Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Boss

Priporočeno sporočilo

ZAKAJ MO?KI NE BI SMELI PISATI NASVETNIH KOLUMN Question

Dragi Janez:

Upam da mi boste pomagali. Par dni nazaj sem se odpravila zjutraj na delo

in pustila mojega mo?a doma pred televizijo.

Kak?en kilometer od doma se mi je avto ustavil, ni hotel spet za?tartati,

tako sem ?la pe? nazaj domov.

Ko sem pri?la domov nisem mogla verjeti kar sem videla, moj mo? je bil v

postleji s sosedovo h?erko. Jaz sem stara 32 let, moj mo? 34, in sosedova

punca 19, poro?ena sva pa 10 let.

Polna sem stresa, takoj potrebujem dober nasvet, prosim, pomagajte mi.

S spo?tovanjem, Francka

Draga Francka:

Da se je avto ustavil po tako kratki razdalji od doma je lahko ve? vzrokov.

Najprej pa poglej ?e ima? zadost bencina, mogo?e ne dela pumpa, ali pa ima?

kak?en elektri?ni problem, predlagal bi pa da pokli?e? avtomehani?no

delavnico da ti potegnejo avto v gara?o in ga tam natanko pregledajo.

Upam da bo ta nasvet re?il tvoj problem, Janez

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• Odgovori 14,2k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Mam jest take engle?e najraje, ko se kje v kako debato ume?am in potem lovijo tvoje tipkarske napake s tako angle??ino. :glare:

To pa verjamem, ker so naduvani k sto mater. Zan? sem enga dobu na telefon, ki je ?gal tak nerazumljiv londonski naglas, da sem ga komej zastopu pa na?eloma nimam te?av z razumevanjem angle??ine. Mater razumem vse mogo?e vrste angle??ine in kvazi angle??ine razen od pravega Angle?a ne - da dol pade?.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

glih londonski naglas je cist ok, razen ce ni kaksen kokni...

drugace pa je safr z manchesterskim (mancunian)

men so pa verjetno najbolj kulturen narod nasploh...je pa tud res, da sem hodil v "british school" tko da mogoce sem pristranski

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jo?ek pri spovedi

Mladi fant pride v spovednico:

"Odpustite mi, o?e, kajti gre?il sem. Bil sem z ?ensko dvomljive morale."

?upnik vpra?a: "Ali si to ti, sosedov Jo?ek? "

"Da,o?e."

"Kako pa je ?enski ime?"

"Tega vam ne morem povedati, o?e. Ne bi hotel omade?evati njenega imena."

"Slej ali prej ga bom izvedel, zato je vseeno, ?e mi pove? zdaj. Je bila Drgin?eva Katra?"

"Ne smem povedati."

"Je bila Malejeva Marjanca?"

"Ne morem vam izdati."

"Srakarjeva Metka?"

"Mol?al bom kot grob."

"Kaj pa mogo?e Zupan?eva Tinca?"

"O?e, ne spra?ujte, ne bom je izdal."

"Potem je bila pa najbr? Lavrinova Mici?"

"Prosim vas o?e, zaobljubil sem se, da bom mol?al."

?upnik nejevoljno vzdihne:

"Si pa res vztrajen,Jo?ek. Skoraj te moram ob?udovati. Vendar si gre?il in za to se mora? pokoriti. Tri mesece ne sme? k ma?i. Zdaj pa pojdi v miru."

Jo?ek se vrne v svojo klop, kjer ga pri?aka Fran?ek, njegov najbolj?i prijatelj:

"No, kako je bilo?"

"Super!"

"Kaj si pa dobil?"

"Tri mesece po?itnic in pet dobrih namigov."

