LabiGT Napisano 2. december, 2016 Prijavi Napisano 2. december, 2016 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 5. december, 2016 Prijavi Napisano 5. december, 2016 http://www.rtvslo.si/svet/ganski-prevaranti-vec-kot-10-let-vodili-svoje-amerisko-veleposlanistvo/409308 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 7. december, 2016 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2016 http://9gag.com/gag/aERAzBO Citiraj
Slivka Napisano 8. december, 2016 Prijavi Napisano 8. december, 2016 Sino?i sem napisal sosedu SMS, naj malo "uti?a" ?eno, ko seksata, ker se njeno vriskanje sli?i vse do nas in otroci spra?ujejo kaj se dogaja... Danes sta se lo?ila. Nisem vedel, da sosed ta teden dela no?no izmeno... 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. december, 2016 Prijavi Napisano 8. december, 2016 Fantje, a je kdo za piknik? https://drive.google.com/file/d/0ByS71JHnx5VyVlZxRVBrS3k3ZFE/view Citiraj
Tadej7ad Napisano 8. december, 2016 Prijavi Napisano 8. december, 2016 Ja, bi dal baso v pe?ico pogret. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
astor Napisano 8. december, 2016 Prijavi Napisano 8. december, 2016 Sino?i sem napisal sosedu SMS, naj malo "uti?a" ?eno, ko seksata, ker se njeno vriskanje sli?i vse do nas in otroci spra?ujejo kaj se dogaja... Danes sta se lo?ila. Nisem vedel, da sosed ta teden dela no?no izmeno...Ti to res ali je samo hec (fora)..... ker tole je kar kruta zadeva Citiraj
Slivka Napisano 8. december, 2016 Prijavi Napisano 8. december, 2016 Ti to res ali je samo hec (fora)..... ker tole je kar kruta zadeva Samo, ?e bi bilo pa res, bi bilo pa res kruto... Citiraj
Tadej7ad Napisano 9. december, 2016 Prijavi Napisano 9. december, 2016 Zakaj pra?i?i be?ijo iz Ihana?Keh je Kahl Ehjavec heku, da se zna zgoditi, da bodo ZDA napadle Ihan (Iran) 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Boss Napisano 13. december, 2016 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2016 Ne i??em sorodne du?e, kaj mi bo ?e ena budala ve? v ?ivljenju... 1 Citiraj
Tadej7ad Napisano 14. december, 2016 Prijavi Napisano 14. december, 2016 PV: "Ni ?lo za izhodi??a, razen tam, kjer je ?lo dejansko za izhodi??a." 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Dare Kosterca Napisano 14. december, 2016 Prijavi Napisano 14. december, 2016 PV: "Ni ?lo za izhodi??a, razen tam, kjer je ?lo dejansko za izhodi??a."Ne skrbi,saj na?o vlado v resnici vodi frizer Mi? Sojer. Citiraj
Boss Napisano 16. december, 2016 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2016 Tole je pa prekleto res.... ?e kupim obleko, bo ?el denar na Kitajsko. ?e kupujem v Leclercu, gre denar Francozom. ?e kupim avto, gre denar Nemcem. ?e kupim nafto, dobijo denar Arabci. ?e kupim agrume, gre denar v Honduras, Gvatemalo in Ekvador. ?e kupim ra?unalnik, dobijo denar Indijci. ?e kupim mobilnik, dobijo denar Korejci. ?e grem na potovanje, dobi denar Tajska ali JAR. ?e dam denar Cerkvi, ga dobi Vatikan. ?e se kurbam, ga dobi Rusija. ?e pijem pir, gre gnar v Heineken. ?e pijem ?pricer gre polovica ?ehom?.Na en na?in pa le denar ostane v Sloveniji: ?E PIJEM VINO!!! Pomagajmo slovenskemu gospodarstvu po najbolj?ih mo?eh!PA ?E NA?A POLICIJA IMA NEKAJ OD TEGA 1 Citiraj
jures Napisano 17. december, 2016 Prijavi Napisano 17. december, 2016 Wtf? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 17. december, 2016 Prijavi Napisano 17. december, 2016 Ja kaj ti ni jasno. ?e meni, ki ne znam nem?ko, je jasno, da tam parkira? svojo "frau". Najbr? je to pred kak?no trgovino, pa da ti ne ropota med tem, ko nakupuje?... Dobro so se domislili ti nemci (ali pa avstrijci), to jim je treba priznati. Citiraj
