Slivka Napisano 23. julij, 2014 Prijavi Napisano 23. julij, 2014 Ja, ?e eden, pri katerem se pa nismo pretirano smejali... Vladne floskule o zagonu gospodarstva razumete ?ele, ko vam postane jasno, da samostalnik zagon v tem primeru izhaja iz glagola ZAGONITI, in ne ZAGNATI. Citiraj
Slivka Napisano 23. julij, 2014 Prijavi Napisano 23. julij, 2014 ?e nekaj sem se jih spomnil: V nekem podjetju se je na novo zaposlila mlada in sexy tajnica.Ob koncu prvega delovnega dne jo direktor, da se pa? bolje spoznatapovabi na kosilo v restavracijo.Po kosilu mu ona predlaga da bi ?la ?e v kino. Po ogledu filma on njopovabi ?e v bli?nji lokal na pija?o. Za tem pa ona njega povabi k njejna ve?erjo.Po dobri ve?erji, ki jo je sama pripravila in jo postregla oble?ena vprosojno doma?o haljo se direktor zagreje in vse se kon?a v njenipostelji. Oba zaspita in okoli polno?i se direktor zbudi. Pri?nedivjati po stanovanju in mrzli?no iskati obla?ila. Pove ji, da moradomov kjer ga ?aka stroga ?ena. Tajnici naro?i naj mu hitro najdeko??ek krede.Ta je kredo na?la v priboru za ?ivanje, direktor jo zatakne za uho inodbrzi domov. Doma ga ?e ?aka ?ena."Kje si bil do sedaj?????" dobi namesto obi?ajnega Dober ve?er.Direktor za?ne: "Ve? dobil sem novo tajnico, da bi se bolje ujela semjo peljal na kosilo, potem sva ?la ?e v kino, pa na pija?o, nato me jepovabila k njej, mi skuhala ve?erjo in nato sva ?e dobro seksala. Potem sem zaspal in se prebudil ?ele ob polno?i. Takoj sem se oblekel inprihitel domov.""Mar?, prasec la?njivi, spet si bil na keglanju, kaj misli?, da nevidim krede za u?esom!" Milan pride na zavod za zaposlovanje v Novi Gorici in vidi oglas za ginekoloskega asistenta. Vidno zainteresiran, vprasa usluzbenca za pultom po bolj podrobnih informacijah o tem delovnem mestu.- "A - to... Aha, takole..., Dobro, vase delo bi bilo, da pacientke pripravite na pregled. Pomagali bi jim sleci spodnje perilo, da se udobno ulezejo na stol in potem po potrebi bi jih pripravili na pregled. Nanasali bi brivsko peno in brili sramne dlacice ter na koncu vtrli balsam na te kocljive dele telesa, da bi pacientke bile popolnoma pripravljene na pregled. Za to ponujajo placo 2500 eurov. Na koncu, ?e ste res zainteresirani bi morali pa se do Razdrtega skocit."- "Zakaj? Je ordinacija v Razdrtem?"- "Ne, tam je konec vrste zainteresiranih za oglas..." Citiraj
Slivka Napisano 24. julij, 2014 Prijavi Napisano 24. julij, 2014 Katere so edine tri dobre stvari, ki so jih Italijani naredili v zgodovini?-makarone-scarpa ?evlje-drat ukol Ljubljane Muju na zavodu za zapo?ljavanje pitaju ?to je po zanimanju. On odgovori:- "Pomo?ni bagerist."- "A ?to vam je to?"- "Pa bolan, ono ?to bager ne mo?e, ja lopatom..." Pita mali Mujica tatu:- "Tata, za?to se Zemlja okre?e?"Mujo se malo zamisli pa ka?e:- "Kako okre?e? Slu?aj mali, da ti slu?ajno nisi na?ao onu moju rakiju?" Citiraj
Slivka Napisano 27. julij, 2014 Prijavi Napisano 27. julij, 2014 Beno se je vrnil z dopusta in pripoveduje:- "Ko stoji? na obali silnega morja, se zave? svoje ni?evosti."Viljam odgovori:- "Ta ob?utek imam doma, ko moja ?ena govori z menoj. Pa ?e ceneje je..." - "Milan, si ?e naredil kak?en na?rt za dopust?"- "Zakaj pa? Moja ?ena pove, kam bomo ?li. Moj ?ef odlo?i, kdaj bomo ?li. Na banki pa dolo?ijo, kako dolgo bomo lahko na dopustu..." Citiraj
Jest Napisano 29. julij, 2014 Prijavi Napisano 29. julij, 2014 Ko zazvoni telefon med TV intervjujem https://www.youtube.com/watch?v=_N29lleTFuw Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 29. julij, 2014 Prijavi Napisano 29. julij, 2014 sedaj bo pa tiho Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 29. julij, 2014 Prijavi Napisano 29. julij, 2014 Kaj je najhitrej?e na svetu?Biolog:Najhitrej?i je trepet o?esa. To se zgodi tako hitro, da nih?e ne ve, da se je sploh zgodilo.Fizik:Najhitrej?a je svetloba. Ko pritisnete stikalo, pride svetloba do vas s hitrostjo 300.000 km/s in v naravi ni ve?je hitrosti.Filozof:Najhitrej?a je misel. Z njo lahko v trenutku pride? na katerikoli to?ko na svetu.Fran?ek:Ko poslu?am vas, u?ene ljudi, se mi ?edalje bolj zdi, da je najhitrej?a stvar na svetu driska.Ko te ujame, si posran, ?e preden trepne? z o?esom, na sekretu pri?ge? lu? ali na bilo kaj pomisli?. Citiraj
