Slivka Napisano 3. december, 2012 Prijavi Napisano 3. december, 2012 janezek: halo, je to policija.? policaj: da janezek: 2punci se tol?eta za mene. policaj: ja kaj pa je tukaj slabega ? janezek: tista grda zmaguje ! Zakaj zenske zivijo 5let dlje kot moski? KER JIM BOG POVRNE CAS...KATEREGA SO PORABILE ZA PARKIRANJE AVTOMOBILA. "Mujo", dere se Suljo preko ulice, "Voli? ti seks u troje?" "Volim", ka?e Mujo. "Pa po?uri onda kući, mo?da stigne?." Stvori BOG mu?karca i ?enu. Gleda on mu?karca i ka?e: - “Ti si super ispao!” Zatim pogleda ?enu: - “Ah, **** ga… Ti će? se morati ?minkati!” Supermarket i??e novega prodajalca: ?ef: Kaj bi priporo?ili ?enski, ki bi rada o?istila okna? Kandidat: Stelex, seveda. ?ef: Lepo. Kaj pa ?e bi nekdo hotel o?istiti vrata dnevne sobe? Kandidat: Spet Stelex. ?ef: Zakaj pa Stelex? Kandidat: Ja ve?ina vrat za dnevno sobo je danes steklenih. ?ef: V redu, vidim da sodelujete in razmi?ljate samostojno. Kaj pa ?e bi nekdo hotel o?istiti mizo v jedilnici? Kandidat: Stelex, seveda. ?ef: Zakaj pa? Kandidat: Ja ve?ina ljudi ima na mizi v jedilnici steklo. ?ef: Zelo dobro. Kaj pa bi priporo?ali ?enski, ki ima menstruacijo? Kandidat: Stelex, seveda. ?ef: No, tu pa smo malo mimo. Mislim, da Stelex ni ta pravo? Kandidat: Zakaj pa ne? ?e ne more seksat, naj pa puca... Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada. Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada. Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?. Citiraj
Jest Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 Za takole parkirat, moras biti pa ze res pravi strucko ... Pa ?e ena aktualna ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 Kako v resnici potekajo protesti v Sloveniji ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 Pripravljen na zimo Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 5. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2012 Cena je ugodna, za skrajne desni?arske skupine in ?lane SDS ?e dodaten popust, ?e naro?ijo v ve?jih koli?inah. Citiraj
Symon Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 NOV MARIBORSKI SLOVAR "Odkanglati" - Spizditi na dopust "Kanglerjevati" - Vladati v Mariboru "Prikangljal sem zraven" - Zaposlil me je ?upan "Kanglerjevina" - Mestna ob?ina Maribor "Dobiti kanglo" - Pridobiti gradbeno dovoljenje "Zakanglati" - Potro?iti iz mestnega bud?eta "Kanglanje" - Lokalne volitve v MOM-u "Kangleroid" - ?lan Mestnega sveta z opravljenim vili?arskim izpitom "Skanglati" - Dvigniti ceno dobavitelju "Kanglerstein" - Uvo?eni kitajski granit za mestne trge okoli Pohorja "Kangla" - ?enska, zaposlena na ob?ini "Puna kangla" - Gotof si!!! Citiraj
Deeyan Napisano 7. december, 2012 Prijavi Napisano 7. december, 2012 ziher je bil navriskan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 Sex ima 7 stopenj: - sistemati?no - AH AH - zemljepisno - TUKAJ TUKAJ - versko - O MOJ BOG - glasbeno - TO MI DELI - samomorilsko - UMIRAM - morilsko - ?E NEHA? TE UBIJEM - mariborsko - GOTOF SI... Kaj imajo skupnega: zazgan kruh, utopljen clovek in noseca zenska?? . . . ...ja prepozno izvlecen! :-P Citiraj
Slivka Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 ?ena je kot ?voh traktor: saj naredi, ampak jamra... Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada. Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada. Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?. Citiraj
