Jest Napisano 25. junij, 2014 Prijavi Napisano 25. junij, 2014 ahahahahahahahahaha Ta je fake... oroginal je takle Hahaha... VTEC sound https://www.youtube.com/watch?v=FBQBoahPifQ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 kako je nastal apple logo 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 Ko je ze tema "jabuk" ... Kako je nastal Samsung Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Još šta Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 http://i.minus.com/i87KWeyo2Nw64.gif 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 1. julij, 2014 Prijavi Napisano 1. julij, 2014 4 bits = 1 nibble8 bits = 1 byte3 bytes = 1 Suarez 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 2. julij, 2014 Prijavi Napisano 2. julij, 2014 Sem z avtodomom s seboj odnesel en lep del oreha. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 4. julij, 2014 Prijavi Napisano 4. julij, 2014 ?ogobrc burleska; http://www.24ur.com/sport/nogomet/hrvaski-mediji-se-po-tekmi-celik-koper-sprasujejo-ce-to-ni-prirejena-tekma-kaj-je.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 11. julij, 2014 Prijavi Napisano 11. julij, 2014 Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 12. julij, 2014 Prijavi Napisano 12. julij, 2014 Menjam te?nega ?efa za malo to?eno... Citiraj
Slivka Napisano 13. julij, 2014 Prijavi Napisano 13. julij, 2014 Cena ?efu padla. Zdaj ga menjam za prazno kriglo, samo da ga kdo odpelje... Citiraj
Deeyan Napisano 14. julij, 2014 Prijavi Napisano 14. julij, 2014 Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 14. julij, 2014 Prijavi Napisano 14. julij, 2014 Nora koza (ali kozel) https://www.youtube.com/watch?v=wAXJmUqlnUw Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 14. julij, 2014 Prijavi Napisano 14. julij, 2014 Po stasu mi bolj deluje na kratkodlako ovco ampak dobro, tudi koza bi lahko bila. ?eprav je malo preve? zajetna in malo premalo rogata... In definitivno preve? slabih ?ivcev... Citiraj
Srachko Napisano 14. julij, 2014 Prijavi Napisano 14. julij, 2014 Zakaj je dobro imeti Mazdo ... Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
Jest Napisano 15. julij, 2014 Prijavi Napisano 15. julij, 2014 Tale je podrl rekord najkraj?e vo?nje po nakupu. Kontrola kakovosti: Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 15. julij, 2014 Prijavi Napisano 15. julij, 2014 VLADA NA DOBU BO V NASLEDNJI SESTAVI:Predsednik vlade: Janez Jan?aPodpredsednik vlade in minister za gospodarstvo: Zoran Jankovi?Minister za notranje zadeve: Igor Bav?arMinister za zunanje zadeve: Zoran ThalerMinister za obrambo: Tone Krkovi?Minister za finance: Bo?ko ?rotMinister za trgovino: Bine Korde?Ministrica za gradbeni?tvo: Hilda Tov?akMinister za logistiko: Andrej Lov?inMinister za promet in zveze: Ivan ZidarMinister za pomorstvo: Robert ?asarMinister za kulturo: Jure CekutaMinister za izseljence: Walter WolfMinister za informiranje: Vladimir Vodu?ekMinister za enake mo?nosti: Pavel RuparMinister za lokalno samoupravo: Franc KanglerMinister brez listnice: Sre?ko Prijatelj Kaj pomeni kratica SDS? http://www.internetslang.com/SDS-meaning-definition.asp What is SDS? SDS is "Small Dick Syndrome" SDS Definition / SDS Means The definition of SDS is "Small Dick Syndrome" The Meaning of SDS SDS means "Small Dick Syndrome" So now you know - SDS means "Small Dick Syndrome" - don't thank us. YW! What does SDS mean? SDS is an acronym, abbreviation or slang word that is explained above where the SDS definition is given. Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
tawko Napisano 15. julij, 2014 Prijavi Napisano 15. julij, 2014 1 Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
jures Napisano 15. julij, 2014 Prijavi Napisano 15. julij, 2014 zadeve od strele ?e vedno nisem zrihtal, ker...servis poletni delovni ?as do 14h...niti ne morem po moje zadeve....Zavarovalnica AS Kranj delovni?as do 15h, jutri celo do 18h...med drugim osebne ne morem dvigniti ker ob?ina medvode, urad do 15h......... Smeh in potem premalo BDPja ustvarimo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 18. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. julij, 2014 sej morebit je to ma?a za pokojnika... mogo?e si ne upajo povedat resnice Citiraj