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Danes sem se res nasmejal izjavi enega politika,ki je rekel ?tudentom,da tudi sam komaj pre?ivi z svojo pla?o. :jupiii:

Po takih izjavah ne rabimo nobenih vicov. :hohoho::hohoho:

To je pa tako, ?e je jezik hitrej?i od pameti... bil je pa Borut (PM). :hohoho:

Torej al se je premije zajebal, al ga pa vse tiste kavice, ki jih pla?uje sam, res tolk stanejo. V glavnem bi mu svetoval, da predno ?tarta jezik, da vklju?i mo?gane, da po nepotrebno ne bo jezil tistih, ki ga ?e podpirajo/mo. :blush:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

To je pa tako, ?e je jezik hitrej?i od pameti... bil je pa Borut (PM). :hohoho:

Torej al se je premije zajebal, al ga pa vse tiste kavice, ki jih pla?uje sam, res tolk stanejo. V glavnem bi mu svetoval, da predno ?tarta jezik, da vklju?i mo?gane, da po nepotrebno ne bo jezil tistih, ki ga ?e podpirajo/mo. :blush:

Se je v?eraj opravi?il,?e?,da se je zmotil.Je pa rekel,da razume stisko delavcev,ki res ne morejo pre?iveti.

In je za za?etek namesto ful podra?itev napovedal samo par drasti?nih.Za vspodbudo delavcem.Najbr? je to

namesto regresa za dopust.Kdo bi vedel. :whatever:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

zdej se re?uje prora?un... in taki so pa? ukrepi :(

Je pa edini plus to, da so zarezali tudi pri sebi saj so ministrstva ob cel kup denarja. Tko, da ne bo zgledal, da sam navaden folk jebe je?a ?eprav nam dr?avljanom to kaj dosti ne pomaga je pa pa? recept, da se ne gre po poti Gr?ije, Mad?arske, ?panije, Italije pa ?e koga.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

zdej se re?uje prora?un... in taki so pa? ukrepi :(

Je pa edini plus to, da so zarezali tudi pri sebi saj so ministrstva ob cel kup denarja. Tko, da ne bo zgledal, da sam navaden folk jebe je?a ?eprav nam dr?avljanom to kaj dosti ne pomaga je pa pa? recept, da se ne gre po poti Gr?ije, Mad?arske, ?panije, Italije pa ?e koga.

Jaz to vse razumem-vse lepo in prav.Samo,ker smo pa? mi (tudi) en kos balkana,se bo,ko bo(?e bo) kdaj spet bolje,vse spet razbohotilo po starem (javna poraba,pla?e uslu?bencev...)

In tako bo vedno nek vzrok,da ne bo bolje nikoli. ;)

Isto je v podjetjih-dokler gre dobro,si direktorji delijo mastne nagrade,ko je kriza pa? najebe obi?en delavec-odpu??anje,ni?anje pla?....Nikoli ne bo delavec soudele?en pri dobi?ku.?e posebej,?e so direktor?ki tej novi japiji,ki niso delali v resnici nikoli -samo meglo obra?ajo in se selijo iz firme(javne) ponavadi v drugo(javno).

Tam ni kruha...

Tako,da lahko vidi?,da nisem nek desni?ar ampak realno(na podlagi zadnjih 20 -ih let) in na izku?njah in

obna?anju bilo katere oblasti do sedaj pa? menim,da bolje ne bo nikoli.

Edino,?e se res drasti?no vse menja in pridejo na oblast ?isto novi,neobremenjeni ljudje.In mislim,da je pri nas potrebna malo bolj trda roka.Taka,ki bo naredila red.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sej ne gre za to a si desni?ar ali levi?ar... gre za to ali si upa? potegnit tudi nepriljubljene poteze, ki so potrebne a reskira? to, da bo? ?ez dve leti pu?nil volitve. Gre namre? zato, da Barbika gleda veliko bolj na to, da naredi vzdr?nost sistema kot pa na to, da obstane na oblasti in takemu ?loveku pa? jaz bolj zaupam kot pa tistemu, ki reskira vse ?ivo s populisti?nimi bombon?ki samo zato, da obstane na oblasti. The end. :closedeyes:

Realni moramo bit, pa? ne gre, da vzamemo ve? kot naredimo. Se pa da ?e veliko narest ampak dolo?ene zadeve pa se ?e izvajajo. Recimo so stopili tajkunom na rep in verjetno prepre?ili morebitne nove poskuse mene?erskih odkupov; nacionalni preiskovalni urad, ki upam, da se bo lotil marsikatere svinjarije...itd itd

