iceman22 Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 http://razkrito.net/to-moras-slisati-jurck...sem-zoki-kralj/ evo se ena pesmica... Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 25. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. maj, 2012 Plavi orkestar v Cankarjevem domu Citiraj
nisde Napisano 28. maj, 2012 Prijavi Napisano 28. maj, 2012 Mijenjam upalu plju?a za bol na bra?u Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jures Napisano 29. maj, 2012 Prijavi Napisano 29. maj, 2012 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 29. maj, 2012 Prijavi Napisano 29. maj, 2012 Tole sm se pa jokal Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 29. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. maj, 2012 I laugh so hard tears run down until my jaw fell off Citiraj
Z M A J Napisano 30. maj, 2012 Prijavi Napisano 30. maj, 2012 En komplet smeha. U?IVAJTE - Zvoni neko Muji na vrata. Pita on: - Ko je? - Policija. Mo?emo li da popri?amo? - Koliko vas je? - Dvojica. - E, pa slobodno pri?ajte. Gostuje Mujo na TV-u: - Dakle, Mujo, vi ste pesnik? - Da, ja sam pesnik! - Amater? - pita voditelj. - A mater nije, ona je domaćica, oko ba?te i tako Pitali Muju odakle je. - Iz Bosne - Mujo će kô iz topa. - Za?to vi uvek govorite iz Bosne, a nikad iz Bosne i Hercegovine? - Pa tako i moj rođak Haso, koji radi u vodovodu i kanalizaciji, kad god ga pitaju gde radi, on ka?e u vodovodu, a govna ne spominje. Dolazi Mujo kući iz kladionice i ?ali se Fati: - Izjebo me Juventus za 100 evra! - A mene Milan - ka?e Fata. - Daj da vidim listić - ka?e Mujo. - Nije mi ostavio nikakav listić - odgovori Fata. Izvede u?iteljica Muju pred kartu: - Mujo, nađi mi Ameriku. - Evo je. - Dobro, sedi na mesto. - Haso, ko je prona?ao Ameriku? - Pa Mujo! Dođe Mujo kod doktora: - Doktore, ?ena mi ima temperaturu. - A je li visoka? - Ma nije mnogo, metar i ?ezdeset pet. Ka?e Mujo Hasi: - Sinoć mi je umro otac. Haso: - Kako bolan, ja sam ga jutros vidio kod tvoje ograde. Na to će Mujo: - A to? To smo ga mi dr?ali da primi penziju kada dođe po?tar. Huse i Hase se nalaze u Africi u ?atoru. Odjednom uđe u ?ator lav. Ka?e Huse Hasi: - Ustaj Hase, evo po?inju crtani filmovi. Klali Mujo i Haso kravu i ka?e Mujo: "Ja ću je dr?ati, a ti je lupi ?eki?em po glavi da se onesvijesti." I lupi Haso, krava stoji mirna. Haso opet lupi, krava ni muu. Haso treći put lupi i krava opet ni?ta. Kad ?uje? Muju: "Haso, jo? jednom me lupi, pustit ću kravu." Do?ao Bosanac na odmor u Egipat. I pliva on Nilom kad odjednom pred njega sko?i krokodil. Ka?e Bosanac: - Nemoj Lacosta, majke ti. Huso gleda Fatu i ne skida oka s nje. Fata: "Huso, ne gledaj me tako, zna? da moje srce pripada drugom." Huso: "Znam, ali ima? ti i drugih organa." Mujo kod ortopeda skine cipele. Ortoped: "Uh, kako vam smrde noge!" Mujo: "Da, to mi je rekao i doktor opće prakse, ali sam htio mi?ljenje specijalista." Huso Hasi: "Zna? li koja je razlika izmedju wc ?koljke i tu? kabine?" Haso: "Ne?!?" Huso: "Zna?i ti si taj!" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 31. maj, 2012 Prijavi Napisano 31. maj, 2012 Sem se mu kar nasmejal; http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=13625 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 31. maj, 2012 Prijavi Napisano 31. maj, 2012 Epic Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 31. maj, 2012 Prijavi Napisano 31. maj, 2012 wiggle wiggle wiggle wiggle wiggle yeah Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 31. maj, 2012 Prijavi Napisano 31. maj, 2012 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 31. maj, 2012 Prijavi Napisano 31. maj, 2012 good (dancing) komad druga? