Gorjup13 Napisano 28. junij, 2010 Prijavi Napisano 28. junij, 2010 http://www.boners.com/grub/796533.html sme?na slikca pa ?e za Mazdo gre Citiraj
jures Napisano 1. julij, 2010 Prijavi Napisano 1. julij, 2010 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 1. julij, 2010 Prijavi Napisano 1. julij, 2010 to! mam svoje mesto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 1. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2010 to! mam svoje mesto To ni mesto, to je smerokaz zate, da mora? zavit dol na kavico in ?evape in da dotanka? - poglej oznake na tabli Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. julij, 2010 Prijavi Napisano 2. julij, 2010 To ni mesto, to je smerokaz zate, da mora? zavit dol na kavico in ?evape in da dotanka? - poglej oznake na tabli Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 2. julij, 2010 Prijavi Napisano 2. julij, 2010 Tkole nekak je pa zgledalo skupinsko prevra?anje na "hoduljah", ko smo mel kolektivni piknik! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DraGO Napisano 2. julij, 2010 Prijavi Napisano 2. julij, 2010 Tkole nekak je pa zgledalo skupinsko prevra?anje na "hoduljah", ko smo mel kolektivni piknik! haha Ludwik a si to ti pikerov? hahaha Citiraj DraGO je druga? ?ist normalen ?lovek.
Deeyan Napisano 2. julij, 2010 Prijavi Napisano 2. julij, 2010 Tkole nekak je pa zgledalo skupinsko prevra?anje na "hoduljah", ko smo mel kolektivni piknik! carji Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 Teta, ki je bla u principu 2. v vrsti se jo prakti?no sploh ne vid, k je tko drobcana, jz pa kr dost "priseben" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
crnamazda Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 Nacesti proti Velenju lezi cel odbijac z LJ tablico gor....nekdo je spet pil vceraj... Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 v kombiju sedijo romun, kitajec in iranec. kdo vozi? Policist Citiraj
BOJČ Napisano 6. julij, 2010 Prijavi Napisano 6. julij, 2010 Pita Mujo crnca: Kako to, da ja ne mogu napraviti crno dijete? Jel' ti dug 25cm? Nije! A jel' ti ?irok 6 cm? Nije ni to! Pa, ?ovje?e, ulazi ti svijetlo! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 6. julij, 2010 Prijavi Napisano 6. julij, 2010 Pita Mujo crnca: Kako to, da ja ne mogu napraviti crno dijete?Jel' ti dug 25cm? Nije!A jel' ti ?irok 6 cm? Nije ni to!Pa, ?ovje?e, ulazi ti svijetlo! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 7. julij, 2010 Prijavi Napisano 7. julij, 2010 Pride en ful mi?i?njak v gostilno, vzame v roko limono in jo stisne, kolikor jo more in nato re?e: "Kdorkoli iz te limone stisne vsaj ?e eno kapljico, dobi 10.000 evrov." Seveda vsi posku?ajo in nikomur ne uspe, nato pa pristopi neki majhen mo?akar, suh, z o?ali in re?e: "A lahko tudi jaz poskusim? " Ha, ha, ha, se mu vsi smejijo in mu dajo limono, on pa kot za ?alo iz nje iztisne ?e 6 kapljic. Vsi debelo gledajo od za?udenja in vpra?ajo: "Ej, kako je pa tebi ratalo, ?e nam ni ? Mo?akar skromno, skoraj opravi?ujo?e: "Ja, veste, jaz sem iz dav?ne. " Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Turbo Lumpi Napisano 7. julij, 2010 Prijavi Napisano 7. julij, 2010 http://24ur.com/cestni_pripetljaji/pujs-lu...-avtocesti.html Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 Za gozdarje-pivce. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 Zadnji model Bin Laden BMW-ja Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 Zagreb.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 8. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 8. julij, 2010 Ker o vuvuzelah ?e dolg nismo ni? rekli prihajajo?a igrica Citiraj
Boss Napisano 9. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2010 Nogomet v nebesih Dva stara mo?akarja, Franc in Ivan, sta sedela na klopci v parku in se med hranjenjem golobov (kot vsak dan) pogovarjala o nogometu. Franc se je obrnil k Ivanu in rekel: - Ali misli?, da imajo v nebesih tudi nogomet? Ivan je za trenutek pomislil in odgovoril: - Ne vem, Franc. Dajva se dogovoriti: ?e jaz umrem prvi, se vrnem in ti povem. ?e pa umre? prvi ti, se ti vrne?, da mi pove?, ?e je v nebesih nogomet. Rokujeta se in na ?alost se ?e v nekaj mesecih Franc ule?e k zadnjemu po?itku. Kmalu po tem je Ivan sedel na isti klopci v parku in hranil golobe, ko je zasli?al ?epet: ~~ Ivan ... Ivan ... Ivan odgovori: - Franc! Si to ti? ~~ Ja, Ivan, jaz sem, za?epeta Francov duh. ?e vedno presene?en Ivan vpra?a: - No, ali imajo v nebesih nogomet? ~~ No, mu dogovori Franc, imam dobro in slabo novico. - Prvo mi povej dobro novico, re?e Ivan. Franc mu odgovori: ~~ No ... v nebesih imajo nogomet. Ivan je navdu?en: - To je super! Katera novica bi bila lahko tako slaba, da bi uni?ila to? Franc zavzdihne in za?epeta: ~~ V petek igra?. Citiraj
jures Napisano 12. julij, 2010 Prijavi Napisano 12. julij, 2010 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 12. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. julij, 2010 Sej ma? ultra buffer.. v bistvu je ?e vse kon?ano sam ti tega (?e) ne ve? Citiraj
Boss Napisano 12. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. julij, 2010 http://failblog.org/2010/07/08/epic-fail-v...tographer-fail/ Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.