Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Slivka, tale je o?tno taprav Kamn?an in citira na?ega ?upana. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

U?iteljica vpra?a u?ence, kaj so po poklicu njihovi o?etje. Otroci odgovarjajo: nekdo je po?tar, drugi in?enir, tretji predavatelj na univerzi. Tako vsi predstavijo svoje o?ete, le Janezek je neobi?ajno tiho. Takrat ga u?iteljica vpra?a:

“Janezek, kaj je pa tvoj o?e po poklicu?”

Janezek ji odgovori:

“Moj o?e je striptizer v gej klubu, in za denar ple?e pred ostalimi mo?kimi. V?asih, ko mu dobro pla?ajo najame sobo v hotelu in tudi spi z njimi.”

U?iteljica v ?oku odpelje Janezka iz u?ilnice in ga vpra?a:

“Janezek, je to kar si povedal resnica?”

Janezek ji odgovori:

“Seveda ne. Moj o?e je poslanec v dr?avnem zboru Republike Slovenije, ampak me je bilo sram priznati pred vsemi so?olci.”

Napisano

V Sloveniji se dogaja, kar se pa? dogaja in Janezu je prekipelo. Vzame pi?tolo, vendar se spomni, da so v Ljubljani povsod varnostniki. Malo pomisli, gre v zlatarno in kupi zlate uhane. In se odpravi v Ljubljano.

Na vhodu ga ustavi policaj:

- "Kam pa kam, Janez?"

- "Na?i Alenki Bratu?ek nesem tele uhane za darilo." In poka?e zlate uhane.

Policaj ga spusti naprej, nato pa opazi pi?tolo za pasom:

- "Hej, Janez, kaj ti bo pa pi?tola?"

- "Da ji bom preluknjal u?esa..."

Napisano

> ?ena dolazi kući i na vratima vidi natpis:

>

> - Prodaje se ?ena. O?uvana. Cijena: 50.000 kuna -

> Bijesna po?inje da vi?e na mu?a:

> - Zar tako? Tako si me jeftino procijenio?

> - Pa za?to, ?eno, cijena je realna. 60 kg ?ive vage po 500 kuna je

> 30.000, plus prsten na ruci 20.000, to ti je ukupno 50.000 kuna.

> - Dobro - ka?e ?ena.

>

> Sutradan mu? na vratima vidi natpis:

>

> - Prodaje se mu?, drugi vlasnik, malo kori?ten. Cijena 50 kuna -

> - Tako ti meni? - bjesni mu?. - Ja tebe procijenio na 50.000 a ti mene na samo 50 kuna! To je apsurdno!

> - Naprotiv - ka?e ?ena. - Sve je u redu sa kalkulacijom. Dva jaja po 15 kuna, to ti je 30 kuna i 20 kuna za ćevap?ić!

33112_1.png

Napisano

Helga je lastnica bara. Zaveda se, da so njeni gostje v glavnem nezaposleni

alkoholiki, od katerih se bar ne more vzdr?evati.

Da bi re?ila ta problem, skuje nov marketin?ki plan, ki dovoljuje njenim

gostom, da pijejo "na kredo", (pije? sedaj / pla?a? kasneje).

Helga bele?i dolgove svojih strank, torej jim prakti?no odobrava kredite za

pija?o. To se razve naokoli in rezultat je jasen - stranke navalijo v Helgin bar.

Zelo hitro ima njen bar najve?ji promet v mestu. Ker lahko pijejo na

odlo?eno pla?ilo, se nih?e od gostov ne sekira dosti, ker Helga od ?asa do

?asa dvigne cene vina in piva - pija?i, ki ju proda najve?.

Kot dodatna posledica tega, pride do ogromnega pove?anja bruto prihodkov.

Mlad in dinami?en podpredsednik lokalne banke prepozna ogromen bodo?i

potencial teh dolgov in pove?uje Helgi kreditni limit v svoji banki.

Pri tem ne vidi nobenega problema, ker so garancija nepla?ani dolgovi

nezaposlenih alkoholikov!

Vse to opazijo tudi eksperti za borzno poslovanje v centrali banke in se

spomnijo na?ina, kako priti do ogromnih bonusov.

Dolgove alkoholikov pretvorijo v ALKO-OBVEZNICE. S temi vrednostnimi papirji

se potem trguje na borzi.