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 1. junij, 2012 Prijavi Napisano 1. junij, 2012 Prigode na crpalkah Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 1. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2012 Druga svetovna vojna. Poljska. Nem?ki vojak uperi pu?ko v Poljaka in ?e skoraj pritisne na spro?ilec, ko od zgoraj zasli?i gromki glas: »Nikar ne ubij tega ?loveka!« »In zakaj naj ga ne ubijem?« »Ta ?lovek bo neko? postal pape?!« »Dobro, pod pogojem, da za njim postanem pape? jaz!« Ostalo poznate… Citiraj
Symon Napisano 4. junij, 2012 Prijavi Napisano 4. junij, 2012 ?tudent kli?e profesorja ob 2:00 pono?i. ?tudent: "Gospod profesor,a spite?" Profesor: "Seveda,zakaj spra?ujete?" ?tudent: "Zato k JS SE PA U?IM PI**A VAM MA***NA!!!" Citiraj
Danny Napisano 4. junij, 2012 Prijavi Napisano 4. junij, 2012 what the f*** ?!?!!? http://www.youtube.com/watch?v=9RaDLy3NFxk Citiraj
jures Napisano 5. junij, 2012 Prijavi Napisano 5. junij, 2012 Ni nam pomo?i........ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 5. junij, 2012 Prijavi Napisano 5. junij, 2012 ko smo ?e pri balkanu... http://izklop.com/link_enc.php?id=78602 Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 6. junij, 2012 Prijavi Napisano 6. junij, 2012 par dobrih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 6. junij, 2012 Prijavi Napisano 6. junij, 2012 - Zvoni neko Muji na vrata. Pita on: - Ko je? - Policija. Mo?emo li da popri?amo? - Koliko vas je? - Dvojica. - E, pa slobodno pri?ajte. Gostuje Mujo na TV-u: - Dakle, Mujo, vi ste pesnik? - Da, ja sam pesnik! - Amater? - pita voditelj. - A mater nije, ona je domaćica, oko ba?te i tako Pitali Muju odakle je. - Iz Bosne - Mujo će kô iz topa. - Za?to vi uvek govorite iz Bosne, a nikad iz Bosne i Hercegovine? - Pa tako i moj rođak Haso, koji radi u vodovodu i kanalizaciji, kad god ga pitaju gde radi, on ka?e u vodovodu, a govna ne spominje. Dolazi Mujo kući iz kladionice i ?ali se Fati: - Izjebo me Juventus za 100 evra! - A mene Milan - ka?e Fata. - Daj da vidim listić - ka?e Mujo. - Nije mi ostavio nikakav listić - odgovori Fata. Izvede u?iteljica Muju pred kartu: - Mujo, nađi mi Ameriku. - Evo je. - Dobro, sedi na mesto. - Haso, ko je prona?ao Ameriku? - Pa Mujo! Dođe Mujo kod doktora: - Doktore, ?ena mi ima temperaturu. - A je li visoka? - Ma nije mnogo, metar i ?ezdeset pet. Ka?e Mujo Hasi: - Sinoć mi je umro otac. Haso: - Kako bolan, ja sam ga jutros vidio kod tvoje ograde. Na to će Mujo: - A to? To smo ga mi dr?ali da primi penziju kada dođe po?tar. Huso i Haso se nalaze u Africi u ?atoru. Odjednom uđe u ?ator lav. Ka?e Huso Hasi: - Ustaj Haso, evo po?inju crtani filmovi. Klali Mujo i Haso kravu i ka?e Mujo: "Ja ću je dr?ati, a ti je lupi ?eki?em po glavi da se onesvijesti." I lupi Haso, krava stoji mirna. Haso opet lupi, krava ni muu. Haso treći put lupi i krava opet ni?ta. Kad ?uje? Muju: "Haso, jo? jednom me lupi, pustit ću kravu." Do?ao Bosanac na odmor u Egipat. I pliva on Nilom kad odjednom pred njega sko?i krokodil. Ka?e Bosanac: - Nemoj Lacosta, majke ti. Huso gleda Fatu i ne skida oka s nje. Fata: "Huso, ne gledaj me tako, zna? da moje srce pripada drugom." Huso: "Znam, ali ima? ti i drugih organa." Mujo kod ortopeda skine cipele. Ortoped: "Uh, kako vam smrde noge!" Mujo: "Da, to mi je rekao i doktor opće prakse, ali sam htio mi?ljenje specijaliste." Huso Hasi: "Zna? li koja je razlika izmedju wc ?koljke i tu? kabine?" Haso: "Ne?!?" Huso: "Zna?i ti si taj!" Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 Mo? in ?ena imata 25 obletnico poroke. Mo? vpra?a ?eno, s ?im jo lahko razveseli ob obletnici. Pa ?ena pravi: "Pelji me v striptiz bar. Prav rada bi videla striptizete, kako se sla?ijo." Pa pravi mo?: "Kaj bo? tam. Taki bari so samo za pohotne?e, ki hodijo gledat ?enske in se slinijo." ?ena vztraja: "Pa vseeno bi rada videla in ker sem vedela, da si bolj srame?ljiv, sem ?e kupila karti." "Pa naj bo." se nejevoljno preda mo?. Prideta v bar in v garderobi oddata pla??e, pa pravi garderoberka: "Dober dan gospod Lojze." ?ena ga pogleda, mo? pa hitro pove, da je to h?erka od sodelavca. Vsedeta se za mizo in natakar pozdravi: "Dober dan, gospod Lojze." ?ena ga grdo pogleda, mo? pa hitro pove: "Ah, draga, ta je bil natakar v slu?beni menzi." ?ena ga postrani gleda, vendar mu nekako verjame. Predstava se za?ne in striptizeta se sla?i. Pride do hla?k in vpra?a: "Kdo mi bo pa danes slekel hla?ke?" In cel bar v en glas zakri?i "Lojze!!!" ?ena pobesni in jezna odkoraka iz bara. Mo? za njo ves nesre?en: "Draga, to so mi podtaknili! Teh ljudi sploh ne poznam! Ljuba moja! Verjemi mi prosim!" ?ena se vsede v taksi, mo? jo komaj ujame in prisede. Ko sta v taksiju, taksist pozdravi: "Dober dan gospod Lojze. Kaj pa vam je danes? Tolk dobrih ma?k sva ?e prevozila, vi pa s to staro koklo okol hodite." Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 Postoji bolje piće od mlijeka, ali ne postoji bolja ambala?a od sise Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 *Neka babica stoji v vrsti pred blagajno velike samopostre?be. Za njo v vrsti stoji mlaj?a ?enska z nemirnim sinom, kakih 9 ali 10 let starim. Sin je kar naprej prerival nakupovalni vozi?ek, ki je ?e nekajkrat zadel starej?o gospo v noge.* *Gospa re?e otroku,naj jo neha udarjati.** * Otrok ne poslu?a in nadaljuje s svojim po?etjem.Gospa,?e malo jezna, pravi otrokovi mami: "Ali ne morete re?i svojemu sinu,naj neha prerivat vozi?ek?"* * A mlada gospa odgovori:** * "Ne. Moja metoda vzgoje mu dovoljuje svobodo,naj po?ne karkoli ?eli, vse dokler sam ne dojame, da to kar po?ne drugim, ni v redu. Ta metoda je veliko uspe?nej?a." V vrsti za gospo z otrokom stoji fant kakih 19-20 let, ki je razgovor pozorno poslu?al, v roki pa je dr?al kozarec marmelade iz rde?ega ribeza. Ko je dama zaklju?ila razlago svoje metode vzgoje,on odpre pokrov kozarca in mirno strese marmelado mladi dami na glavo. Vsa besna se obrne proti fantu,on pa hladnokrvno odgovori: "Veste gospa, jaz sem vzgojen v svobodi na isti na?in kot va? sin. No, pa poglejte rezultat." Starej?a gospa veselo re?e blagajni?arki : "Prosim vas, marmelado ra?unajte meni."* Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 8. junij, 2012 Prijavi Napisano 8. junij, 2012 @JureS, se vidi da zelo povr?no bere? forum, direkt s-plagiatiru si moj post (z iste strani, pazi to)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 8. junij, 2012 Prijavi Napisano 8. junij, 2012 @JureS, se vidi da zelo povr?no bere? forum, direkt s-plagiatiru si moj post (z iste strani, pazi to)! To? ga ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.