Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Boss

Priporočeno sporočilo

Kako se re?e skopuhu po kitajsko.

Kran ? ?an.

Kdaj so se Gorenjci nau?ili plavati?

Okoli leta 1500, takrat so namre? za?eli pobirati mostnino.

Dva Gorenjca se nacejata. ?ez nekaj ?asa re?e prvi:

“Tako sem ?e pijan, da vse dvojno vidim.”

Drugi potegne jurja ven iz ?epa in re?e:

“Na tu ima? dva jurja, ki si mi ju zadnji? posodil.”

Gorenjec se v ?istilnici razburja:

“Ne bom pla?al tega ra?una!

Prati sem dal samo dve srajci, tu pa je ?e kup drugih stvari!”

“Gospod, v ?epih va?ih srajc smo na?li ?e dve majici, tri pare nogavic in dvojne spodnje hla?e.”

Gorenjec ?eni:

“Obleci si pla??, jaz grem v gostilno!”

“O! A me bo? peljal na kozar?ek?”

“Ne bodi no trapasta. Samo pe? sem ugasnil!”

Gorenjec in njegovo dekle gresta v kino.

Gorenjec grize kokice, ki jih je

kupil pri vhodu v dvorano.

“Ali so dobre?” vpra?a dekle.

“Odli?ne! Tudi ti bi si jih morala kupiti.”

V neki gorenjski vasi na pode?elju se je za?ela nogometna tekma.

Sodnik je vrgel v zrak kovanec za 2 EURA z namenom, da mo?tvi izbereta stran igri??a.

Posledica: Sto te?ko po?kodovanih.

O?e Gorenjec in njegov sin gresta na Radgonski sejem kupovat traktor.

Ker ne najdeta primernega, se vra?ata domov, takrat pa ga sin prosi za lubenico.

O?e mu jo kupi in odideta domov.

?ez deset let spet odideta kupovat traktor.

Tokrat ga kupita in sin re?e o?etu: “O?e, sedaj pa lahko da? za pivo!”

O?e pa odgovori: “Pivo vendar ne pa?e na lubenico.”

Sli?ala sem, da si se zaljubila v Gorenjca.

Res je.

Ali ima? kak?no njegovo sliko?

Poslal mi jo je ?e, samo moram prej razviti negativ.

Gorenjec pride v hotel in vpra?a za ceno preno?i??a. Receptor mu pojasni:

“Preno?i??e stane pet Eur, ?e si sami naredite posteljo pa dva Eur.”

“Krasno!” se razveseli Gorenjec, “vzamem cenej?e preno?i??e.”

“V redu,” re?e receptor, “tu imate ?ago, kladivo in ?eblje, gozd pa je takoj levo za hotelom.”

Nekje na gorenskem ata re?e sinu.

“Sine, sko?i do soseda in si sposodi kladivo.”

Sin pride nazaj in pravi: no?e ga posoditi, ker pravi, da se bo obrabilo.

Ata: “Prekleti ?krtuh potem pa pojdi po na?ega.”

Gorenjec popravlja streho, ko mu naenkrat spodrsne ? preden zgrmi po tleh, se ujame za ?leb, ki za?ne pod njegovo te?o popu??ati, zato pokli?e ?eno:

Draga, kosilo skuhaj za sebe in otroka, jaz bom jedel v bolnici!

Gorenjc vpra?a goste, ?e so za kaj osve?ilnega.

Ker je bilo soparno vsi v en glas: "Seveda, z veseljem"

"Micka, odpri okna in naredi malo prepiha."

Gorenjki umre mo?. Vdova odide na ?asopisno podjetje in ?eli oddati osmrtnico. Zaradi var?nosti si ?eli le napis:"Tone mrtev!"

Uslu?benka na oglasnem oddelku jo za?udeno pogleda, nato pa ji pojasni:

"Do pet besed je enaka cena:"

"No, potem pa napi?ite: Tone mrtev! Ugodno prodam traktor!"

Dva Gorenjca na cesti najdeta avotmobilski volan. Eden ga je prijel v roke in ?e sta se "peljala" po cesti in zavila na bencinsko ?rpalko.

"Nato?ite polno!" re?e"voznik".

"Vama pa manjka kole??ek!" je ugotovil ?rpalkar.

"No, vidi?!" je rekel "sopotnik", "komaj si pri?el do avta, ?e so na vrsti popravila!"

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• Odgovori 14,2k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Sedim na wc-ju in v miru opravljam "delo", ko zaslisim iz

sosednega wc-ja vprasanje:

"Halo, kako si?"

Nisem ravno tip, ki se rad pogovarja v

moskem wc-ju in zato ne vem, kaj bi odgovoril :

"Super sem!"

Sledilo je naslednje vprasanje:

"Kaj delas?"

Kaksno pa je to vprasanje? V trenutku mi

je bilo dovolj cudnih vprasanj, zato sem odgovoril:

"Torej, mislim da delam isto kot ti..."

Hotel sem pohiteti, ko zaslisim naslednje vprasanje:

"Ali lahko pridem k tebi?"

OK, to vprasanje mi je bilo zelo cudno, ampak poizkusil sem ostati prijazen, zato sem mu odgovoril naslednje:

"Ne, trenutno sem res zaseden !"

