Boss Napisano 17. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. april, 2013 Seveda smo face! Dokler nisi na Bossevi strani... ?e si pa na Bossovi strani si pa pravi car. Slivka se pa samo trudi?, da ti bom naslednjo zimo ?e ve? snega priskrbel, ?e bo? pa z BT-jko ?e naprej grozil pa ?e razmi?ljam, ?e bi ti ?e za konec tega mesca eno ohladitev zrihtal pa ?e kak?no sne?inko za povrh. Zgleda si se premal nakidal pa ti energija ostaja. Citiraj
Allyssa Napisano 17. april, 2013 Prijavi Napisano 17. april, 2013 ?e si pa na Bossovi strani si pa pravi car. Slivka se pa samo trudi?, da ti bom naslednjo zimo ?e ve? snega priskrbel, ?e bo? pa z BT-jko ?e naprej grozil pa ?e razmi?ljam, ?e bi ti ?e za konec tega mesca eno ohladitev zrihtal pa ?e kak?no sne?inko za povrh. Zgleda si se premal nakidal pa ti energija ostaja. Ne zajebavej se kej preve?, da se ne bo? ?e nakidal predno bo? varu?ka Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 17. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. april, 2013 Ne zajebavej se kej preve?, da se ne bo? ?e nakidal predno bo? varu?ka Vsak, ki ne potegne z mano, bo fasal dvojno porcijo snega -- Citiraj
Allyssa Napisano 17. april, 2013 Prijavi Napisano 17. april, 2013 Vsak, ki ne potegne z mano, bo fasal dvojno porcijo snega -- Si pozabu kam gre? v soboto? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 18. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 18. april, 2013 Si pozabu kam gre? v soboto? Sej ne grem k Slivki - avto ni ve? opremljen za zimske razmere. Citiraj
Allyssa Napisano 18. april, 2013 Prijavi Napisano 18. april, 2013 Sm misla da bo? tud men na?timu ka?no hladno fronto Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 20. april, 2013 Prijavi Napisano 20. april, 2013 Pred kak?no urco v Kamni?kem Lidlu, sem enostavno padel v glasen krohot, ker je nek "stari partizan" na ves glas in v pristnem srbskem jeziku, sred trgovine napizdeval svojo (predvidevam) h?i, ta mu je v kleni sloven??ini in brez naglasa, v povsem umirjenem tonu odgovarjala in pojasnjevala situacijo. Kaj me je stari (varjanta vojno lice) grdo gledu ko me je zvijal od smeha k zmaja. ?koda da nisem uspel posnet te prigode. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 20. april, 2013 Prijavi Napisano 20. april, 2013 Bosssssssssssss kje je sonce?????????????? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 20. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2013 Bosssssssssssss kje je sonce?????????????? Kdaj sem pa sonce obljubil? Se ne spomnim, verjetno je bilo ?e enkrat lani :ne vem: ok, ok. da ne bo slabe volje ena zabavna zadeva Citiraj
Allyssa Napisano 20. april, 2013 Prijavi Napisano 20. april, 2013 Kdaj sem pa sonce obljubil? Se ne spomnim, verjetno je bilo ?e enkrat lani :ne vem:ok, ok. da ne bo slabe volje ena zabavna zadeva Ne si pa grozil s hladno fronto - torej ni? son?ka ni? toplo kapi?? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Slivka Napisano 20. april, 2013 Prijavi Napisano 20. april, 2013 Kdaj sem pa sonce obljubil? Se ne spomnim, verjetno je bilo ?e enkrat lani :ne vem: Lani pred skoraj enim letom. Potem je pa tri mesece ?galo in je bila precej?nja su?a, da je ?e podtalnice zmanjkovalo in tudi pitne vode. Se ne spomni?? Zato sem pa postal prozoren nate. Bodi tiho oz. dr?i prste stran od tipkovnice... ?e nisi opazil, se krog tistih, ki bi te "radi" sre?ali, vedno ve?ji. Te bo enkrat res kdo sre?al, potem bo? pa imel... Citiraj
Boss Napisano 20. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2013 U madonca, ste se ?e za?el v klanih zbirati proti Bossu... novodobni KuKluxKlan Citiraj
Allyssa Napisano 20. april, 2013 Prijavi Napisano 20. april, 2013 Lani pred skoraj enim letom. Potem je pa tri mesece ?galo in je bila precej?nja su?a, da je ?e podtalnice zmanjkovalo in tudi pitne vode. Se ne spomni?? Zato sem pa postal prozoren nate. Bodi tiho oz. dr?i prste stran od tipkovnice... ?e nisi opazil, se krog tistih, ki bi te "radi" sre?ali, vedno ve?ji. Te bo enkrat res kdo sre?al, potem bo? pa imel... Hihi,..men je ratal,..kazen pa zgleda tkole (sem po?akala da ti predlo?im foto dokaz ) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 21. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2013 glej te o?i - vsi trije so na drogi Citiraj