Slivka Napisano 17. december, 2016 Prijavi Napisano 17. december, 2016 ?e pa je kateri zakon, oziroma ukrep v na?i dr?avi po?ten in na mestu so to dav?ne blagajne.Zakaj ?Zato !PRIMER:S kolegom gre? v gostilno in ga povabi? na ?pricer. Da? za rundo, dve, tri, ... ?e pri sosednji mizi kolega ?ti?i? z rundo in evo.Ko bi bil kolega s katerim si pri?el v gostilno na vrsti za rundo, se mu nenadoma mudi domov. OK!Prideva iz gostilne in pred gostilno dav?ni in?pektor !?Ra?un prosim? zahteva jezno, jasno in jedernato.Z lahkoto mu poka?em ra?un. Kolega pa??? 40 EUR kazni, ker nima ra?una. (saj ni dal za rundo, je pa malo fajhten)Zato je ta zakon oziroma ukrep, res zakon.Ne hodi v gostilno, ?e ne misli? dat za rundo ! Citiraj
Slivka Napisano 17. december, 2016 Prijavi Napisano 17. december, 2016 O?itno se dobro razumeta: https://drive.google.com/file/d/0ByS71JHnx5Vyc0JzX25NbV8zNEU/view Citiraj
Slivka Napisano 17. december, 2016 Prijavi Napisano 17. december, 2016 Tale pa ni mogel bolj zgre?iti: http://siol.net/novice/svet/mrtvo-pijan-in-v-spodnjem-perilu-zaspal-v-policistovi-postelji-431541 Citiraj
Boss Napisano 17. december, 2016 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2016 Ja kaj ti ni jasno. ?e meni, ki ne znam nem?ko, je jasno, da tam parkira? svojo "frau". Najbr? je to pred kak?no trgovino, pa da ti ne ropota med tem, ko nakupuje?... Dobro so se domislili ti nemci (ali pa avstrijci), to jim je treba priznati. V tem stilu Jures a to si v Nem?iji slikal, ker Avstrici imajo Damenparkplatz? Mi je pa hecno, da se ?enske ne pobunijo ker to je tipi?en primer seksizma. ?e bi bil ?enska bi bil stra?no u?aljen saj zadeva implicira na tipi?ni stereotip o slabih ?enskih voznicah in njihovem neznanju parkiranja. Zanimivo pa da se je v Nem?iji ?e pred leti prito?il mo?ki, ?e? da gre v teh primerih za neenakopravnost spolov in da se ?uti u?aljenega. Pa je gladko izgubil, saj se je sodnica odlo?ila, da ne gre za segregacijo po spolih, ampak, da so ti parkirni prostori tudi bolje osvetljeni in pod nadzorom kamer ter bli?je izhodom oziroma varnostni slu?bi. Se pravi ne gre za diskriminacijo po spolih ampak za za??ito ?ensk pred spolnimi izprijenci oziroma za njihovo dodatno zavarovanje, ?e? da so ?enske ve?krat ?rtve napadov kot mo?ki. Da dol pade?. ?e dobro, da je bila ta sodni?ka odlo?itev sprejeta v Nem?iji, da ne bo spet nekdo rekel "only in Slovenia". Citiraj
jures Napisano 17. december, 2016 Prijavi Napisano 17. december, 2016 Vceraj v celovcu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 17. december, 2016 Prijavi Napisano 17. december, 2016 O ?enski lahko veliko zve? iz njenih rok. ?e te z njimi zagrabi za vrat, se najbr? nekaj jezi nate... Citiraj
LabiGT Napisano 17. december, 2016 Prijavi Napisano 17. december, 2016 Wtf?Pa ne da prvic vidis?To je zato, da otroci lazje vstopajo/izstopajo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 17. december, 2016 Prijavi Napisano 17. december, 2016 Pa ne da prvic vidis?To je zato, da otroci lazje vstopajo/izstopajoJa caki mal a fotri ne vozijo otrok? Pa ti boksi so normalno veliki kot ostali Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 17. december, 2016 Prijavi Napisano 17. december, 2016 Sej ce mas otroka ga lahk tam parkiras, da prides lazje do trgovine ali venAli pa, ce zenske kaj nosijo,da ne nosijo predalec in je blizje avtu in take.Skratka lahk parikras, ce ti kdo kaj rece mu reces, da si zenska in grea po stikle 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 17. december, 2016 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2016 Se pravi, ?e tam parkira? je nekaj podobnega kot na parkiri??ih za invalide... do tebe stopi ?enska in ti re?e: "vzeli ste mi parkirno mesto, vzemite ?e mojo ?enskost". 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.