jstdoma Napisano 29. julij, 2014 Prijavi Napisano 29. julij, 2014 ?Otroci,? je rekla tovari?ica v razredu, ?danes se bomo pogovarjali o hitrosti.Povejte mi, kaj je hitrost.?Otroci so dvignili roke in odgovarjali: hitrost- to so avtomobilske dirke, avion?Peter re?e: ?Hitrost- tovari?ica, najhitrej?a je misel!?Tovari?ica ga pohvali, nato pa vpra?a Janezka, ki je hitro dvignil roko: ?Janezek, kaj pa je? Ali morda ve? kaj je ?e hitrej?e od misli??Janezek re?e: ?Moj ata. Sem ga zadnji? sli?al, ko je rekel mami: ?Mi je ?e hitreje pri?lo kot sem mislil!? Citiraj
Slivka Napisano 29. julij, 2014 Prijavi Napisano 29. julij, 2014 Na pregledu zdravnik ocita Lojzetu:"Kar naravnost vam bom povedal!Navaden pijanec ste!Ali se zavedate, da zaradi pijace vsako leto umre 5000 Slovencev!!""Briga me! Jest sm itak Dolenjc!" Citiraj
Slivka Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 Ata in sin?ek hodita po Gosposki, ko sine naenkrat pozdravi mimoido?ega.- "Kdo pa je bil to?", se ?udi o?ka.- "To je eden od tistih te?nih okoljevarstvenikov, ki mamo zmeraj spra?uje, ali je zrak ?ist?" Citiraj
Slivka Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 Soseda me je sino?i zadovoljila. Ali sem jo dol?an prijaviti? Te?ko vpra?anje:- ?e te je zadovoljila vaginalno in ni izstavila ra?una, potem je odgovor da.- ?e te je zadovoljila oralno, potem ji mora? ti izstaviti ra?un za malico in prijaviti samega sebe.- ?e ti ga je na roke, potem bosta zaradi razsipni?tva in neodgovornega odnosa do bodo?ih davkopla?evalcev kaznovana oba.- ?e pa si jo analno pa nikome ni?ta, ker smo tako in tako vsi v riti. Citiraj
jures Napisano 4. avgust, 2014 Prijavi Napisano 4. avgust, 2014 Ej folk, dezuje.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Ej folk, dezuje....Kje Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Kje Ob tem ?asu 22:30 je ravno proti ?KL sekal...ob 01:30 je pri?lo k nam.....mal dreves je pa padl Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
AmpeR Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Sva?ta! Danes dobim klic iz Radia 1 ?e?, da jutri ob 11. uri merijo temp. zraka pri vhodu Ka?ne jame. Malo se pomeniva, kak?na je jama... in ?ez 5 min se ?e sli?im po radiju ?e bi vedel, bi se kaj bolj pripravil... Ajde mazda?i akcija in napovejte pravo temperaturo Citiraj
Jest Napisano 6. avgust, 2014 Prijavi Napisano 6. avgust, 2014 Mal pozni ste... Merili so danes ob 11:00 ... >> http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=27195&LNK=155 http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=27658&LNK=8 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 6. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2014 eh... pa ne more? to z avtotermometrom merit... pusti? avto mal na soncu pa bo ?ist druga temperatura. Citiraj
Bossek Napisano 7. avgust, 2014 Prijavi Napisano 7. avgust, 2014 Ja res je najbolj pomembno, da je temperatura ?isto po vseh merilih in zakonih in ne vem ?e ?em.....Zaradi mene ?e bi rekli to?no ob 11h bomo pred jamami vrgli 3 kocke ugani koliko bo. 1. sms ki ga po?lje? je free2. lahko kaj dobi? 3. neki majo za ogla?evat4. delajo reklamo za avto5. ...6. samo da eni komplicirate 1 Citiraj
Jest Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 Nikar ne parkirajte cez crto ... Lahko se zgodi kaj pdoobnega kot v videu https://www.youtube.com/watch?v=47JoDVRKzLI Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Srachko Napisano 9. avgust, 2014 Prijavi Napisano 9. avgust, 2014 Djevojka mo?e da je sa sela, ali auto mora da je s Japana Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
Baby Viper Napisano 9. avgust, 2014 Prijavi Napisano 9. avgust, 2014 Nikar ne parkirajte cez crto ... Lahko se zgodi kaj pdoobnega kot v videu Tud pri ns bi marsikdo rabu tako pomo? pri parkiranju Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.