Gorjup13 Napisano 2. september, 2015 Prijavi Napisano 2. september, 2015 http://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/09/02/fake-ultrasounds-fake-bellies-and-fake-a-baby-com-gets-michigan-teen-in-non-fake-trouble/ je precej teksta in je ?e kr ?alostn Citiraj
Jest Napisano 3. september, 2015 Prijavi Napisano 3. september, 2015 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tadej7ad Napisano 3. september, 2015 Prijavi Napisano 3. september, 2015 Da ne smetim po Shrekovem oglasu za kolo: Chuck Norris ima lahko torbo in kolo. 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Gorjup13 Napisano 3. september, 2015 Prijavi Napisano 3. september, 2015 https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/11916222_527561920726498_1987378987_n.mp4?efg=eyJybHIiOjU3NywicmxhIjo1MTJ9&rl=577&vabr=321&oh=f3c991f6b893ceb66efa48777eb17de8&oe=55E8B0D0res za nasmejat Citiraj
Baby Viper Napisano 3. september, 2015 Prijavi Napisano 3. september, 2015 Pravo va?ko kolo ..vsak mal poganja, noben pa nikamor ne pripelje 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Slivka Napisano 4. september, 2015 Prijavi Napisano 4. september, 2015 https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/11916222_527561920726498_1987378987_n.mp4?efg=eyJybHIiOjU3NywicmxhIjo1MTJ9&rl=577&vabr=321&oh=f3c991f6b893ceb66efa48777eb17de8&oe=55E8B0D0res za nasmejat ? Citiraj
Jest Napisano 4. september, 2015 Prijavi Napisano 4. september, 2015 ? Jest sem prej se videl... bilo pa je nekaj pdoobnega temu Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gustav Napisano 4. september, 2015 Prijavi Napisano 4. september, 2015 Neverjetno, sploh nismo to opaziliTorej, MUSLIMANI...Oni niso sre?ni v GaziOni niso sre?ni v LibijiOni niso sre?ni v MarokuOni niso sre?ni v TunisuOni niso sre?ni v JemnuOni niso sre?ni v IrakuOni niso sre?ni v IranuOni niso sre?ni v PakistanuOni niso sre?ni v AfganistanuOni niso sre?ni v SirijiOni niso sre?ni v LibanonuOni niso sre?ni v Bahreinu...Torej, kje so sre?ni ?Sre?ni so v Nem?ijiSre?ni so v FrancijiSre?ni so v AnglijiSre?ni so v IzraeluSre?ni so v NizozemskiSre?ni so v BelgijiSre?ni so v ?panijiSre?ni so v ItalijiSre?ni so v AvstralijiSre?ni so v ZDASre?ni so v KanadiSre?ni so v ?vedskiSre?ni so v Norve?kiSre?ni so v AvstrijiSre?ni so v ?viciSre?ni so celo v Sloveniji ...Na kratko, oni so sre?ni v vseh dr?avah,ki niso muslimanske.In koga krivijo za svojo nesre?o?Ne krivijo Islam.Ne krivijo njihovo vodstvo.Ne krivijo sami sebe. Oni krivijo dr?ave v katerih so sre?ni!In ?elijo jih spremeniti,da bi bile kot dr?ave iz katerih so pri?li,ker v njih niso bili sre?ni.----------------------------------------------------------------------Oprostite, mogo?e sem idiot, ker to ne razumem . 4 Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
LabiGT Napisano 4. september, 2015 Prijavi Napisano 4. september, 2015 mogoce pa res ja ----------------------------------------------------------------------Oprostite, mogo?e sem idiot, ker to ne razumem . Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Slivka Napisano 5. september, 2015 Prijavi Napisano 5. september, 2015 Kolesarska dirka skozi Lokovec... 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. september, 2015 Prijavi Napisano 6. september, 2015 Kako bi zgledalo, ?e bi se Titanik potopil danes: 3 Citiraj
Gustav Napisano 7. september, 2015 Prijavi Napisano 7. september, 2015 mogoce pa res ja ti o?itno ve?. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Boss Napisano 8. september, 2015 Avtor Prijavi Napisano 8. september, 2015 Haha, Haarpovci in Chemtrailovci so udarili z nasveti Pokurite suhe ali napol suhe organske ostanke z vrtov in njiv in namo?ite nekaj opek v alkoholni kis ter jih postavite nekam pod sreho, da jih de? ne bo spiral in da bo kis po?asi hlapel v ozra?je. Preko nano prahu v atmosferi se bo zgodila kemi?na reakcija med hlapi kisa in barijevimi solmi, de?evati bo za?elo prej, zato boste prepre?ili ve?je koli?ine dero?e vode in zaradi manj?e napetosti v ozra?ju, bo tudi strel v va?i bli?ini manj. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 11. september, 2015 Prijavi Napisano 11. september, 2015 O?e in mati sta pripeljala ?estletnega sina k zdravniku. Malce v zadregista razlo?ila, da je sicer njun mali angel prav dobrega zdravja,zaskrbljena sta pa zaradi tega, ker ima mali penis. Po pregledu je zdravnik razlo?il star?ema: "Hranita ga s pala?inkami.To bo hitro pomagalo." Naslednje jutro, ko je fant pri?el k zajtrku, je zagledal na mizi ogromenkup sve?ih, ?e kade?ih se pala?ink. "O, mamica," je vzkliknil veselo, "to je zame?" "Vzemi samo dve," je rekla mama, "ostale so za,?atija? .............. MALO SMEHA NE ?KODI... Gre siromak po odpadu, brska po smeteh in najde ogledalo na tleh. Ga pobere, pogleda in pravi: ojoj, mrtvak. Hitro pokli?e policaja, mu poka?e ogledalo. Policaj pa pravi: Joj, to je pa eden od na?ih. Pospravi policaj ?pego v ?ep in gre. Pride policaj domov. H?erka gre brskat po ?epih in najde ogledalo. Pogleda in re?e: u jebenti, na? ati ma pa ljubico. Gre mami pokazat to ljubico. Mama pogleda v ogledalo, pa pravi: U mater, je grda?. 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 13. september, 2015 Prijavi Napisano 13. september, 2015 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 15. september, 2015 Prijavi Napisano 15. september, 2015 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 18. september, 2015 Prijavi Napisano 18. september, 2015 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gorjup13 Napisano 19. september, 2015 Prijavi Napisano 19. september, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ZbhgrrQL0IY&feature=youtu.be 3 Citiraj
Z M A J Napisano 22. september, 2015 Prijavi Napisano 22. september, 2015 Bratranec glavnega vratarskega Handanovi?a je res nardil mojstrovino, ki nedvomno sodi sem; 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 23. september, 2015 Prijavi Napisano 23. september, 2015 Tudi drugje se najdejo "Baby Viperji" http://diply.com/article/weird/19-people-who-just-cant-be-bothered/4 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baby Viper Napisano 23. september, 2015 Prijavi Napisano 23. september, 2015 Hahah ?e en ki se dr?i mota, da se cabrio vozi samo brez strehe al pa brez jajc 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mazdaman Napisano 23. september, 2015 Prijavi Napisano 23. september, 2015 Po ?udoviti ve?erji ob sve?ah in steklenici dobrega vina ?ena odpelje mo?a v spalnico.Pole?e ga na posteljo, mu pome?ikne in mu ne?no re?e:"Dragi, si kdaj videl, kako je videti zme?kanih 10 evrov?""Ne," odgovori on.Po?asi in z ritmi?no zibajo?imi kolki odpne zgornje tri gumbe svoje bluze in izmed dojk izvle?e zme?kanih 10 evrov.On se nasmehne in vzame bankovec."Dragi, si kdaj videl zme?kanih 50 evrov?""Uuuh... ne!"Ona se spet nasmehne, privzdigne krilo in izpod hla?k izvle?e zme?kanih 50 evrov.V pri?akovanju novega vpra?anja, vzame bankovec."In zdaj mi povej, si kdaj videl zme?kanih 20.000 evrov?""Ne," re?e ?e ?isto vzburjen. ?ena pa: "No, potem pa poglej v gara?o!" 4 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 23. september, 2015 Prijavi Napisano 23. september, 2015 Francelj se pridru?i nudisti?ni koloniji, se v kampu sle?e in se sprehodinaokrog. Sre?a krasno blondinko in ho?e? no?e?, se mu dvigne.?enska opazi erekcijo in ga vpra?a:"Si me klical?"Francelj odgovori: "Ne, zakaj vpra?a??"?enska odgovori: "Tu obstaja pravilo, da ?e mo?ki dobi erekcijo, pomeni, da me je klical."Bionda se vle?e in dovoli Franceljnu da jo poseksa. Tip nadaljuje z ogledom kampa in kon?a v savni.Sede in po?teno prdne. Velik dlakav mo?ki se prikotali do njega in vpra?a: "Si me klical?"Francelj mu za?uden odgovori, da ga ne potrebuje."Tu velja pravilo, da ?e prdne?, pomeni, da si me klical," odgovori velikan.Franceljna obrne in ga po?teno nategne. Francelj - novope?eni nudist se privle?e do recepcije in zakri?i: "Dajte mi tistih 1.000 EURO nazaj. Mene ve? ne boste videli!" "Toda gospod," je za?udena receptorka, "ali vam na? kamp ni v?e??""Poslu?aj mladenka," se razburi mo?ak, "Star sem 68 let. Dvigne se mi enkrat na mesec,prdnem pa 15 krat na dan. Jaz ho?em domov! PRIKOLICA Gospod ustavil sem vas, ker vam zadnji levi smernik ne dela.", pravi policist. Mujo stopi iz avtomobila in za?udeno gleda v zadnji del vozila. Policist nadaljuje: "Smernik vam ne dela.... A razumete slovensko, veste kaj je smernik?" Mujo: "Ma jebe? smernik, gde mi je prikolica u pizdu materinu..............." ORAN?ADA ?tajerec stopi v ljubljansko restavracijo in vpra?a natakarja. "Ali imate oran?ado?" "Ne, ?al, oran?ade trenutno nimamo." "Kok to?" "Ja, kokto pa imamo!" ZGAGA Gost naro?i jaj?ka na oko. Ko poje, pokli?e natakarico in naro?i: "Kozarec radenske, prosim. Zgaga me pe?e." "A po jajcih?" "Ne, po grlu." 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gorjup13 Napisano 23. september, 2015 Prijavi Napisano 23. september, 2015 https://www.facebook.com/janez.turinek.9/videos/10206827085506544/ verjetno ?e videno pa vseeno 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.