Naivni investitorji v stvari ne razumejo, da so "priporo?ene" obveznice, ki

so jih kupili, v stvari dolgovi nezaposlenih alkoholikov.

Cena obveznic je stalno rastla in kmalu to postanejo vrednostni papirji, s

katerimi se trguje najve?.

Nekega dne (?eprav cene obveznic ?e naprej rastejo), se mened?er v lokalni

banki odlo?i, da je pri?el ?as za pla?ilo Helginega limita v banki, ki ga je

ta dobila na ra?un odlo?enih pla?il za vso popito pija?o.

O tem obvesti Helgo, ona pa zahteva pla?ilo od svojih gostov. Ker pa so oni

samo nezaposleni alkoholiki, seveda ne morejo pla?ati.

Ker Helga ne more izpolniti svojih obveznosti, najavi bankrot. Bar se zapre

in njenih 11 zaposlenih je ob slu?bo.

Preko no?i cena ALKO-OBVEZNIC pade za 90%.

Zru?ena vrednost obveznic je krepko na?ela likvidnost banke: banka ni mogla

ve? odobravati novih kreditov, zato je bila zamrznjena tudi njena ekonomska

aktivnost.

Ker so dobavitelji ravno tako odobravali Helgi odlo?eno pla?ilo in celo

investirali v obveznice visoke vrednosti, morajo sedaj odpisati ves njen

dolg, poleg tega pa imajo ?e 90% izgubo zaradi padca vrednosti obveznic.

Njen dobavitelj vina objavi bankrot in zapre dru?insko podjetje, ki je

uspe?no delovalo cele tri generacije;

Njenega dobavitelja piva prevzame konkuren?na firma, ki takoj zapre lokalno

pivovarno in odpusti vseh 150 delavcev.

Na sre?o pa so banka, brokerska firma kot tudi njihovi direktorji re?eni z

multi-milijonsko infuzijo s strani vlade.

Sredstva, ki so bila potrebna za to dokapitalizacijo, bodo pridobljena na

osnovi novouvedenih davkov, ki padajo na ple?a zaposlenih iz srednjega

razreda, ki pa v glavnem ne pijejo alkohola in nikoli niso niti od blizu

videli Helginega bara.

A si zdej zastopil !?!?!?

Oddam ma?ka, starega dva dni.

Je kri?anec med rebulo in refo?kom.

Mujo se odlo?i prebeliti stanovanje. Spomni se, da je Haso, ki stanuje nad njim v enakem stanovanju, stanovanje prebelil lani, in ga vpra?a:

"Haso, koliko barve si kupil?"

"50 kil."

Mujo kupi 50 kg barve in prepleska stanovanje. Ko kon?a, pravi Hasotu:

"Haso, kako si pa ti pleskal, meni je ostalo 35 kil barve!"

Haso: "Meni tudi."

Napisano

Mujo: Fato, jel te mogu zvat Eva?

Fata: Pa mo?e? Mujice, a za?to?

Mujo: Jer si mi prva....

Fata: Pa Mujice, jel te mogu ja zvati Peđo?

Mujo: Mo?e?, a za?to Peđo?

Fata: Jer si mi 307.....

Napisano

Mo? in ?ena praznujeta 30. obletnico poroke. Odlo?ita se, da bosta ponovila poro?no potovanje. In res se odpravita na pot. Ko se peljeta po neki cesti na pode?elju, ob kateri je ograja za krave, ?ena re?e:

- "Kaj ?e bi zdaj naredila tisto, kar sva pred 30 leti?"

Mo? ustavi avto in naslonita se na ograjo ter za?neta seksat. Ko kon?ata, mo? re?e ?eni:

- "Pred 30 leti pa nisi tolk migala."

?ena mu odgovori:

- "Pred 30 leti ograja ?e ni bla elektri?na."

Napisano

Nekega popoldneva se je Alenka Bratu?ek vozila v svoji limuzini, ko je ob cesti zagledala dva mo?ka, ki sta jedla travo.

