Symon Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Ne saj tip na sliki ni lastnik ampak prijatelj, ki se rad dela norca iz ri?arjev. Avto pa ?isto mo?no, da je iz va?ih krajev. Citiraj
Grega_ Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 hahahaha....tale avto sem videl lih ta vikend v BTC-ju. Tale je ?e bolj?a, v ?em je fora boste hitro uganili Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 A kolk vrat ima odprtih Citiraj
Rocky Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 hahahaha....tale avto sem videl lih ta vikend v BTC-ju. Tale je ?e bolj?a, v ?em je fora boste hitro uganili jst bi vrata zapru Citiraj
jures Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Ja ?e posebej zadnja vrata ma odprta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 hehe...se bo najdu kak?en in ga bo reklamiral da ni dobil zadnjih vrat, oz. da mu ka?e da ma odprta Citiraj
jures Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 To je reno. po moje ena vrata odprta, pa vse kaze, al pa samo kontakt Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Ne saj tip na sliki ni lastnik ampak prijatelj, ki se rad dela norca iz ri?arjev. Avto pa ?isto mo?no, da je iz va?ih krajev. Sej js sem mislil lastnika kante ne tega psiha?a na sliki. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 5 vrat. Pa poraba je tudi oreng. Moj je 2.0 in pije 8,3 tanovi RS pije od 9-10, ?e ga goni? 11. ?e en dokaz, da testnih avtomobilov nih?e ne ?para. Citiraj
jures Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Dogz Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Moj je tudi 2.0 in v?eraj je po doooolgem ?asu padla poraba na 8.5 ko sem ?el v ?kofjo Loko. Tale LJ je draga, ?e avto ve? ?re okoli 10litrov Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 Ker je glih aktualno... Dobra dobra, sam tip je bil teta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 17. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2010 Dobra dobra, sam tip je bil teta. sej vi?, da ma umetnega pa ?e davno ni ve? zgledal (razno tam spodaj) kot teta tko, da je kr v redu maska Citiraj
kowkele Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 The Dark Future of Dating Citiraj
Boss Napisano 17. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2010 Skor res ja... Pa ?e dva aktualna Na kitajskem pse kuhajo, pri nas pa fukajo… Nova reklama za Pohorje: Smu?arski center POHORJE - "da dol pade?!" Citiraj
Symon Napisano 18. februar, 2010 Prijavi Napisano 18. februar, 2010 Snegulj?ica, Pal?ica in Chuck Norris so se pogovarjali. Snegulj?ica je rekla: “Z gotovostjo lahko re?em, da sem najlep?a na svetu.” Pal?ica je dejala: “Z gotovostjo lahko re?em, da sem najmanj?a na svetu.” Chuchk Norris pa je rekel: “Gotovo sem najbolj pogumen, bojevit in mo?an ?lovek na tem svetu.” Zato so vsi trije ?li na urad za Guinnessove rekorde, da bi se prijavili. Prva je vstopila Snegulj?ica, ki se je vrnila vzhi?ena in zakri?ala od veselja: “Zdaj je uradno. JAZ sem najlep?a na svetu!” Druga je iz pisarne pri?la Pal?ica in dejala: “Uradno sem najmanj?a na svetu.” Ko je iz pisarne pri?el Chuck Norris, je rekel: “Kdo za vraga je Petra Majdi??!” Pa ?e enega podobnega: Snegulj?ica, Pal?ica in Ostr?ek so se pogovarjali. Snegulj?ica je rekla: “Z gotovostjo lahko re?em, da sem najlep?a na svetu.” Pal?ica je dejala: “Z gotovostjo lahko re?em, da sem najmanj?a na svetu.” Ostr?ek pa je rekel: “Gotovo imam najmanj?i penis na svetu.” Zato so vsi trije ?li na urad za Guinnessove rekorde, da bi se prijavili. Prva je vstopila Snegulj?ica, ki se je vrnila vzhi?ena in zakri?ala od veselja: “Zdaj je