Slivka Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 Ko gledam take posnetke, vedno bolj verjamem, da nas je ustvaril Bog. Edino Ameri?ani so se razvili iz opic. Ali pa opice iz Ameri?anov... Citiraj
Deeyan Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 haha, ?ist zmaga, ?e mene vpra?a?. Teli, ki so vrtali luknje v svoje telefone itak ne vedo kaj so sploh kupili, ampak so kupili zato ker je treba imeti najnovej?i iPhone. To je ?e bolj?a fora od tiste, k so jim iPhone na hitro o?istili in dali v drug ovitek ter rekli, da je to iPhone 7 pa so se kar strinjali. Me zanima a je tud tolk budal med uporabniki Android sistemov al je to "ekskluziva" iNeki sekte? no, smo vsaj lastniki windows telefonov bolj normalni, sej nas ni velik Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 Meni se pa zdi, da so bolj naivni tisti, ki verjamejo vsemu, kar se pojavi na netu ... Veliko teh zadev je cista zajebancija ... in je zrezirano... oz. zmontirano... Verjamem, da sicer tudi obstajajo taki bebci... ne verjamem pa, da je vse res, kar pise ali je prikazano 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 Meni se pa zdi, da so bolj naivni tisti, ki verjamejo vsemu, kar se pojavi na netu ... Veliko teh zadev je cista zajebancija ... in je zrezirano... oz. zmontirano... Verjamem, da sicer tudi obstajajo taki bebci... ne verjamem pa, da je vse res, kar pise ali je prikazano ja sej, takrat ko sm preizku?u vodotesnost Lumie, ?e dobro, da si me na FB opozoril, da nej zravn dopi?em, da gre za vodotesni etui, druga? bi se mogo?e res na?u kir norc, ko bi ?ou telefon dejansko sprobat direkt u vodo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 ja sej, takrat ko sm preizku?u vodotesnost Lumie, ?e dobro, da si me na FB opozoril, da nej zravn dopi?em, da gre za vodotesni etui, druga? bi se mogo?e res na?u kir norc, ko bi ?ou telefon dejansko sprobat direkt u vodo Xperio se je testiral v bazenu in morju Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 Matr, bi moral moji najdra?ji ?e pravo?asno re?i naj posname za na youtube ko je novega ajfona vrgla v sekret Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 29. september, 2016 Prijavi Napisano 29. september, 2016 Vrgla ga je kamor pa?e. 4 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 30. september, 2016 Prijavi Napisano 30. september, 2016 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 30. september, 2016 Prijavi Napisano 30. september, 2016 Zakaj ?enska v meni nima ve? menstruacije? Ker vso kri porabi za kr?ne ?ile Kako naredi ciganka test nose?nosti? v tamalo potisne bakreno ?ico in ?e ?ico not potegne potem je mali tu. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 30. september, 2016 Prijavi Napisano 30. september, 2016 Policija in voznicaPolicija zaustavi avto. Ko policaj gre proti vozilu, vidi voznico, kako nekaj da v usta in po?re.Vpra?a jo: "Videl sem, da ste nekaj dali v usta in po?rli. Kaj je bilo to?""Kontracepcijska tableta.""Zakaj kontracepcijska tableta?""Ker vem, da me boste jebali." 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 2. oktober, 2016 Prijavi Napisano 2. oktober, 2016 https://www.facebook.com/MaennerHumor18/videos/1102037413245322/ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 3. oktober, 2016 Prijavi Napisano 3. oktober, 2016 "Na planincah" v "dzamija" izvedbi https://www.youtube.com/watch?v=FPBHwGD_B0k 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 6. oktober, 2016 Prijavi Napisano 6. oktober, 2016 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
pob Napisano 6. oktober, 2016 Prijavi Napisano 6. oktober, 2016 Se spufam zarad kondomov, ?e bi js za?el tole delat. Vsak dan kak?no ?katlico... 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. oktober, 2016 Prijavi Napisano 9. oktober, 2016 Imam ob?utek, da tudi jaz velikokrat vozim maskirano vozilo in me ne opazijo... 2 Citiraj
Slivka Napisano 9. oktober, 2016 Prijavi Napisano 9. oktober, 2016 Zgolj kot vic, da se ne bo zdaj razplamtela politi?na debata! Citiraj
mamica Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Na? petletnik je ?e navsezgodaj odprl o?i in tudi "kljun" in ?e celo jutro ?goli eno pesmico. In ho?e, da bi vsi peli skupaj z njim. Pa se mo? pretvarja, da ne zna pesmice, ker se mu ob 5:30 ne da prepevat. In na? petletnik re?e svojemu o?etu: - "Tata, ko bo? dovolj velik, bo? ?el tudi ti v vrtec, pa se bo? nau?il to pesmico." 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
jstdoma Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Ho?em it v slu?bi na internetno stran gledat za gasilske obleke in tole !!! Citiraj
Boss Napisano 10. oktober, 2016 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 ja sej na S? so res vedno ene igrice na tapeti Citiraj
Još šta Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 :D https://www.facebook.com/streetfx/videos/10157848936785112/ Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Jest Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.