Baby Viper Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 O?itno je to nekdo vzel za res Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
qwerty Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Sam celjani znamo kartontuning Citiraj If in doubt, flat out...
Turbo Lumpi Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Sodelavka mi grozi da mi bo popraskala avto z vsemi klu?i k jih ma, zato k na ?ihtu med vsako pavzo na mazda forumu visim Citiraj
iceman22 Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Sodelavka mi grozi da mi bo popraskala avto z vsemi klu?i k jih ma, zato k na ?ihtu med vsako pavzo na mazda forumu visim moja je rekla da da adminu 500ojrov ce ukine forum...:)ker cel dan gor visim... Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Tolk pocen se ne prodam-o. Sodelavka mi grozi da mi bo popraskala avto z vsemi klu?i k jih ma, zato k na ?ihtu med vsako pavzo na mazda forumu visim Predlagaj ji ?e bi te raje z nohti po hrbtu, medtem ko bi le?ala pod tabo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 O?itno je to nekdo vzel za res sam to ni Honda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 boss pa sirius bosta vedla kaj je to za en projektil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 21. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2012 aha, pa carske auspuhe ma... to mora it kot sneta sekira Citiraj
Boss Napisano 21. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Namenoma? Upam, da ne gre za zlorabo ?upanske kampanije za zbiranje strank :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 ce bo pa tale zupanja LJ pol pa ne vem... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 En izgleda zbira roza vinjete Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 pa matematika mu gre dobr oz ekonomija Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Tegale sem pa pred dobrim tednom v M?nchnu slikal... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 21. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2012 pa matematika mu gre dobr oz ekonomija temu se re?e odpla?evanje letne vinjete na obroke z obrestmi... Citiraj
jures Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Tegale sem pa pred dobrim tednom v M?nchnu slikal... Mislim, da sem to ?e napisal, v Bovcu sem sre?al nekaj let nazaj Italijana, ki je imel pripopanih naenkrat 5 najmanj?ih vinjet (nisem prepri?an a takrat je bila to mese?na se mi zdi) in sem ga seveda vpra?al zakaj to....in dejal je da je v Sloveniji 5 dni.... Napotil sem ga na Petrol, ker to je bila tudi malomarnost prodajalca, ker ga ni vsaj vpra?al!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Saj je lepo narejeno ampak kar je preve? je pa preve?: Aja pa ?e od sporo?ilo od youtube, POP TV me ne mara ampak mi je pa sme?no, da se jim da:"We have disabled the following material as a result of a third-party notification from Pro Plus d.o.o., claiming that this material is infringing: Preverjeno ilegalne dirke na Brn?i?evihttp://www.youtube.com/watch?v=LHrEuKF2e3g "Kot, da bi imeli od tega kaj manj, ?e reklamo za Preverjeno so imeli. Citiraj
Ploki Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Namenoma? Upam, da ne gre za zlorabo ?upanske kampanije za zbiranje strank :ne vem: Aja pa ?e od sporo?ilo od youtube, POP TV me ne mara ampak mi je pa sme?no, da se jim da: Kot, da bi imeli od tega kaj manj, ?e reklamo za Preverjeno so imeli. Amerikanci prfukjeni itak so oni krivi da so zjebali TV3 (preverjene info) Citiraj
Grega_ Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 ! mo?ka verzija zelo popularnega komada te ?ase Citiraj
jures Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fKPXk_08pSI...player_embedded Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 Madame S****a, En répondant à notre enquête, vous avez pris le temps de nous faire part de votre avis concernant votre séjour dans notre Aparthotel, et nous vous en remercions. Mon équipe et moi-même sommes très sensibles à vos appréciations, elles nous encouragent à maintenir nos efforts afin que la prestation que nous vous apportons réponde toujours mieux à vos attentes. Dans l'attente de vous accueillir prochainement dans un Aparthotel Adagio, nous vous prions de croire, Madame, en l'expression de nos sentiments les meilleurs. Izpolnim anketo v hotelu, kejr se zacahnam kot 'male'....in dobim na mail Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 23. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2012 monsieur, madame ... ce qui est la difference Dans l'attente de vous accueillir prochainement dans un Aparthotel Adagio, nous vous prions de croire, Madame, en l'expression de nos sentiments les meilleurs. Ni slu?ajna napaka, ker v tekstu si spet madam... LOL Citiraj
jures Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 quoi ne qui kaj mislis da se francozu zdi bolj verjetno, da si narobe odkljukal spol ali da je tvoj priimek priimek ne pa osebno ime anketa v angle??ini Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 24. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. marec, 2012 anketa v angle??ini double LOL Citiraj
Slivka Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 A bodo na?i tudi kmalu taki? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.