Lava Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 ziher je bil navriskan ta zaj?ek je zakon...od turbo lumpi, canyon in lava Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
jstdoma Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 Ker nimam denarja za zimske gume, me zanima ?e ma kdo verige za moj avto? Citiraj
jures Napisano 10. december, 2012 Prijavi Napisano 10. december, 2012 Das Auto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 10. december, 2012 Prijavi Napisano 10. december, 2012 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 V antikvariatu sem kupil zelo staro knjigo ter v njej na?el recept za izgon hudi?a. Potem sem nabavil ?abe, lase, ?ivalske o?i, svinec, suhe korenine mrka?a in ?e nekaj nujnih stvari, jih zme?al in skuhal, kot je treba, se namazal pod pazduho in po stegnih in po?prical stene v stanovanju. Zaradi tega je nastal hud prepir z ?eno, nakar je ona v besu zapustila stanovanje. Tako da stvar na?eloma deluje... Pivo vs vagina Pivo je vedno vlazno, vagino moras prej obdelati. Tocka za pivo 1:0 Pivo je ogabno ce se servira toplo. Tocka za vagino! 1:1 Mrzlo pivo te zadovolji. Tocka za pivo! 2:1 Ce ti pri pitju piva pride dlaka med zobe lahko bruhas. Tocka za vagino! 2:2 Ce prides domov in disis po pivu se tvoja zenska razkuri; ce disis po vagini, te lahko zapusti. Tocka obema! 3:3 Deset piv v eni noci in ne mores priti domov; Deset vagin v eni noci in ti ni treba iti nikamor. Tocka za vagino! 3:4 Ce si vzames eno pivo v lokalu polnem ljudi si normalen: Ce si vzames eno vagino v lokalu polnem ljudi si mit. Tocka za vagino! 3:5 Ce policaj zavoha na tebi pivo, te kaznuje: ce zavoha vagino te povabi na pivo. Tocka za vagino! 3:6 Starejse kot je pivo, boljse je. Tocka za pivo! 4:6 Veliko piv lahko povzroci da vidis NLP; veliko vagin lahko povzroci da vidis Boga. Tocka za vagino! 4:7 Ce se vprasas kaksna bo naslednja vagina si normalen; ce se vprasas kaksno bo naslednje pivo si alkoholik. Tocka za vagino! 4:8 Strgati etiketo s steklenice je zabavno; strgati hlacke z vagine je veliko bolj zabavno. Tocka za vagino! 4:9 Za pivo placas prometni davek. Tocka za vagino! 4:10 Ce si vzames se eno pivo se prvo ne bo razjezilo. Tocka za pivo! 5:10 Ko si vzames pivo si lahko siguren da si prvi. Tocka za pivo! 6:10 Ce razpenis pivo se cez nekaj casa pomiri samo. Tocka za pivo! 7:10 Svetlo, temno, kadarkoli lahko izberes pivo ki ga zelis. Tocka za pivo! 8:10 Za pivo ves tocno koliko te bo stalo. Tocka za pivo! 9:10 Pivo nima mame. Tocka za pivo. 10:10 Lahko to pocnes ce zelis, vendar pivo nikoli ne bo pricakovalo od tebe da jo objemas se pol ure potem ko si jo vzel. Tocka za pivo! 11:10 Zakaj je postal Kolumb slaven? Kri?tof Kolumb je odkril Ameriko samo zato, ker je BIL NEO?ENJEN! ?e bi imel Kristofer Kolumbo ?eno, bi poslu?al naslednje: Zakaj pa mora? ravno ti iti? Zakaj ne po?ljejo koga drugega? Kaj se ti je zme?alo ali si nor? Zakaj morate vedno samo mo?ki nekam potovati? Pa kaj ?e? Zakaj ne morem jaz zraven, ?e si ti ?ef? Mene nikoli ne vzame? na ta tvoja potovanja! Sigurno si se dogovoril s tistimi ***** indijanskimi! Ne more? ti mene…Kaj ti misli?, da sem jaz blond? Kraljica bo prodala svoj nakit, da bo? ti ?el na potovanje? Kaj ima? ti s to staro babo? Ne gre? nikamor! Vedno si nekaj izmi?lja?! Ni? ne bo narobe, ?e bo svet ?e naprej raven! Ne obla?i se ker… ne gre?! Starej?i gospod je bil povabljen na ve?erjo k dolgoletnemu