Sirius Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2011 Serbus uporabljajo tudi na gorenjskem... je pa to tam, kjer je bil v?asih vpliv Avstrije (lahko tud re?emo avstroogrske) najve?ji saj izhaja iz nem?ke besede serwus (pozdrav). Servus ima nekoliko starej?i pomen izhaja iz latinske besede, ki pomeni su?enj. Zakaj pa se je za beseda prelevila v pozdrav pa pojasnjuje:These words originates from the Latin word for servant or slave, servus. The phrase is an ellipsis of a Latin expression meaning, "I am your servant" or "at your service". Servus is the origin of the word serf. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2011 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2011 ?e nisi dober govorec, je bolj?e, da si tiho! Neko hribovsko vasico je prekrila sne?na odeja. Kmetje so s traktorji razrivali sneg in ?istili poti in dvori??a, nih?e pa se ni spomnil, da bi o?istil ?e pot do ?upni??a in cerkve. In tako sta ?upnik in kaplan vzela v roke lopate in se udarni?ko lotila dela. Pri ma?i pa je ?upnik hotel malo potrkati na vest svojih faranov in je pri pridigi dejal: "Medtem, ko ste vi s traktorji ?istili ceste in dvori??a, sva ga s kaplanom metala na roke..." Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2011 Hehe, dobra tale Farna ?ala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2011 Boxer itak........na? je isti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 23. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. oktober, 2011 Za na?ga klopkota, da bo vedu Kako ve? da si LJUBLJAN?AN? ENOSTAVNO... Stvari ne potrebuje?, ker jih ?e ima?, ker si car. Se ne utrudi?, niti se ne zmatra?, to je ne-mo-go-?e. Ni kaj, ni ha, ni ka, ampak je KVA!? Ne re?e? odidi, ampak odjebi. Ne pokli?e? nazaj, ne zvrcne?, ampak rufne?! Ne po?uti? se slabo ampak fura? safr! Ne ?eli?… ?elje so za male ljudi - ?tajerce. Ti ?e vse ima?! Ne sprehaja? psa, ampak ?eta? doggija. Ne osvaja?, ne ?meka?, ampak peca?! Ne gre? na zabavo ampak na party!! Ne le?i? na vzglavniku ampak na pov?tru! Ne re?e? ?ivjo, ola, ?ao…? Ampak preprosto "Kva'j zdej" Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PATO Napisano 23. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. oktober, 2011 hec...mam kr nekaj kolegov iz LJ, pa tut za ostale ne morem re?t da mi pri njih kaj ne pa?e (razen ?e so preve? polni sebe in imajo preve? za povedat ?ez ?tajerce ) Aia...kako ?e gre ona... Sem walk-u dog-a po street-u, pa sm vidu cat-a kok po roof-u climb-a (upam da nisem kaj narobe napisal ) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 23. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. oktober, 2011 Kaj mi je pa v Ljubljani najbolj v?e?? Smerokaz za Novo Gorico! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 24. oktober, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 24. oktober, 2011 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2011 Razlika med dnevom ?ena in no?jo ?arovnic ? No? ?arovnic je isto kot dan ?ena samo da je pono?i. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 25. oktober, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2011 Po nekem naklju?ju sre?a Jan?a Tita in ga pozdravi z besedami "pozdravljen veliki diktator" in Tito odgovori "zdravo mali imitator" Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PATO Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. oktober, 2011 Razlika med dnevom ?ena in no?jo ?arovnic ? No? ?arovnic je isto kot dan ?ena samo da je pono?i. No? ?arovnic in pa pust seveda, sta edina dneva v letu, ko lahko ?enske snamejo maske Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. oktober, 2011 http://www.dumpert.nl/mediabase/1779561/12...shark_pool.html Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 26. oktober, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 26. oktober, 2011 Za zaklju?ek dneva me je tale video najbolj nasmejal http://dominvrt.si/clanek/rubrika/trend/vi...ja-orgazem.html Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 27. oktober, 2011 Poroka spremeni vse... PRED POROKO: ONA: Ciao, DRAGI!ON: Kon?no, dolgo ?e ?akam!ONA: ?eli?, da odidem?ON: NE! ?e misel na to me pla?i!ONA: Me ljubi??ON: Seveda!ONA: Si me kdaj prevaral?ON: NE! Nikoli! Zakaj to sploh spra?uje??ONA: Bova seksala?ON: Da, vsaki?, ko bo prilika za to!ONA: Me bo? kdaj udaril?ON: Si ponorela? Saj vendar ve?, kak?en sem!ONA: Ti lahko popolnoma zaupam?ON: Da.ONA: Ljubezen moja... SEDEM LET PO POROKI: Tekst preberi od spodaj navzgor! Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 27. oktober, 2011 kako se re?e sexu med dvema vatama?? Vata Fuck ***************************************** Kaj naredi Mujo ko kon?a Pravno fakulteto? Pospravi gradbeni oder in gre na drugo gradbi??e Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 28. oktober, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2011 Se pogovarjata ?upana Kangler in Bossman. Kangler:"?uj, ki si se te rodil ti?" Bossman: "V Gani." Kangler:"Kaj bom te vgibo! Povej mi!" Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 28. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2011 ?e dobr...da sem se lahko vsedel.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 28. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2011 Se pogovarjata ?upana Kangler in Bossman.Kangler:"?uj, ki si se te rodil ti?"Bossman: "V Gani."Kangler:"Kaj bom te vgibo! Povej mi!" Dober in verjetno celo resni?an Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 29. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 29. oktober, 2011 http://9gag.com/gag/430680?ref=fb-share owned Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 29. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 29. oktober, 2011 Dobra! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 31. oktober, 2011 Prijavi Deli Napisano 31. oktober, 2011 http://failblog.org/2011/10/25/epic-fail-p...ly-hit-me-fail/ Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 31. oktober, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 31. oktober, 2011 Ja to je ena od stvari zakaj bi bilo priporo?ljivo met v avtu ves ?as pri?gano kamero. Kako bi sicer druga?e lahko dokazal, da se je zanala?? vrgel na avto :ne vem: Re?itev za take je le in samo ena in sicer spremenitev zakonodaje, da pe?ec nima ve? absolutne prednosti na prehodu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 1. november, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 1. november, 2011 Pol se pa spra?ujemo zakaj prihaja do kaosa na cestah, ?e pri ?ist enostavnih zadevah nekatere nimajo pojma http://www.shrani.si/?43/m5/c60hSx5/hahaha-status1.png Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dejanot Napisano 1. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. november, 2011 Pol se pa spra?ujemo zakaj prihaja do kaosa na cestah, ?e pri ?ist enostavnih zadevah nekatere nimajo pojma http://www.shrani.si/?43/m5/c60hSx5/hahaha-status1.png Hehehe, smeha do vrha. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.