Padla sta ji v o?i, zato je naro?ila svojemu ?oferju naj ustavi ter izstopila, da bi zadevo pobli?e raziskala. Prvega mo?a je vpra?ala: ''Zakaj jesta travo? ''

''Nimava denarja za hrano'', je odgovoril revni mo?. ''Zato morava jesti travo''. ''?e je tako, potem lahko gre? z menoj in ti bom dala jaz jesti'', je odgovorila Alenka Bratu?ek. ''Ampak gospa, imam tudi ?eno in dva otroka. So tamle pod drevesom'', je rekel prvi mo?. ''Naj pridejo zraven'' je odgovorila Alenka Bratu?ek. Potem se je obrnila k drugemu ubogemu mo?u in mu rekela: ''Tudi ti pojdi z nami''. Drugi mo? je s prepla?enim glasom dejal:'' Ampak gospod,tudi jaz imam ?eno in tri otroke!''. ''Tudi njih pripelji'', je odgovorila Alenka Bratu?ek. Vsi so vstopili v avto, kar ni bilo enostavno niti za tako velik avtomobil, kot je limuzina. Ko so bili kon?no na poti, se je eden od ubogih mo? obrnil k Alenki Bratu?ek in ji rekel:''Gospa, preve? ste prijazni. Tiso?krat hvala, da ste nas vse vzeli s seboj!''

Alenka Bratu?ek je odgovorila:''Ni za kaj, to sem storila z veseljem. Prepri?ana sem, da vam bo v?e? moja parcela. Trava je visoka ?e skoraj pol metra''.

Napisano

Lep son?en dan, Ljubljana, Fu?ine, ?enski glas se ?iri ?ez dvori??e....

"Safeteeee, evo opet te na mobilni zove neki Low Battery!!! Već ?etvrti put!!"

Napisano

Pride Gorenjec iz slu?be prezgodaj domov in na dvori??u zagleda kombi vodovodarja.

Sam pri sebi si gorenjec re?e: "Ah, ko bi bil vsaj njen ljubimec."

Napisano

PASSWORD

>

>

>

>

>

> Upi?ite va? password

>

> sarma

>

> ?ao nam je, password mora da

> sadr?i vi?e od 8 znakova

>

> kuvana sarma

>

> ?ao nam je, password mora da

> sadr?i bar jednu brojku

>

> 1 kuvana sarma

>

> ?ao nam je,password ne sme

> sadr?avati razmake

>

> 5jebenihkuvanihsarmi

>

> ?ao nam je, password mora

> sadr?avati bar jedno veliko slovo

>

> 5jebenihKUVANIHsarmi

>

> ?ao nam je, password ne sme

> sadr?avati vi?e od jednog velikog slova

> uzastopce

>

> 5jebenihKuvanihsarmi, i da se nosi? u pizdu

> materinu govno jedno

>

> ?ao nam je, password ne sme

> sadr?avati interpukcijske znake

>

> 5jebenihKUVANIHsarmi nabijem te na kurac i

> tebe i tvoj password mamicu ti jebem kreten?ino

>

> ?ao nam je, taj password se već koristi

33112_1.png

Napisano

ops majcena napakica

A man received a message from his neighbour:

"Sorry sir, I am using your wife... day and night... when you are not

present at home.... In fact - more than you;

I confess because now I feel very much guilty... Hope you will accept my

sincere apologies".

... And the man shot his wife.......

A few minutes later he received another message :

"Sorry sir, spelling mistake ... wi fi, not wife".

33112_1.png

Napisano

?e bi ti nekdo ponudil na izbiro zelo lepo ?ensko ali zelo dober avto, kaj bi vzel?