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sej ne gre za to a si desni?ar ali levi?ar... gre za to ali si upa? potegnit tudi nepriljubljene poteze, ki so potrebne a reskira? to, da bo? ?ez dve leti pu?nil volitve. Gre namre? zato, da Barbika gleda veliko bolj na to, da naredi vzdr?nost sistema kot pa na to, da obstane na oblasti in takemu ?loveku pa? jaz bolj zaupam kot pa tistemu, ki reskira vse ?ivo s populisti?nimi bombon?ki samo zato, da obstane na oblasti. The end. :closedeyes:

Realni moramo bit, pa? ne gre, da vzamemo ve? kot naredimo. Se pa da ?e veliko narest ampak dolo?ene zadeve pa se ?e izvajajo. Recimo so stopili tajkunom na rep in verjetno prepre?ili morebitne nove poskuse mene?erskih odkupov; nacionalni preiskovalni urad, ki upam, da se bo lotil marsikatere svinjarije...itd itd

Ko bom videl kak konkreten rezultat (in ne samo njihovo kavarni?ko dogovarjanje) ti bom verjel. ;)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Bomo videli pa da neham smetiti temo, ki je namenjena smehu je kle en lu?kan ?tos. :D

Pride starej?i gospod k zdravniku, in ko opravi s svojimi te?avami, ?e poto?i.

- ?e en problem imam, moja ?ena namre? slabo sli?i in ne vem kako bi jo spravil k zdravniku.

Zdravnik ga vpra?a s kak?ne razdalje pribli?no ne sli?i, in ker ni to?no vedel, mu predlaga da jo testira.

Naj za?ne pribli?no z razdalje 8 metrov in jo nekaj vpra?a z normalno vi?ino glasu.

Naj se ji potem pribli?uje vsaki? za en meter z istim vpra?anjem in ko mu odgovori, bo ugotovil, na kak?ni razdalji ga je sli?ala.

Ko pride domov, ?ena nekaj dela na vrtu. Umakne se za cca 8 metrov in jo vpra?a:

- Ljubica, kaj bo danes za kosilo?

?ena je tiho.

Pribli?a se ji za en meter in spet vpra?a:

?ena spet ni? ne odgovori.

Isto se ponavlja vse do razdalje enega metra, ko jo spet vpra?a:

?ena odgovori:

- Ri?et, pizda, sem ti ?e sedemkrat povedala!!!!

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Stolčena pa še zmer lepa.  Upam, da dobro zrihtaš.
    • Golobnjakov imajo poln kufr tudi kolegi, ki so bolj levo usmerjeni. Golobnjaki bodo odleteli  kot kamala. 😊😉
    • Mislim, da sem dokazal svoj point  
    • Pred dobro urco sem ugotovil, da je danes nenavadno veliko število ....... na cesti (voznikov, ki ne obvladajo cestnega prometa), s tem mislim tiste v avtomobilih, ki vozijo 35kmh namesto 50, pa ki rabijo pol minute da dvignejo sidro na zeleni semaforski luči, itd. (skratka krste za volanom).   V nadaljevanju, v smeri Domžal pa v konkretni megli, nasproti po GLAVNI cesti prišiba nekdo na električnem skiroju, je sicer imel spredaj luč, zadaj pa neko malenkost, ampak poudarjam MEGLA in glavna cesta; Domžale - Šentjakob.   Kasneje pa od Kamnika višje gor, nek nadobudni kolesar, v temni obleki, brez luči IN odsevnikov, na glavi kapuco namesto čelade TER vozil po cestišču, čeprav je  zraven kolesarska steza. WTF?   Nekateri se gredo prav loterijo na cesti in glavni dobitek oz. izguba bo; ŽIVLJENJE
    • Tukaj pa imaš prav...če so tole   "zrinili" skozi...   Ja,opico bi najbrž tudi🙄...samo ta bi najbrž bila bolj pametna...to je pa težje kontrolirati.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.