prijatelju. ?udovito se mu je zdelo, ko je njegov prijatelj vsakokrat, ko je ogovoril ?eno, uporabljal vzdevke kot sr?ek, ljubezen moja, draga, bu?ka, itd. Par je bil poro?en skoraj 70 let in seveda sta bila ?e vedno zaljubljena. Ko je bila ?ena v kuhinji, se je nagnil k gostitelju in ga vpra?al: "Mislim, da je to ?udovito, da ?e po toliko letih ?eno vedno kli?e? s temi ljubezenskimi vzdevki." Starec je sklonil glavo. "Moram ti povedati resnico," je rekel. "Njeno ime sem pozabil pred kak?nimi 10 leti, zdaj me jo je pa na smrt strah vpra?ati, kako ji je ime!" ?enska je kot ?oga - ko je enkrat preluknjana, jo je treba kar naprej pumpat ! Mogo?e res sovra?i mo pedofile, ampak jim je treba priznati da so eni redkih, ki upo?asnijo, ko peljejo mimo ?ole. On: Draga, kaj bi storila, ?e bi zadel na loteriji? Ona: Vzela bi polovico denarja in se nemudoma odselila. On: Zadel sem ?tirico, evo ti 11,5 eur, pa se nemudoma goni u 3 ***** materine!!! Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada. Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada. Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?. Citiraj
Deeyan Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 tamal je legenda http://www.youtube.com/watch?v=_kxD-WovSoo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 Tega pa nesme lojz videt kosilo 3 ?ale v enem stavku: Pride cigan, edinec, domov iz slu?be in se stu?ira. Citiraj
Lava Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 Pi?e deklica Bo?i?ku: "Dragi Bo?i?ek, ker sem bila vso leto pridna, te prosim, da mi pod jelko pusti? bratca." Pa ji Bo?i?ek odpi?e: "Re?i mamici, da naj me po?aka pod jelko, pa bom uredil." Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
canyon Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
mazdaman Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 > > Tri ?ene razmi?ljale kako da se rije?e mu?eva. > > Prva je ?ivjela na 7. katu i gurnula mu?a sa terase, dok je padao, > samo se ?ulo: > > - "Majku li ti jebeeem" ... TUP! > > Druga ?ena je ?ivjela na 5. katu i kada je gurnula mu?a, dok je padao > samo se ?ulo: > > - "Majku li ti" ... TUP!! > > Treća ?ena je ?ivjela na 1. katu i kada je gurnula mu?a sa terase, > samo se ?ulo: > > - TUP!!! a potom: "E, sad ću da ti jebem mater!" ***************************************************************** Pred seksom sla?imo eden drugega, a po seksu se obla?imo sami ! Poanta zgodbe: Nih?e ti ne ?eli ve? pomagati, ko si zjeban ! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
canyon Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 zgornji desni kot XD Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 Rekel je, da mi bo odpihnil glavo, ?e se premaknem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Sirius Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 ?efe, zakasnit ću na posao, neki ku*rac mi je blokirao auto." Bo?i?nica za ve?ino zaposlenih in darilo Bo?i?ka ob koncu leta. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Baby Viper Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 Ko ugotovi? da je zmankal steklenih vlaken in ko tut kita ni ve? na zalogi.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
canyon Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 Rekel je, da mi bo odpihnil glavo, ?e se premaknem nisem se upu od televizje premaknit sam sm tvegu ... sm mogu it na ?iht Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.