Slivka Napisano 21. julij, 2014 Prijavi Napisano 21. julij, 2014 http://static.genspot.com/files/images/dominikgr/dominikgr_14120091012258_original.jpg Citiraj
Slivka Napisano 23. julij, 2014 Prijavi Napisano 23. julij, 2014 ?isto resno se pripravljam na neko predelavo BTjke, da naredimo vsaj senco nekega malo bolj spodobnega terenca in naletim na mo?akarja, ki se s tem precej ukvarja. Je pa mo?akar povedal v tiste pol ure vicev, da me ?e zdaj vse boli (od smeha). Samo nekaj, kar se jih bom spomnil: Ob pivu se Angle?, Francoz in Haso hvalijo, kdo ima najbolj?i sluh.Pa se hvali Angle?: "Last najt me zbudi nek ?um. Pa grem iskati po hi?i, da vidim kaj je to.Celo hi?o sem prebrskal, ko sem pogruntal, da sli?im kako mi trava pred hi?o raste."Pa doda ?e Francoz: "Ah to ni ni?. Tudi mene je neko no? zbudil nek ?um. Celo bajto sem obrnil na glavo, ko sem v gara?i opazil, da sli?im, kako mi rja na?ira Citroena."In nato Haso zaklju?i: "Ma nije to ni?ta momci. Zadni put ja ?ujem neki ?um u mojem ormaru.Ja otvorim ormar i vidim kako mi kaput izlazi iz mode." V resnih, dolgoro?nih in trajnih zvezah obstajajo tri vrste seksa, in sicer:prva faza: - stanovanjskidruga faza: - prostorskitretja faza: - dnevnosobni1. faza: stanovanjski seks traja prvo in drugo leto zveze. Seksa se povsod in vedno. Seksa se v postelji, na kav?u, na stolu, mizi,pod mizo, na tleh, na pralnem stroju (ob centrifugi...), ob vseh mogo?ih urah, v vseh pozah in po celem stanovanju... 2. faza: prostorski seks nastopi v tretjem in traja nekako do sedmega leta zveze. Seks je sedaj omejen samo na en prostor, vednov postelji, vedno v spalnici vedno ena in ista rutina, vedno zve?er...3. faza: dnevno sobni seks traja od sedmega leta naprej (v dolo?enih primerih lahko ta faza nastopi tudi prej!!!). To je zadnja stopnja v razvoju spolnega ?ivljenja med partnerjema, izgleda pa pribli?no takole: slu?ajno gresta eden mimo drugega, ko se sre?ata na sredini sobe, se pogledata v o?i in si mirno re?eta: "Jebi se!!!" Dvanajst kandidatov za menihe je bilo tik pred posvetitvijo, sledil je le ?e zadnji test...Popolnoma goli so se morali postaviti v ravno vrsto na vrtu, pred njimi pa je zaplesala gola, seksi blondinka...Vsak kandidat za meniha je imel na ti?a privezan majhen zvon?ek.. Povedali so jim, da tisti, ki mu bo zvon?ek ob pogledu na blondinko zazvonil, ne bo posve?en, ker o?itno se ni dosegel stanja duhovnega o?i??enja...Lepa plavolaska je zaplesala pred prvim kandidatom za meniha in ta ni reagiral...Zvon?ek je ostal tiho...Nadaljevala je ob vrsti in vse do enajstega so zvon?ki ostali tiho..Potem pa je pri?la do dvanajstega...Ko je za?ela s plesom, je pri?el zvon?ek tako glasno zvoniti, da se je snel s ti?a in zvenketajo? odletel po tleh.Osramo?eni kandidat je stopil nekaj korakov naprej iz vrste in se pripognil, da bi pobral zvon?ek...In naenkrat je za?elo zvoniti ostalih enajst zvon?kov...... ?ena na lestvi obira grozdje, mo? pa ji spodaj gleda pod krilo in si ogleduje njeno muco. Nato pa ?ez nekaj ?asa vinogradni?ko poznavalsko re?e: "Ej, ?ena izgleda kot,da ima? peronosporo." ?ena se pa samo obrne in mu odgovori: "Se ?udi?, saj si letos samo enkrat ?prical..." Pride ?enska srednjih let k zdravniku, vsa otekla in plava po obrazu. Pa pravi zdravniku: - "Gospod doktor, mo? me vsaki?, ko pride iz gostilne pretepe. Kaj naj naredim?" Zdravnik ji svetuje: "Gospa skuhajte kamili?ni ?aj in ga grgrajte vsaki? ko pride mo? iz gostilne. To po?nite, dokler NE gre spat. ?ez en mesec pa pridite na kontrolo."Gospa pride ?ez en mesec na kontrolo vsa lepa in pravi zdravniku: "Gospod doktor, vi delate ?ude?e. Res pomaga, mo? ni? ve? NE znori"Pa ji doktor odvrne: "Saj sem vedel, DA ni kriv alkohol, ampak GOBEC!!!!" Pet zelo pomembnih to?k za mo?ke:1. Zelo pomembno je imeti ?ensko, ki zna pospravljati.kuhati in ima slu?bo2.Zelo pomembno je imeti ?ensko, ki te zna spraviti v smeh3. Zelo pomembno je imeti ?ensko, ki ji zaupa? in ti ne la?e4. Zelo pomembno je imeti ?ensko, ki je dobra v postelji in ?eli biti s teboj5. Najbolj pomembno pa je, da se te ?tiri ?enske ne poznajo med seboj Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.