uradno. JAZ sem najlep?a na svetu!” Druga je iz pisarne pri?la Pal?ica in dejala: “Uradno sem najmanj?a na svetu.” Ko je iz pisarne pri?el Ostr?ek, je rekel: “Kdo za vraga je Artur ?tern?!” Za konec pa za vse babice Babica nasloni svoj bicikel na steno pred trgovino, in to to?no tam, kjer pi?e: "Ne naslanjaj koles ob steno!" Policaj zagleda kr?itev: "Ja, mamca, kaj ne vidite, da tu pi?e, da ne smete naslanjati koles ob steno!" "Ah, gospod policaj, na te napise pa jaz ni? ve? ne dam! Zadnjic je na na?i drvarnici pisalo, kurc te gleda, pa sem vsa drva premetala in ga nikjer ni bilo!" Citiraj
Z M A J Napisano 18. februar, 2010 Prijavi Napisano 18. februar, 2010 Tale z babico je carski! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 18. februar, 2010 Prijavi Napisano 18. februar, 2010 Pride mujo na op?ino ?e ob 6:30 zjutraj. Vratarka ga nagovori: "nekam zgodni ste" Mujo:"Pa i ti nisi lo?a" MODR?KI Pepek me jeednok pita, ka pomenijo oznoke modr?kof A, B, C, D, E, F Pa sen mu razlo?ja: A - Ajaj, ajaj, ge pa so??? B - Bor se malo neke vidi! C - Cecki odli?ni za cecati! D - Dobri cecki! E - Ekstra dobri cecki! F - Fuj, silikon!!!! Citiraj
jures Napisano 19. februar, 2010 Prijavi Napisano 19. februar, 2010 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 19. februar, 2010 Prijavi Napisano 19. februar, 2010 Zakaj Chuck Norris ne je medu ? Zato kero kr ?ebele ?ve?i. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 19. februar, 2010 Prijavi Napisano 19. februar, 2010 Mlad moski se poro?i s prelepo zensko, ki je imela pred njim, kar deset soprogov. Na poro?no no? zena re?e svojemu mozu: 'Prosim bodi nezen. Se vedno sem devica!' 'Kaj?!' re?e zmeden zenin. 'Kako je pa to mogo?e, saj si bila 10 krat poro?ena?' Zena za?ne: 'No moj moz st. 1 je bil trgovski potnik; ves ?as mi je govoril, kako fantasti?no bo bilo...' 'Mozu st.2 je bil vzdrzevalec software-a; nikoli ni bil ?isto prepri?an, kako mora v resnici delovati, vendar mi je vselej zatrjeval, da bo pogledal in se mi oglasi, takoj ko bo mogo?e...' 'Moz st. 3 je bil terenski delavec; povedal je, da je vse diagnosticiral in preveril, ni pa mu se uspelo vzpostaviti sistema...' 'Moz st. 4 je delal pri telemarketingu; kljub temu, da je vedel, da ima naro?ilo, nikoli ni vedel, kdaj ga bo lahko dostavil...' 'Moz st. 5 je bil inzenir; osnovne procese je razumel, vseeno pa je zahteval se tri leta za raziskovanje, implementacijo in oblikovanje nove 'state of the art' metode...' 'Moz st.6 je bil zaposlen v upravi; mislil je, da ve kako, ni bil pa prepri?an ?e ima vsa potrebna pooblastila za opravljanje dela...' 'Moz st. 7 je bil v marketingu; kljub temu, da je imel proizvod, nikoli ni bil prepri?an, kam naj ga umesti...' 'Moz st. 8 je bil psihiater; vse kar je samo po?el, je govoril o tem...' 'Moz st. 9 je bil ginekolog; on jo je samo gledal...' 'Moz st. 10 je bil zbiralec znamk; vse kar je po?el jo je samo .... Bog kako ga pogresam...' *'Zdaj pa, ko sem poro?ila tebe, sem presre?na...' 'Krasno!' re?e mo?, 'Zakaj pa?' 'Ti si zaposlen pri vladi.... tokrat zagotovo vem, da me bos po?teno nategnil!' * Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Don Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 http://www.izklop.com/?url=links/start&...en&id=60108 Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Boss Napisano 21. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2010 na evo... uscal sem se tale tud rula Citiraj
jures Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 peseki mo?ki antidepresiv http://www.youtube.com/watch?v=DDFTULJAECM Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.