eye Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 Dr?ava se posmehuje iz nas. Va?i osebni podatki na ogled vsem to lahko kr ene podatke napi?e? pa ti bo nardil .. toj kr neki Citiraj
mazdaman Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 to lahko kr ene podatke napi?e? pa ti bo nardil .. toj kr neki Saj pa vidi? v kateri rubriki je Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Trije mo?ki umrejo in pristanejo v peklu. Ko prispejo, jim hudi? pojasni: ''Ostranil vam bom korenjake!'' ''Kako pa bo? to storil,'' ga prestra?eno vpra?ajo mo?ki. ''To, kar so delali va?i o?etje po poklicu, bo na?in, kako vam bom odstranil korenjake.'' Tako torej pokli?e prvega od treh mo?kih. ''Tvoj o?e je bil gozdar ... Zato ti ga bom odrezal z ?ago.'' Drugemu v vrsti re?e: ''Tvoj o?e je bil kova?, zato ti ga bom za?gal.'' Nato hudi? pogleda tretjega in ga vpra?a: ''?emu se pa ti smeji??'' Tretji odvrne: ''Moj o?e je bil sladoledar!'' Citiraj
jstdoma Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Dođe Mujo u Mercedesu i parkira ga pred slovenski parlament. Dođe k njemu portir i veli: Gospodine, ne mo?ete tu parkirati, tu su vam Pahor, Kresal, Golobi?... Mujo veli: Nema veze, imam ja alarm Policist ustavi voznika zaradi prehitre vo?nje.``- "Ali vsete kaj ste storili narobe?"``- "Vem, prepozno sem vas zagledal." Citiraj
Ploki Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 http://www.bolha.com/otroske-stajice/stajica-oglas1273427403 zajebancija je:http://www.dontevenreply.com/view.php?post=90 Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 26. februar, 2011 Prijavi Napisano 26. februar, 2011 Prodam ?kolko 323f-ba, po delih... na voljo ?e dobre 2/3 ?kolke Citiraj
Ploki Napisano 26. februar, 2011 Prijavi Napisano 26. februar, 2011 a si si hotu kabrio nardit Citiraj
jures Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 Sin Arabec:povej mi o?ka, kaj za nekaj je ta ?udna kapa, ki jo nosimo ? Ata Arabec: Sine to je 'kefija', ki nas v pu??avi ??iti pred soncem. Sin: Kaj pa ta obleka, ki jo nosimo ? Ata: D?alabija je obla?ilo zelo zanesljivo pred vro?im pu??avskim soncem. Sin: Kaj pa ti grdi ?evlji,ki jih nosimo ? Ata: To so posebni sandali, ki prepre?ujejo opekline pred pu??avskim soncem. Sin: A za koji kurac pol ?vimo v Velenju ?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 lol its funny cus its true Citiraj
rendy Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 Prodam ?kolko 323f-ba, po delih... na voljo ?e dobre 2/3 ?kolke u lej k si je dec cajt uzev pa puspravu str zelez. Pol isti dan delu k sm biv pr teb? Citiraj
mazdaman Napisano 1. marec, 2011 Prijavi Napisano 1. marec, 2011 Med domorodci v Afriki je dolgo ?asa ?ivel misijonar. Ko ga pokli?ejo nazaj domov, se odlo?i, da bo pred odhodom domorodce nau?il nekaj angle??ine. Pa gre z vodjo domorodcev na sprehod. Prideta do drevesa in misijonar re?e: "Tree." Vodja domorodcev ponovi: "Tree." Gresta dalje, prideta do grma, re?e misijonar: "Bush." Vodja domorodcev ponovi: "Bush." V grmu pa nekaj ?umlja. Misijonar pogleda in vidi par?ek, ki se kotali po grmu. Malo zardi in pravi: "Riding a bike." Vodja domorodcev vzame kamen in oba ubije. Pa ga misijonar zgro?eno vpra?a, zakaj je to storil. Vodja jezno poka?e na ?ensko in re?e: "My bike!!!!" Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 No comment Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Napisano 7. marec, 2011 No comment a imata ze trening za na morje?se vidi pribliza se zacetek sezone:) Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 7. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2011 Ne more? no http://www.youtube.com/watch?v=ia2j93V8vBE Citiraj
daSKAn Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 V?eraj sem bil malo "?leht" in sem kolega, ki imata z ?eno danes rok za otroka, tkole malo pohecal na FB chatu: Jaz: Oj ?iv, si kej ?i?vn On:ah ne, kar mirno ?akava On: sva v veselem pri?akovanju Jaz: Ja, sej jest tut mislim, da bo Arsenal zgubu.... aja sva midva o ?em drugem govorila? Citiraj
Ninja Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 V?eraj sem bil malo "?leht" in sem kolega, ki imata z ?eno danes rok za otroka, tkole malo pohecal na FB chatu: Jaz: Oj ?iv, si kej ?i?vnOn:ah ne, kar mirno ?akavaOn: sva v veselem pri?akovanjuJaz: Ja, sej jest tut mislim, da bo Arsenal zgubu.... aja sva midva o ?em drugem govorila? Legenda Citiraj
jures Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 8. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Kolk ta ?louk nabija... res v Slo ne najde? nekoga k bi bil bolj poln BS-a :ne vem: Citiraj
Ploki Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GA_OUyrdiM4...feature=related lih sm ga gledu zdle nevem zaka Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Huda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 10. marec, 2011 Prijavi Napisano 10. marec, 2011 Jebe? Chuck Norrisa Maja Keuc je April premagala ?e februarja! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.