mamica Napisano 27. marec, 2014 Prijavi Napisano 27. marec, 2014 Neeeeee noooooo! Zakaj pa ne? Meni se zdi pa prakti?no. Zadaj brez te?av nalo?i? vse iz trgovine, pa ?e otro?ki vozi?ek da? zraven, pa ?olske torbe, pa ?e vse rekvizite, ki jih otroci rabijo pri kak?nih izven?olskih dejavnostih... Ne vem samo, kako se da streho ?ez - za primer de?ja... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Baby Viper Napisano 27. marec, 2014 Prijavi Napisano 27. marec, 2014 Ah zakaj bi rabil streho ?ez, ko se nabere dost vode je to ?e mobilni bazen. Sam pol je treba pa ?e kljuko namontirat, da lahko prikolico z vso robo tovori? sabo, ?e ne je res totalno neuporaben avto in res ne vem zakaj sploh delajo take :ne vem: Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 27. marec, 2014 Prijavi Napisano 27. marec, 2014 Zakaj pa ne? Meni se zdi pa prakti?no. Zadaj brez te?av nalo?i? vse iz trgovine, pa ?e otro?ki vozi?ek da? zraven, pa ?olske torbe, pa ?e vse rekvizite, ki jih otroci rabijo pri kak?nih izven?olskih dejavnostih... Ne vem samo, kako se da streho ?ez - za primer de?ja... Vse lepo in prav, ce nebi sli to ravn iz RX-8 izpeljevat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 27. marec, 2014 Prijavi Napisano 27. marec, 2014 Ja, predvsem ker ?kodijo varnosti cestnega prometa. Predvsem, ?e ima? v mobilnem bazenu kak?ne lu?tne mlade "sirotice"... Citiraj
jures Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 babe pa?.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 - "Kak?na je razlika med pu?ko in strojnico?" - "Ko se oglasita je tak?na kot med mo?em in ?eno." Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Ni vic. Konverzacija danes v kopalnici med tu?iranjem na?ega 2inpol letnega mal?ka. Jaz: "Kaj se zdaj nekaj kisa?? A si dec al nisi?" On: "Ne, nisem dec." Jaz: "Ja kaj pa si potem?" On: "Politik." Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Deeyan Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Ni vic. Konverzacija danes v kopalnici med tu?iranjem na?ega 2inpol letnega mal?ka.Jaz: "Kaj se zdaj nekaj kisa?? A si dec al nisi?"On: "Ne, nisem dec." Jaz: "Ja kaj pa si potem?"On: "Politik." Hehe, tamali vedn presenetjo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 ?enska re?e: "Tu je pa tak?en nered. Dajva, midva morava tole malo pospraviti. Tvoje stvari le?ijo na tleh in ?e jih ne bova oprala takoj zdaj bo? jutri brez obleke." Mo?ki sli?i: "Bla, bla, bla, bla dajva midva bla, bla, bla, bla, bla, bla, na tleh bla, bla, bla, takoj zdaj bla, bla, bla, brez obleke." Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Deeyan Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 ?enska re?e: "Tu je pa tak?en nered. Dajva, midva morava tole malo pospraviti.Tvoje stvari le?ijo na tlehin ?e jih ne bova oprala takoj zdajbo? jutri brez obleke."Mo?ki sli?i: "Bla, bla, bla, bla dajvamidva bla, bla, bla,bla, bla, bla, na tlehbla, bla, bla, takoj zdajbla, bla, bla, brez obleke." Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 te so odbiti!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=cVy7YeeqGZQ ZDaj pa na motor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 na boli ga K Steve O spet u akciji Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 6. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. april, 2014 Tole pa ne bo Steve O, ker "grandpa" je Johnny Knoxville - ampak tale tukaj je pa neki Poljak, ki po moje z Jackassi nima glih ne ke veze razen, da jih kopirajo. Citiraj
Srachko Napisano 8. april, 2014 Prijavi Napisano 8. april, 2014 Jap, nedelje... Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
YavarYe X6V6 Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 Smo jih kar mal pozabl, bo blo fajn da se dobimo prvo v maju, da se zmenimo kako in kaj za obisk ALL YU MAZDA MEET-a. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 9. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2014 Dejansko tale video sploh ni tako sme?en ker je preve? resni?en in na takih sestankih si ?lovek ?eli, da bi bil idiot, ker dostikrat je normalno visok IQ samo ovira. Citiraj
jures Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 Tole pa ne bo Steve O, ker "grandpa" je Johnny Knoxville - ampak tale tukaj je pa neki Poljak, ki po moje z Jackassi nima glih ne ke veze razen, da jih kopirajo. To je vse vezano na moj post zgoraj Te so norci - SA Wardenga so ?ehi ki uporabljajo filmske like pri zajebavanju folka ?e kdo prvi link gleda do konca po reklamah pride ?ele bistvo pred tramvaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mamica Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Se sprehajata ?upnik in zdravnik in se pogovarjata, kdaj se za?ne ?ivljenje. ?upnik je trdil, da ?e ob spo?etju, zdravnik, da ?ele ob rojstvu. Tako se sprehajata in argumentirata vsak svoje trditve. In se nikakor ne strinjata drug z drugim. Na lepem opazita, da se jima pribli?uje starej?a ?enska. Dogovorita se, da jo bosta vpra?ala in njeno mnenje bo obveljalo. Kot ?enska bo gotovo ?e najbolje vedela. Ko se sre?ajo, ji razlo?ita, o ?em se pogovarjata in jo vpra?ata za mnenje. Starej?a ?enska ju pogleda in re?e: - "Ee, draga moja, ?ivljenje se za?ne, ko otroci odidejo od doma in mo? umre..." Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Slivka Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Obvezna oprema za ?enske: http://youtu.be/POHSiLly0BA Sicer v franco??ini, a bistvo se bo razumelo... Citiraj
Boss Napisano 11. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. april, 2014 A sploh kdo pogleda tele reklame predno jih objavijo Citiraj
Deeyan Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 A sploh kdo pogleda tele reklame predno jih objavijo :hohoho: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 A sploh kdo pogleda tele reklame predno jih objavijo Lucijina ne?akinja bi rekla"Ti, ti " Js pa dodal "pokvarjenc" Sva s tamalo kr ekipa, pa ?e nima 2 leti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 12. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. april, 2014 kdo pokvarjenc? jaz? pa sej nisem jaz naredil plakata Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.