Strela Napisano 21. april, 2013 Prijavi Napisano 21. april, 2013 Hihi,..men je ratal,..kazen pa zgleda tkole (sem po?akala da ti predlo?im foto dokaz ) Nekaj takega,hahahhaa: Citiraj
Slivka Napisano 22. april, 2013 Prijavi Napisano 22. april, 2013 Se sre?ata dva prijatelja: - "O, kako si?" - "Mah, spet bom o?ka..." - "O, lepo, lepo! Kako pa kaj ?ena?" - "Ma ne vpra?aj. Ubila me bo, ko bo zvedela..." Citiraj
Slivka Napisano 22. april, 2013 Prijavi Napisano 22. april, 2013 I??e se ?iv ali mrtev: Boss Nevaren in ?kodljiv! Obto?en je ?arovni?tva in zlega delovanja. Njegova dejanja so vedno v ?kodo drugemu. Kot dokazno gradivo najprej njegove izjave: Slivka se pa samo trudi?, da ti bom naslednjo zimo ?e ve? snega priskrbel, ?e bo? pa z BT-jko ?e naprej grozil pa ?e razmi?ljam, ?e bi ti ?e za konec tega mesca eno ohladitev zrihtal pa ?e kak?no sne?inko za povrh. Zgleda si se premal nakidal pa ti energija ostaja. Vsak, ki ne potegne z mano, bo fasal dvojno porcijo snega -- Njegove gro?nje so se tudi tokrat uresni?ile:. Zato vsakega, ki pride s koristno informacijo, nagradimo s .Kdor ga pripelje - ?ivega ali mrtvega - dobi ?e toliko ve?jo nagrado. Vsak se ga loti na lastno odgovornost. Pazite se ga in mu ne odpirajte, ?e potrka pri vas doma, ker je zelo nevaren! Priporo?amo, da se ga lotite v ve?jih skupinah.Pomilostimo ga samo v primeru, da takoj odpokli?e ves sneg in se javno odpove ?arovni?tvu. Druga?e ga ?aka grmada, ki je ?e pripravljena - jo bomo takrat odkidali... Citiraj
jures Napisano 22. april, 2013 Prijavi Napisano 22. april, 2013 I??e se ?iv ali mrtev: Boss Nevaren in ?kodljiv! Obto?en je ?arovni?tva in zlega delovanja. Njegova dejanja so vedno v ?kodo drugemu. Kot dokazno gradivo najprej njegove izjave:Njegove gro?nje so se tudi tokrat uresni?ile:. Zato vsakega, ki pride s koristno informacijo, nagradimo s .Kdor ga pripelje - ?ivega ali mrtvega - dobi ?e toliko ve?jo nagrado. Vsak se ga loti na lastno odgovornost. Pazite se ga in mu ne odpirajte, ?e potrka pri vas doma, ker je zelo nevaren! Priporo?amo, da se ga lotite v ve?jih skupinah.Pomilostimo ga samo v primeru, da takoj odpokli?e ves sneg in se javno odpove ?arovni?tvu. Druga?e ga ?aka grmada, ki je ?e pripravljena - jo bomo takrat odkidali... Kok da? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 22. april, 2013 Prijavi Napisano 22. april, 2013 Vsak se ga loti na lastno odgovornost. Pazite se ga in mu ne odpirajte, ?e potrka pri vas doma, ker je zelo nevaren! Priporo?amo, da se ga lotite v ve?jih skupinah.Mi smo pre?ivel Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Slivka Napisano 22. april, 2013 Prijavi Napisano 22. april, 2013 Jaz bi tudi pre?ivel, pa kaj, ko ne pride blizu... Koliko dam? Se ?e dogovorimo, da bo prav. Citiraj
Allyssa Napisano 22. april, 2013 Prijavi Napisano 22. april, 2013 Kaj pa ?e za?ara tko, da v primeru ?e se mu kej nardi bo sneg za vedno? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Deeyan Napisano 22. april, 2013 Prijavi Napisano 22. april, 2013 Vsak se ga loti na lastno odgovornost. Pazite se ga in mu ne odpirajte, ?e potrka pri vas doma, ker je zelo nevaren! Priporo?amo, da se ga lotite v ve?jih skupinah. kaj pa, ?e potrka pri Chuck Norrisu? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 22. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2013 A lohk prpelem ?ivega, ker crkovine se mi ne da s sabo vla?it? Aja Slivka, dobr, da si na?el tisti sneg, ker nisem vedel kam sem ga zalo?il - ?e bo? dobr zanjga skrbel ga lahko obdr?i?, ?e ne pa se priporo?am, da bi ga dobil nazaj. Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 A lohk prpelem ?ivega, ker crkovine se mi ne da s sabo vla?it? Aja Slivka, dobr, da si na?el tisti sneg, ker nisem vedel kam sem ga zalo?il - ?e bo? dobr zanjga skrbel ga lahko obdr?i?, ?e ne pa se priporo?am, da bi ga dobil nazaj. Lahko ?ivega, lahko... In ?e ne pride? sam po tisti sneg, ga nalo?im v BTjko in prikolico, pa ti ga pripeljem. A pridem skupaj z lopato. In ko te dobim, ti ne bo do heca... Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 Dokler ?akam na Bossa - ?ivega ali mrtvega... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.