Bencinarja ali dizla? :P

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Res je, točno tam. Z polnovzmetenim električarjem je res gušt vozit po makadamu. Sicer pa sem šele danes ugotovil, da lahko motorju na kolesu nastaviš navor s pomočjo aplikacije na telefonu in moč kakor sam želiš. Bomo videli, kako se bo obnesla nova nastavitev.  Mimogrede, tisti čudovit plavi avto na sliki  je Porsche GT3. Ravno je parkiral, ko sem slikal. 
    • Jaz sem sam uvozil 3 zase in 2 za kolega. To je tako enostavno da ne rabis nikogar, lahko ti pomagam.   Ce si napisal vec kot 6000km in vec kot 6 mesecev zato, da se ne smatra kot nov in da ne placas ddv je prav, imas pa tudi moznost da kupis popolnoma novega brez ddv v eu in potem placas ddv pri nas (mora biti nov od zastopnika)   Motor ni tezko pripeljat (mam tud prikolo) ti bi pa priporocal Italijo.   Kateri motor si pa gledal?
    • Aha zanimivo. Tudi moj ni imel wifi in BT kartice...rabljene oz. nove so se mi pa zdele predrage. Tako,da sem preko alija za 4€ kupil mini usb k ima wifi in BT in zaenkrat dela odlicno. Prav tako ni imel SSD kletke (10€ ali). Kar se pa DP-ja tice sem pa za 5€ dobil kabel DP to hdmi (3m) in dela bp. Podpira pa 4k@60hz oz. 1080@120hz. Serijsko je bil notri samsung DDR4 8GB, katerega sem za 15€ prodal in za 20€ dobil komplet 2x 8GB DDR4 samsung ram. CPU je i5-6500T.        
    • Ne,ni imel...pa sem za 31€ kupil rabljen set...dela BP😃👍 Tega Lenovo Full WLAN Wi-Fi Kit 04X2735 00XJ019 00JT480 M900 M700 M715 M600 OFFERS OK WWW.EBAY.DE FRU's04X2735 / 00XJ019 / 00JT480. - WLAN card -FRU : 00JT480 (Note - exact WLAN card model numbers may vary but all are genuine...  Je imel tudi samo en RAM z 8GB,pa sem za 40€ kupil en par,tako,da so ziher identični,in je edaj 16GB in dvokanalni dostop. Tele Samsung 8GB DDR4 2133MHz Laptop RAM SO-DIMM 2Rx8 PC4-2133P-SE0 M471A1G43DB0-CPB WWW.EBAY.DE Frequency: 2133MHz. Application: Laptop. Module specifications: 260pin. Item specifics. Function: NO ECC. Type: M471A1G43DB0-CPB. In za slabih 15€ še razširitveni modul za HDMI...k itak ima že dva DP izhoda. Tega https://www.aliexpress.com/item/1005006389008948.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1817f19cXkOH7o Obstajajo namreč moduli za HDMI,DP in USB-C (podatkovni+Video)...pa mi je USB-C brez veze,ker bi moral imeti tak kabel... Npr. če kam greš-skoraj vsepovsod po hotelih ipd. je kak TV z HDMI vhodi. Obstajajo pa še za USB-A (2.0),serijski port in VGA...res "malo čudo" kar je Lenovo tu skupaj "spacal"😄 Npr. tukaj dobiš https://www.aliexpress.com/item/1005005685685164.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.5.5a78mbX7mbX7XU&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40196.366991.0&scm_id=1007.40196.366991.0&scm-url=1007.40196.366991.0&pvid=82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40196.366991.0,pvid:82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a,tpp_buckets:668%232846%238112%231997&pdp_npi=4%40dis!EUR!17.03!17.03!!!17.52!17.52!%40211b615317317909392347274efe1e!12000034006833853!rec!SI!720042727!XZ&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller|query_from%3A   Tako je sedaj "spimpan do kraja"...čeprav bi lahko dal novejši Wifi+Bt kartico,samo najboljše so takoj 50€+,kar se mi pa zdi malo "mimo" pri takem "stroju"...dela BP,Wifi tudi...za tak PC-polna kapa. Orico je skoraj 4xhitrejši od tega "poceni" Kingstona pri pisanju,pri branju sta pa približno enaka...boot-a v 32s z Win-10Pro,Office in nekaj programi...čist dost kot rezerva ali za mulca in šolske naloge.   Ta tvoj je novejši,in ima boljši chipset,ki ima dovolj pasov,da so lahko to realizirali PCIe M.2...ta v mojem pa jih nima dovolj,in ne gre drugače kot pač le SATA.    
    • Super opis. 👍   Res je. Giulietta ni bla tako čudovita. Hibridne turbine so naredle še 1x korak naprej.   Če je 150KM motor, je navor isti, konji pa se pro 4.5 rpm posekajo. Tak da, dokler ga ne ženeš, sta identična.   Še druga raketa:   Ima še 10s overboosta na 304 NM(če je olje toplo, ne prevroče in gorivo ok kvalitete) od 3 predstave navzgor med 2000 - 4000.   Meni je res fascinantno, kaj so uspeli spraviti iz 1.5 in 1.6 motorjev In kljib temu zagotoviti neko "normalno" življensko dobo.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.