Ploki Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 hee, surfal po kr enih random straneh in nasel dravograd/ruse.http://www.antaresonline.com/2011/08/15/to...campaign=wahoha Citiraj
Boss Napisano 13. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Pri spovedi Faran: “O?e, imel sem bli?nje sre?anje z neko ?ensko ... skoraj ...” ?upnik: “Kako to misli? ... skoraj ... sin moj?” Faran: “No, slekla sva se, legla v posteljo, drgnila najine intimne dele ... pa sem se pravo?asno ustavil, ?e preden bi se lahko kaj resnega zgodilo ...” ?upnik: “Sin moj, drgnenje intimnih delov je isto kot da bi ga dal noter. Pusti to ?ensko, za pokoro pa zmoli petdeset o?ena?ev in vrzi 50 ? v pu?ico za reve?e ...” Naslednjo nedeljo: ?upnik: “Sin moj, si zmolil pokoro, ki sem ti jo nalo?il prej?njo nedeljo? Si izpolnil vse, kar sem ti naro?il?” Faran: “Sem, seveda sem, o?e.” ?upnik: “Nisem opazil, da bi vrgel 50 ? v pu?ico za reve?e.” Faran: “No, z bankovcem za 50 ? sem podrgnil po pu?ici, noter ga pa nisem dal. Pa saj ste sami rekli, da je drgnenje isto, kot da bi ga dal noter.” Citiraj
Jest Napisano 14. oktober, 2011 Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 Pa ?e res je... Vojak za 1.000? reskira ?ivljenje. Gasilec za 800? re?uje ?ivljenja. U?itelj za 900? pripravlja ljudi na ?ivljenje. Zdravnik za 1.500? zdravi ljudi. Politik pa za 5.000? zjebe vsem ?ivljenje. Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
qwerty Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 Zadnji? se zbudim pa tole vidim Ko me gleda ko zaklano tele... Citiraj If in doubt, flat out...
Jest Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 Vozite hitreje >> http://www.youtube.com/watch?v=Dnf6ib823vM Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 15. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 Zadnji? se zbudim pa tole vidim Ko me gleda ko zaklano tele... Kaj si ji z u?esi naredu ... a je to nova moda - polizana u?esa nazaj :ne vem: Citiraj
uklopko Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 Kaj si ji z u?esi naredu ... a je to nova moda - polizana u?esa nazaj :ne vem: ?e.... joke Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 To se mu naredi ko se obra?a pa umiva pa mu zasko? u?esa sej se mu hiter odsko?jo... Drga? je pa normaln (kolker tolk) ma?ek... Citiraj If in doubt, flat out...
daSKAn Napisano 16. oktober, 2011 Prijavi Napisano 16. oktober, 2011 Evo tole sem mel po telefonu, ko me kli?e en da mu ne dela Wireless... Komaj sem ga spravil do postopka, da je na?el vse dosegljive wirelesse, izbral svojega in potem mu re?em naj vpi?e klju? za dostop. In nekaj ?asa poslu?am, da se nekaj pritiska potem pa: "Ho?em vpisat to geslo pa mi namesto ?rk samo pike pi?e!!" Citiraj
Boss Napisano 16. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. oktober, 2011 "Ho?em vpisat to geslo pa mi namesto ?rk samo pike pi?e!!" hehe al pa ta primer, k stranki re?e na? tehnolog naj vpi?e geslo pa prav stranka Ok... vpi?em ?est zvezdic. Tehnolog nazaj, ne ne, vpi?ite geslo, na ekranu pa boste videli zvezdice zato, da je geslo skrito in ga ne vidi nih?e drug. Stranka pa nazaj... ja razumem ?est zvezdic. Tehnolog ?e ho?e ponovit svojo trditev nazaj in na koncu le skupno ugotovita - stranka je resni?no za geslo vpisovala 6 zvezdic ****** Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 A je bla "stranka" kak?en na? vrli parlamentarec itaq ne lo?ijo med zvezdicami in ?tevilkami? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 Tole sm dobil na meil, matr kok se vadi Srbine, da ni blo sre?e itd. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 Uefa je naknadno razveljavila gol slovenije proti Srbiji, namre? dose?en je bil iz Avstrije, zatorej ne velja! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 Hihi, ma? prov (zdele prov vidm nasmeh na Labijevih ustnicah)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Vem da je ve?ina iz LJ ali pa ?e dlje od ?tajerske, ampak vseeno... Kako ve? da si ?TAJERC? ENOSTAVNO... Stvari ne potrebuje?, ampak jih rabi?. Se ne utrudi?, ampak zmantra?. Ne pogovarja? se, ampak se meni?. ... ... Ni kaj, ni kva, ni kej..ampak enostavno: ha? Ne re?e? odidi, ampak idi bek XD Ne ?eli?…ampak ?e?! Nimamo hi?e ampak imamo bajto, notri pa ne postelje in omarice ampak pojstle pa omare Samokolnica je ?ajtrga. Nima? odprte zadrge, ampak ma? ofnan ?lic! Ne osvaja?, peca? ampak ?ica?! nogavice, spodnja majica in hla?ke...WTF????? zokni, spodna majca in gate Nisi pripravljen, ampak perajt Ne gre? u ?tacuno, ampak v trgovino. Ne gre? na poroko ampak na ohcet. Nimamo o?tarij, mi imamo gostilne! Ne le?i? na vzglavniku ampak na poj?tri! ?ivjo, ola, ?ao…ampak je preprosto »Serbus!« Ne re?e? ?aw baw, baj ampak »ajde!« Kej zdej, kako, kwa dugaja…a-a, bo kr »ke ze« ?e slu?ajno zaidete v na?e kraje si je to pametno nalo?it na telefon Citiraj
Boss Napisano 21. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Ma sej to so ?ist ok izrazi in nekater uoporabljamo tud v centralni sloveniji pa ?e kje. Mi gre pa en ?tajerski izraz oreng na ?ivce in sicer uporaba dvojine v mno?ini al kako bi to razlo?il. Primer: SMA ?la... Kaj je zdej to? A sva bila dva pa SVA ?la, al nas je blo ve? pa SMO ?li. Citiraj
PATO Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Ja SMA je 2, SMO pa 3 Nevem kako jaz napi?em tukaj na forumu ampak vem da se pri tipkanju ve?krat ustavim in premi?lujem kaj je bolje sli?i Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Men je pa sme?en izraz SERBUS (sli?i se kot servis, Reno npr.)! Nekateri re?ejo samo SEUS, zdej ne vem ali je to okraj?ava ali pa kak?na interna modifikacija! @Patrik, pozabu si kako besedo na "F" npr. da nekaj vklopimo, vi ne boste rekli! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Jap... SERBUS je ?e preve?, zadnje ?ase bolj uporabljamo razli?ico SEOS z o-jem Na F? Misli? fklopit? Druga?e imamo tut da nekaj vuj?ne?, ampak to je bolj za v?gati ogenj Citiraj
PATO Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Sem se spomnil ene fore ki je vrjetno ?e stara, pa vseeno: Kdo ve kako se po te?kem dnevu osve?i Steven Hawkings? (sej se mi smili ?lovek po eni strani) Citiraj
Boss Napisano 21. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Men je pa sme?en izraz SERBUS (sli?i se kot servis, Reno npr.)! Nekateri re?ejo samo SEUS, zdej ne vem ali je to okraj?ava ali pa kak?na interna modifikacija! Serbus uporabljajo tudi na gorenjskem... je pa to tam, kjer je bil v?asih vpliv Avstrije (lahko tud re?emo avstroogrske) najve?ji saj izhaja iz nem?ke besede serwus (pozdrav). Citiraj
PATO Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Tako je Boss, pri nas se zelo pozna vpliv Avstrije, saj je ve?ina na?ih izpeljank iz nem?kega jezika. To se potrdi ?e s tem, da v ve?ih besedah namesto v-ja izgovorimo f Citiraj
LabiGT Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 tica vun! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.