Jest Napisano 14. april, 2014 Prijavi Napisano 14. april, 2014 Takle polnilc i??em ... Zve?er da? polnit, zjutraj je polna... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 15. april, 2014 Prijavi Napisano 15. april, 2014 Nova vrsta lo?evalne dijete. Pitje piva brez ?nopsa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Stroker Napisano 17. april, 2014 Prijavi Napisano 17. april, 2014 Ena policijska od gasilcev.... Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
YavarYe X6V6 Napisano 17. april, 2014 Prijavi Napisano 17. april, 2014 Sodelavca je skor popral od smeha, sva ga 2 mogla mal ujet da ni padel po tleh. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. april, 2014 Prijavi Napisano 17. april, 2014 Nekaterim sloganom sem se zelo nasmejal; http://www.24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/...ca-posmeha.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 21. april, 2014 Prijavi Napisano 21. april, 2014 Kaj se vse spomnijo http://www.zurnal24.si/ste-za-nogomet-v-me...u-clanek-230423 Citiraj
Boss Napisano 21. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2014 sme?no za popizdit... tole bi kr sprobal, ?eprav nogometa glih ne maram preve?. Citiraj
nisde Napisano 21. april, 2014 Prijavi Napisano 21. april, 2014 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Baby Viper Napisano 21. april, 2014 Prijavi Napisano 21. april, 2014 Kaj se vse spomnijo http://www.zurnal24.si/ste-za-nogomet-v-me...u-clanek-230423 Res zanimiv zgleda, sam glava al pa vrat najbr? ?e zmer dost trpita, ?e te skos premetava naokol Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 21. april, 2014 Prijavi Napisano 21. april, 2014 Res zanimiv zgleda, sam glava al pa vrat najbr? ?e zmer dost trpita, ?e te skos premetava naokol Prej kolena. Udarci se absorbirajo samo v kolenih pa rotira Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 21. april, 2014 Prijavi Napisano 21. april, 2014 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Nekdo mi je poslal tole: »Kako hudi?a naj bo ?lovek sre?en, ?e mora ob pol sedmih zjutraj, potem ko ga prebudi budilka, sko?iti iz postelje v obleko, se prisilno nafutrati, usrati, uscati, si umiti zobe in se po?esati ter vstopiti v bitko s prometom, da bi pri?el tja, kjer v bistvu ustvarja dobi?ek za nekoga drugega, ob tem pa se od njega pri?akuje ?e hvale?nost, da to lahko po?ne?« Se strinjam. Citiraj
Z M A J Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Sem se nasmejal kolegu, ki je rekel, da je sicer dejstvo, da se je poredil za nekaj kg, ampak da on to pridobitev imenuje kar "podalj?ani nadstre?ek za sofisticirano in dragoceno orodje" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 23. april, 2014 Prijavi Napisano 23. april, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=2R5txijwmJw Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 23. april, 2014 Prijavi Napisano 23. april, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=2R5txijwmJw a na konc so pa raj? odrezal posnetek Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 24. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2014 Temu pa tud Cime ne se?e do kolen http://www.24ur.com/zmedlo-ga-je-ker-na-av...eli-vinjet.html Citiraj
Z M A J Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 Par resnic o legendarnem driblerju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 Umru od smeha:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Boss Napisano 24. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2014 uu ujebemu .... zdr?al 37 sekund pol pa izklopu Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 poje pa ko biser:)..hehehe... ja sj.. ?e si zdr?u do 37 sec.. si tud vs besedil sli?u:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Srachko Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 To bi lahko pivsko igrico naredli. Prvi, ki prekine posnetek oz. ne zdr?i ve? pla?a pir Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
mamica Napisano 26. april, 2014 Prijavi Napisano 26. april, 2014 Ampak na?minkana je pa grozno. Vsaj za moje pojme. Sploh ?nable... ?eprav se mi zdi, da imate mo?ki najve? te?av s njenim stavkom: "Samo me pogledaj jednom u o?i." Mo?ki ponavadi gledajo ?enske kam drugam... In takrat jim je vse drugo odve?... Pa?, mo?ki... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
jures Napisano 26. april, 2014 Prijavi Napisano 26. april, 2014 Ampak na?minkana je pa grozno. Vsaj za moje pojme. Sploh ?nable... ?eprav se mi zdi, da imate mo?ki najve? te?av s njenim stavkom: "Samo me pogledaj jednom u o?i." Mo?ki ponavadi gledajo ?enske kam drugam... In takrat jim je vse drugo odve?... Pa?, mo?ki... Morska vlaga jo je... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 Pred kratkim je nek novozelandski ?asopis poro?al, da je gospa Anne Maynard vlo?ila to?bo proti Wellington State bolnici zato, ker je njen mo? po opravljeni operaciji izgubil vso voljo do seksa. Zastopnik bolni?nice je v zagovoru povedal da so gospodu Maynardu z operacijo sive mrene zgolj popravili vid. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.