Turbo Lumpi Napisano 1. avgust, 2010 Prijavi Napisano 1. avgust, 2010 Mo?ki pride delat kot prodajalec. ?ef mu postavi par vpra?anj, da vidi ?e je dober prodajalec. Prvo vpra?anje: kaj bi priporo?ili ?enski za pomivanje oken? On odgovoril: stelex! ?ef zadovoljno postavi drugo vpra?anje: kaj bi priporo?il ?enski za pomivanje kuhinje? Tudi stelex! ?ef za?udeno: Kako pa to da spet stelex? Mo?ki: ja veste danes je ve?ina miz pokritih z steklom... ?ef zadovoljen, da zna mo? razmi?ljati in postavi ?e tretje vpra?anje: Kaj pa bi priporo?ili ?enski, ki ima menstruacijo? Mo?ki ponovno odgovori stelex!! ?ef se pa tokrat ne strinja z njim, vendar ga vseeno za?udeno vpra?a zakaj ponovno stelex?? Mo?ki: ja ?e sexat ne more, naj pa vsaj okna ?isti! Citiraj
Symon Napisano 2. avgust, 2010 Prijavi Napisano 2. avgust, 2010 Na medenih tednih se zjutraj ?enin pore?e pri britju in kri obri?e v rjuho. Sobarica vidi kri na rjuhi, misli da je bila nevesta nedol?na in pove ?efu. ?ef pravi mladoporo?encema: "To je velika redkost in za na? hotel velika ?ast. Za nagrado bosta lahko no? po zlati poroki, ?ez 50 let, brezpla?no prespala pri nas." ?ez 50 let dedek in babica res prideta in prespita v isti sobi. Zjutraj babica, precej prehlajena, izpiha nos v rjuho. "Ja kaj pa dela??" pravi dedek, babica pa odgovori: "Pred 50 leti si ti meni dvignil ugled, zdaj ga bom pa jaz tebi." Citiraj
jures Napisano 2. avgust, 2010 Prijavi Napisano 2. avgust, 2010 Koala sedi na drevesu ko mimo pride martin?ek: "Hej Koala! Kaj dela??" Koala pravi: "Travco kadim, pridi gor in probi." In res... martin?ek pride gor in skupaj skadita ?e enih par. ?ez nekaj ?asa martin?ek postane ?ejen. "Grem do reke kjer se bom po?teno napil" re?e martin?ek! Ker pa je bil mali martin?ek zadet kot majmun, se je preve? nagnil nad vodo in padel noter. Vse to je videl krokodil, ki se je nemudoma pognal za martin?kom in ga re?il iz vode: "Pa kaj hudi?a je narobe s tabo?" Martin?ek mu razlo?i, da sta s Koalo pu?ila, on je bil ?ejen in se je odpravil k reki pit. Naprej pa je krokodil ?e poznal zgodbo. Krokodil se odlo?i, da gre pogledat do koale v de?evni gozd. Tam koala spet ravno dela zadnje dime vnovi?nega đointa... Krokodil zavpije: "Hej, ti!" Koala pogleda z drevesa in za?udeno vzklikne... "Fak stari!!!!! .............Koliko vode si pa ti spil?!!" Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 2. avgust, 2010 Prijavi Napisano 2. avgust, 2010 Legenda plesa na ?tangi - zakon! Acaba_casamento.wmv Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 2. avgust, 2010 tole je pa blo ene dve minuti totalnega smeha - definitivno video meseca Citiraj
qwerty Napisano 3. avgust, 2010 Prijavi Napisano 3. avgust, 2010 The federal government is trying to decide whether The FBI, the CIA, or the Los Angeles Police Department is the most effective at apprehending criminals. The issue is to be decided with a test - a rabbit is put in a forest and each organization has to find it. The CIA goes in. They place animal informants throughout the forest. They question all plant and mineral witnesses. After three months of extensive investigation, they conclude that rabbits do not exist. The FBI goes in. After two weeks with no leads, they burn the forest, killing everything in it, including the rabbit, and they make no apologies. The rabbit had it coming. The LAPD goes in. They come out two hours later with a badly beaten bear. The bear is yelling: "Okay! Okay! I'm a rabbit! I'm a rabbit! Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 3. avgust, 2010 Prijavi Napisano 3. avgust, 2010 Policist vstopi v sla??i?arno in naro?i: "Krem?nito in kavo!" "Kavo vam lahko postre?em, krem?nit je pa zmanjkalo." "No, potem mi dajte pa krem?nito in oran?ado." "Nimamo krem?nit. Samo oran?ado lahko dobite." "Potem mi dajte pa krem?nito in mineralno vodo!" Sla??i?ar se razjezi in policista klofne okoli u?es: "Kaj vam nisem ?e trikrat povedal, da nimamo krem?nit!!!???" Policist sla??i?arja vklene in ga odpelje na policijsko postajo, da bo vlo?il ovadbo. Komandir pristopi k sla??i?arju in ga vpra?a kako je bilo. Ta mu pojasni zakaj je klofnil policista. "Prav ste storili!" je rekel komandir. "Jaz bi mu ?e krem?nito vrgel v glavo!" Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 8. avgust, 2010 Prijavi Napisano 8. avgust, 2010 Gospodine Ekrem ima nov hit. Tokrat je raper! Se mi pa zdi, da se un tadrug ?lepa na njegovo slavo, to ni lepo. Da takole izkori??a vrhunsko zvezdo, da bi ?e on postal slaven. Citiraj
mazdaman Napisano 9. avgust, 2010 Prijavi Napisano 9. avgust, 2010 Mi smo najbolj?a dr?ava na svetu: - mo?ki so pri ?ankih - ?enske na telefonih - otroci so na ekstaziju in ganđi - umetniki na ganđi in koki - zgube na koki in heroinu - duhovniki na otrocih - politiki na psih - hrvati na na?i zemlji Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
nisde Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Legenda, ni druge besede Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Legenda, ni druge besede tole pa je za nasmejat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
nisde Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 ?ena, kar srce me boli, ko vidim kako se mu?i? s kuhanjem in ?i??enjem stanovanja.... Daj raj?i zapri vrata od dnevne sobe!... Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jures Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Kok sm se zdele nasmeju, jebe? tak foto?op, ko se kar od nek roka prika?e, od osebe, ki je niti ni na slik (bravo 24 ur)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Kok sm se zdele nasmeju, jebe? tak foto?op, ko se kar od nek roka prika?e, od osebe, ki je niti ni na slik (bravo 24 ur)! Oseba stoji za njim :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Nima pa glave, o?itno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jures Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
nisde Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Hahahahaha noro Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
wiperboy Napisano 14. avgust, 2010 Prijavi Napisano 14. avgust, 2010 The federal government is trying to decide whether The FBI, the CIA, or the Los Angeles Police Department is the most effective at apprehending criminals. The issue is to be decided with a test - a rabbit is put in a forest and each organization has to find it. The CIA goes in. They place animal informants throughout the forest. They question all plant and mineral witnesses. After three months of extensive investigation, they conclude that rabbits do not exist. The FBI goes in. After two weeks with no leads, they burn the forest, killing everything in it, including the rabbit, and they make no apologies. The rabbit had it coming. The LAPD goes in. They come out two hours later with a badly beaten bear. The bear is yelling: "Okay! Okay! I'm a rabbit! I'm a rabbit! stari toti pa me je nasmejal ...hvala Citiraj gremo na?i.....
Boss Napisano 17. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 17. avgust, 2010 Legendarno .... Najprej obvezno poglejte tole Nato pa tole smeh zagotovljen Citiraj
Grega_ Napisano 17. avgust, 2010 Prijavi Napisano 17. avgust, 2010 Mo? vstopi v kopalnico, ker ?eli oprati majico v pralnem stroju. Gleda gumbe, a po dveh minutah razmi?ljanja nima pojma kako. Mo?: "Kateri program je potrebno vklopiti za pranje majice?" ?ena: "Ali je majica bomba?na ali sinteti?na ?" Mo?: "Ne vem!" ?ena: "Kaj pi?e na majici?!" Mo?: "La?ko je zakon!" Citiraj
LabiGT Napisano 17. avgust, 2010 Prijavi Napisano 17. avgust, 2010 haha http://www.rtvslo.si/sport/videodneva/najp...el-se-ribo/9655 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.