jures Napisano 13. april, 2012 Prijavi Napisano 13. april, 2012 Telefon z G senzorjem na motorju..... Ka mu to dogaja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 13. april, 2012 Prijavi Napisano 13. april, 2012 realen... "V zadnjem ?asu prejemam grozilna pisma" se poto?i Milan prijatelju. "Povej policiji, pa ti bodo pomagali!" "Ne verjamem. Pisma so iz dav?ne uprave." Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 13. april, 2012 Prijavi Napisano 13. april, 2012 realen... "V zadnjem ?asu prejemam grozilna pisma" se poto?i Milan prijatelju. "Povej policiji, pa ti bodo pomagali!" "Ne verjamem. Pisma so iz dav?ne uprave." Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Turbo Lumpi Napisano 13. april, 2012 Prijavi Napisano 13. april, 2012 Telefon z G senzorjem na motorju..... Ka mu to dogaja Alpa ta: U?eri mi je frend povedu za eno ful hudo aplikacijo za merjenje temparature vode z telefonom.. Hvala stari, zdej si morm nov telefon kupt Citiraj
canyon Napisano 13. april, 2012 Prijavi Napisano 13. april, 2012 Alpa ta: U?eri mi je frend povedu za eno ful hudo aplikacijo za merjenje temparature vode z telefonom.. Hvala stari, zdej si morm nov telefon kupt as ga namo?u v vodo al ti je sam android tok v?e? ratu da si bo? zdej kupu kk?n mal bol?i telefon Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jstdoma Napisano 13. april, 2012 Prijavi Napisano 13. april, 2012 U?itelj zgodovine vstopi v razred. Vsi sedijo, samo nekdo zadaj pod oknom nekaj po?ne. "Ti, ki tam zadaj nekaj me?ka?! Povej kaj ve? o francoski revoluciji?" "Pojma nimam." "No, pa povej kdaj se je za?ela prva svetovna vojna?" "Pojma nimam." "Sedi ena! Kako se pi?e??" "Mehmed Mujki?." "Pa saj te ni v redovalnici." "Naravno, da me nema. Mene su poslali da popravim radiator!" Citiraj
jstdoma Napisano 14. april, 2012 Prijavi Napisano 14. april, 2012 Sicer ni glih sme?n, sam men je res izviren grafit! Citiraj
Symon Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 Sem imel pladenj s kavo, potalam, pridem nazaj, dobim nov pladenj in ?ele pri zadnjih lon?kih so ljudje omenili, da je orehovec. No saj barve sta bila podobne, probaval pa tudi nisem. Citiraj
PATO Napisano 16. april, 2012 Prijavi Napisano 16. april, 2012 Janezek vpra?a svojo u?iteljico, ?e lahko govori z njo po ?olski uri. Ona se strinja. U?iteljica: In, Janezek, kaj mi ?eli? povedati? Janezek: Mislim, da sem preve? pameten, da bi ostal v tem razredu, ker se dolgo?asim. ?elim, da me daste direktno v gimnazijo. U?iteljica obvesti o tem ravnatelja, ki vpra?a Janezka, ?e lahko naredi test. Janezek se strinja brez oklevanja in ravnatelj za?ne s vpra?anji: Ravnatelj: No, Janezek, da vidimo... 13x4? Janezek: 52! Ravnatelj: In kvadratni koren iz 9 ? Janezek: 3, gospod ravnatelj. Ravnatelj: Glavno mesto Japonske? Janezek: Tokio. Test traja ?e pol ure, Janezek pa ne naredi nobene napake. Na koncu je ravnatelj zadovoljen z rezultatom, u?iteljica pa vpra?a, ali mu lahko zdaj ona postavi nekaj vpra?anj. Oba se strinjata in u?iteljica za?ne spra?evati: U?iteljica: Dobro, Janezek. Krava ima 4, jaz pa 2. Kaj je to? Janezek: Noge, gospa u?iteljica. U?iteljica: To?no. Kaj lahko najdemo v tvojih hla?ah, v mojih pa ne? Ravnatelj je presene?en nad vpra?anjem ... Janezek: ?epe! U?iteljica: Dobro, Janezek. Kje so ?enske najbolj