Potem pa ga slisim kako je rekel:

"Poslusaj me, malo kasneje te poklicem nazaj. Neki idiot sedi zraven mene in odgovarja na moja vprasanja. "

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tole je o?itno resni?na zgodba. Men se je tud ?e zgodil, da je en zraven za?el govort po telefonu pa nisem vedel al z mano govori al ne sam sem bil tolk pameten, da sem ostal tiho, da je kreten nujno moral telefonirat - ni bolj romanti?nega kot, da sedi? na WC-ju in serje? ter se zraven pogovarja? s svojo drago. :vskalo::whatever:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tole je o?itno resni?na zgodba. Men se je tud ?e zgodil, da je en zraven za?el govort po telefonu pa nisem vedel al z mano govori al ne sam sem bil tolk pameten, da sem ostal tiho, da je kreten nujno moral telefonirat - ni bolj romanti?nega kot, da sedi? na WC-ju in serje? ter se zraven pogovarja? s svojo drago. :vskalo::whatever:

direktna asociacija pa to...:)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

A tebe kdaj ne?

Nkol ne tankam obojega, vasko ko je pa? potreba za to.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

tud ?e samo plin tankam, bulijo kot da mi je slabo, ker se na sredi med obema to?ilnima pultoma naslanjam na steno

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

tud ?e samo plin tankam, bulijo kot da mi je slabo, ker se na sredi med obema to?ilnima pultoma naslanjam na steno

Sva ?e dva: :P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Dobra cena (pa rubrika > Avtoakustika...):

TV

Je za nasmejat.

Qva to model vse prodaja, ne more? verjamit. :bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Dobra cena (pa rubrika > Avtoakustika...):

TV

Je za nasmejat.

Pa to spljoh ?e ni vse.....?e pokli?ete takoj dobite ?e videokasete....

http://www.rtvslo.si/sport/videodneva/evro...na-osterca/9074

1. Poslu?aj himno kluba, ne glej gola

2. Poglej koliko je avt odmaknjen od kazenskega prostora....Osterc je bil vsaj 25m dlje

Go Gorenjska liga :bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Po cca. dvanajstih letih mi je uspelo za "normalno" ceno "ukrasti" rumeno-oranžnega Sony ICF-111 med poznavalci ljubiteljsko imenovan Sony Sports 11 (da 11 ne 111😄)....en od "svetih gralov" med zbiratelji takšne tehnike. Gre za to-dva ICF-111 že imam-enega praktično perfektnega...celo z "mint" paščkom za nošenje...,in drugega za rezervne dele,kateremu manjka bajonetni čepek baterijskega prostora...a ima tisto,kar je med zbiratlji zelo iskano-vsa tesnila ohišja vključno z "rak rano" tega modela-mehasto tesnilo vklopnega stikala. Tega drugega sem razstavil,in čaka za donacije🧐. In ta dva radija sta seveda v klasični "military-olivno zeleni" verziji. A obstaja še siva (ni tako iskana) in rumeno-oranžna (zelooo redka in zelo iskana)....in točno takšnega sem iskal.... Ta varijanta kadar pride na eBay jo razgrebejo,in zmeraj gre za 200-250€+...toliko ne dam...in sem 12 let čakal na pravi trenutek... In pride ta For parts - 1971 Rare Orange Sony Vintage Radio ICF 111L Sport 11 Outdoor WWW.EBAY.DE Portable Outdoor Radio AM/FM. The sale takes place as spare part carrier/defective to hobbyists. The item is located in Germany...  ...in nisem nič cinkal,da mi ga kdo pred očmi ne "spelje"...takoj v košarico in sem vzel😄   In včeraj prišel-je v zelo dobrem stanju glede na to,da je star cirka 53 let. Deluje,je v dobrem kozmetičnem stanju...manjši problemčki,a nič nerešljivega...itak komplet očistiti itd...a osnova je TOP. Sprejem-top,glasnost top,osvetlitev dela,razen osvetlitve skale glasnosti 8ni problem,k imam rezervo),prostor za baterije "v deviškem stanju"brez sledi korozije ali baterijske kisline (zelooo redko),čepek brez korozije (je zelo pogosto čisto zarjavel)....antena v dobrem stanju,čeprav ne perfektna...vijaki že malce rjavijo,a to ni problem-se da urediti in na novo nikljati...skratka-klasična restavratorska opravila,in bo zelo vpadljiv član moje zbirke...se mi kar smeje😄   Še nekaj o samem radiju za tiste,ki jih zanima. Zelo kvalitetno narejen t.i. Solid State radijo z izjemno dobrim sprejemom in en prvih z AFC (automatic frequency control) avtomatsko fino nastavljanje na točno frekvenco (to vezje deluje BP). Je kompletno zatesnjen in odporen na vremenske vplive (značilni logo kapljice za napisom All Weather). Tehnično je "poseben",ker je to en prvih,če ne celo prvi radijo,ki je uporabljal LED-diodo...in to ne v vlogi diode,ampak kot indikator skale poleg črte skale in indikator jakosti sprejema-boljši je sprejem,močneje sveti....glej prilogo-video,kjer se jo lepo vidi,in test osvetlitve skale.   Sports 11 ICF-111B Radio Sony Corporation; Tokyo, build 1971 ?? |Radiomuseum.org WWW.RADIOMUSEUM.ORG Sports 11 ICF-111B Radio Sony Corporation; Tokyo, build 1971 ??, 17 pictures, 18 schematics, 12 semiconductors, Japan, tubes, Broadcast...   VID_20241106_112928.mp4
    • Holob si je s temi bojlerji dokončno zagotovil dlovo v pitiki. Ta vlada je že bivša. Upam samo, da ne bodo zdravstva in vsega ostalega potopili do bridkega konca. Do že naredili nepopravljivo škodo povsod, kjer so se česa dotaknili.   
    • To je to... Veliko dima in malo ognja.  Kot s bojlerji, isto. Ljudje so par dni popizdevali, sedaj pa je glavna tema - volitve v usa. Karavana gre naprej... 
    • Guma ni zanič, dokler se ne vidi drat 😁
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.