Krava je dejala: ''Tole ?ivljenje je dosti prete?ko, da bi zdr?ala 60 let. Zmeniva se za 20 let, jaz pa ti vrnem preostalih 40 let.'' Bog se je strinjal. Drugi dan je Bog ustvaril psa. Bog mu je rekel: ''Ti bo? ves dan sedel pred vrati gospodarjeve hi?e in lajal na vsakogar, ki pride mimo. Dajem ti ?ivljenjsko dobo 20 let.'' Pes mu odvrne: ''Ve?, 20 let je pa kar malo preve?, ce bom moral vse ?ivljenje lajati. Daj mi 10 let, jaz pa ti vrnem preostalih 10 let.'' In Bog je ze spet privolil. Tretjega dne je Bog ustvaril opico. Bog ji je rekel: ''Ti bo? zabavala ljudi in uganjala nor?ije, da se ti bojo smejali. Tudi tebi dajem 20 let.'' Opica pa mu odvrne: ''Kaj?!? 20 let uganjanja nor?ij? To je vendar dolgo?asno. Pes ti je vrnil polovico svojih let, zato ti jih bom tudi jaz, prav?'' In Bog je ze spet privolil. Na ?etrti dan je Bog ustvaril ?loveka. Rekel mu je: ''Jej, spi, igraj se in se zabavaj, seksaj in u?ivaj. Nic ti ni treba po?eti. Ves ?as samo uzivaj. Tudi tebi dam 20 let.'' ?lovek se razburi: ''Kaj?!?! Samo 20 let?! To pa ?e ne. Ves kaj, vzel bom svojih 20, pa se tistih 40 od krave, pa 10 od psa in 10 od opice. Tako bom imel skupaj 80 let. Velja?'' ''Prav'', je rekel Bog. Zato torej prvih 20 let v glavnem spimo, jemo, se igramo, zabavamo, seksamo, u?ivamo in ni? ne delamo. Naslednjih 40 let su?enjsko garamo, da pre?ivimo svojo dru?ino. Nato 10 let uganjamo opi?je nor?ije, da zabavamo svoje vnuke. Zadnjih 10 let pa posedamo pred hi?o in lajamo na vsakogar, ki pride mimo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 A si jo ? ja 1? sem not vtaknil in vzel vozi?ek Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 ja 1? sem not vtaknil in vzel vozi?ek Vsaj nekaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 ja 1? sem not vtaknil in vzel vozi?ek Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 26. december, 2009 Prijavi Napisano 26. december, 2009 pol gre pa z avta vn Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Sm na nekem forumu pre?itu (ma nekdo za podpis, mislim); "sej zastopm, da ?torkla prnese otroka, ampak da pa pajek odnese avto, tega pa nkol ne bom ?teku!" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Sm na nekem forumu pre?itu (ma nekdo za podpis, mislim); "sej zastopm, da ?torkla prnese otroka, ampak da pa pajek odnese avto, tega pa nkol ne bom ?teku!" dobra Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Stroker Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 Je kdo s foruma? Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Marko_mx-3 Napisano 1. januar, 2010 Prijavi Napisano 1. januar, 2010 Je kdo s foruma? he he, bom malo pozoren, po grbu sode? je iz Dom?alskega okoli?a Citiraj
jures Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Na mimovrste sem naro?il tole: http://www.mimovrste.com/artikel/367001873...nicare-for-kids in vceraj dobil tole:http://www.mimovrste.com/artikel/332005582...gorenje-jc805sb Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Na mimovrste sem naro?il tole: http://www.mimovrste.com/artikel/367001873...nicare-for-kids in vceraj dobil tole:http://www.mimovrste.com/artikel/332005582...gorenje-jc805sb saj je to tudi dobro za otroke, pa ?e na profitu si Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 5. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2010 pa sej je cool... sicer si bo mal te?je umival zobe s tem ampak profit je pa profit Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 ?e si ti dobil to, je potem en drug nesre?ne? dobil otro?ko zobno ??etko namesto sokovnika Citiraj
Deeyan Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 a sej so ?ist odbiti crkavam od smeha tuki zravn compa Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 a sej so ?ist odbiti crkavam od smeha tuki zravn compa ne vrjamem Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 a sej so ?ist odbiti crkavam od smeha tuki zravn compa Men vsaj po?lejo zastonj, ne pa kak lockerz... Kdo zdej crkava Sam pazi ta izkoristek: Maksimalna mo? je 700 W, prostornina posode za sok zna?a 1 liter, za go??o pa 1,5 litra. iz sadja iztisne 66% soka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.