kodraste ? Ravnatelj se pripravlja, da pose?e z besedo med njiju, a Janezek odgovori: V Afriki. U?iteljica: Kaj je mehko, a na rokah ?enske postane trdo? Ravnatelj zavije z o?mi, a Janezek spet odgovarja. Janezek: Lak za nohte. U?iteljica: Kaj imajo mo?ki in ?enske na sredini nog? Janezek: Kolena! U?iteljica: V redu. Kaj ima poro?ena ?enska ?ir?e kot neporo?ena? Ravnatelj ne more verjeti svojim u?esom. Janezek: Posteljo, gospa u?iteljica. U?iteljica: Kateri del mojega telesa je najve?krat vla?en? Janezek: Va? jezik! U?iteljica: Katera beseda se za?ne s ?rko ''p'' in ozna?uje nekaj, kar se pod mo?ko roko orosi, mo?ki pa ho?e ?e. Janezek: Pivo Ravnatelj je brez sape, ves moker od znoja, odlo?i se, da bo prekinil test in vzklikne: Ne bom te poslal v gimnazijo, ampak direktno na fakulteto! Zame bi bila vpra?anja prete?ka! Nauk: Perverznost se pojavi z leti Citiraj
uklopko Napisano 17. april, 2012 Prijavi Napisano 17. april, 2012 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 17. april, 2012 Prijavi Napisano 17. april, 2012 Men so hudi k ?nops, zlasti Evnuh in pa Kralj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 18. april, 2012 Prijavi Napisano 18. april, 2012 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Grega_ Napisano 18. april, 2012 Prijavi Napisano 18. april, 2012 Pita Mujo Hasu: ?ta ti je bolje, aj-fon ili aj-ped...? Meni je najbolji aj-var..... Citiraj
Sirius Napisano 18. april, 2012 Prijavi Napisano 18. april, 2012 Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
PATO Napisano 18. april, 2012 Prijavi Napisano 18. april, 2012 Ha ha ha ha majster se mi je vmes ?e zasmilil. Citiraj
nisde Napisano 18. april, 2012 Prijavi Napisano 18. april, 2012 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 18. april, 2012 Prijavi Napisano 18. april, 2012 - Where are you from? - Slovenia. - Slovakia? - No, no, Slovenia... you know.. the Postojna cave, Triglav, Skocjans caves, Presheren, Dragon bridge, wine ... - Aaaa, Slovenia, Jansa, Virant, Patria? - No, no... Slovakia. Citiraj
Hazzard20 Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Fiat Grdav? Umru od smeha za razlog motivacije Citiraj
Ploki Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 lol @symon. lol @hazzard. ta fiât je des grdav?. Citiraj
qwerty Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Pa tole se je v Celju naredlo Hahaha pa dvojna z MB tablami Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 19. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2012 ?ak mal a tole je ?tos :ne vem: Citiraj
Slivka Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 ?ak mal a tole je ?tos :ne vem: Jah, Boss, ja. Zakaj nisem presene?en. ?e se ne bo? umiril s to gonjo proti "desnici", letos ne bo piknika v Lokovcu. Citiraj
Boss Napisano 20. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2012 Jah, Boss, ja. Zakaj nisem presene?en. ?e se ne bo? umiril s to gonjo proti "desnici", letos ne bo piknika v Lokovcu. ni panike.. ti samo pravo?asno napi?i, da je piknik samo za "desni?arje", da slu?ajno ne bi blo pol zablod pa bi se grdo gledali. se pa vid, da ?e dolgo nisem ni? politi?nega antimajerjevskega napisal pa me zdej nepotrpe?ljivo v politi?no debato vla?te ?e v temi, ki je zgolj namenjena smehu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.